62
Avagy a zsidó \"vallás\"\"
-
#62 Akit a téma érdekel más fórumokon kutakodjon!
-
karajjj #61 na már biztos lőtték a pizsit... -
mod #60 Judaizmus, rövid "u"-val. -
kocsisgabor9999 #59 Nem fogja senki, mert a legtöbb ember agyát kimosta a média, és határtalanul elbutult. -
karajjj #58 csak itt csak most csak neked... remélem ha végigolvasod amit bemásoltam, megérted, hogy hülyeséget magyarázol:
A napokban találtam egy írást az interneten, ami nagyon felzaklatott.Íme:
"Talmudi törvényeik szerint a közösülés kis gyerekekkel megengedett dolog. A Talmudban Nidda, Fol 47b, Kethuboth 6a, Jabmuth 57a, Jabmuth 60a, Kidduschin 10a, 10b, Aboda zara 37a és más helyeken megtalálható, hogy nemcsak hogy megengedi a közösülést három év és egy naposnál idõsebb kislányokkal, de megengedi a közösülést ennél fiatalabb gyerekekkel is."
Foglalkozom a zsidó hittel mostanság, de a talmudot nem ismerem behatóan.Az interneten
sem találtam erre választ.Kérem írja meg az
igazságot.Mert ha ez igaz, lehet hogy szakítok a zsidó hitvilággal.
Elõre is köszönettel, Kertész Ákos.
Kedves Ákos! Kérem, ne dõljön be az efféle antiszemita hamisítványoknak. Az egészbõl annyi igaz, hogy az ókorban a tizenhárom éves lányok már férjhez mehettek, de általában 18 év felett köthettek a fiatalok házasságot. Szégyenteljes, hogy ilyen sületlenségeket és sértõ, normális embereket megtévesztõ „idézeteket” széltében-hosszában terjesztik. Üdvözlettel: R.T.
-
#57 fény akkor lesz egy hétig ha megkapod az 5 felkiáltójeled :D -
Jason Bourne #56 -
Emmegki #55 Az igaz, hogy a zsidó nép és a zsidó vallás szorosan összetartozik, kevés pl. a keresztény zsidó vagy a zsidó vallásban hívő nem zsidó. Az évezredes szétszórtság alatt a vallás volt köztük az összetartó erő, ennek a zártságával igyekezték minimalizálni a veszteséget (pl. asszimiláció vagy vegyes házasságok). Nagyon jó módszernek bizonyult, vesd össze az amerikába kivándorolt egyéb népek (pl. magyar, német, olasz, francia) tagjait mennyire őrzik identitásukat. Semennyire.
Magyarországon vallásként vannak nyilvántartva. Régi módszerük hogy sehova sem állnak oda teljes mellszélességgel, csak ha 100% biztos, hogy előnyös nekik. Jelenleg vallásnak lenni kifizetődőbb. Viszont sokan kettős izraeli-magyar állampolgárok - minek legyenek itt kisebbség, ha odaát úgyis a többségbe tartoznak? -
Jason Bourne #54 Köszi haver, de hadd lássák már meg fényt. -
#53 és az iszlámoknál a hihetetlenek? minket megölhetnek.. őőő és? -
#52 Jason Bourne - Avagy a zsidó "vallás""
ez beszarás xDDDDDD -
kocsisgabor9999 #51 Ne pazarold az időd ezekre. -
Ronny #50 rögbicsoport? -
Jason Bourne #49 A judaizmust annak tartják igen, de a zsidóság (nézz utána) ki kérte magának, hogy bármelyik országban külön népnek, rassznak tartsák őket. Mások előtt ők csak külön vallási csoport kívánnak lenni nem nép. Népszámlálásokkor jól jön:) -
Emmegki #48 Te nézz utána.
A judaizmus VALLÁS.
A zsidóság NÉP. -
Jason Bourne #47 Köszöntem a figyelmeztetést, de azért meg próbálom:) -
Jason Bourne #46 -
kocsisgabor9999 #45 Egyedül nem fogod megváltani a világot. -
#44 okos.
-
Jason Bourne #43 -
Jason Bourne #42 Mert ez nem vallás te injekciós, nézz utána, tudd miről van szó és utána bla-bla.
Ja és a holokamut nem tagadom, mert lassan már itt is börtönre ítélik, de únni lehet??? -
Emmegki #41 A stílus miatt. Nem a téma a baj, hanem a "na, kössön már valaki belém" hangvétel. -
#40 ügyi vagy, tudod használni a google-t. 1 jópont. -
#39 ne súgj.. következő topikod miután visszatérsz a pihiből: haláltáborok-kamu vagy valóság?
amúgy meg mi a francért macskakörmözted be a vallás szót? -
Jason Bourne #38 A nem zsidó ember nem ember a talmud szerint, hanem gój:barbár, ami egyenértékű az állattal szerintük. Ja és a zsidajok véleménye szerint, a talmudból szedem meg lehet nézni, a három évesnél fiatalabb lány gyermekeket meg lehet erőszakolni, mert a szűzhártyájuk még visszanő.
Egyenlőre elég ennyi HÜLYEGYEREK??? -
Jason Bourne #37 Azt hiszem amit akarok, Igen. -
karajjj #36 miért te mit tudsz hülyegyerek? -
Jason Bourne #35 Hogy hívjam a zsidót? Én magyar vagyok és nem haragszom, ha lemagyaroznak. -
Jason Bourne #34 Leszarom, ja és beszartam. -
Jason Bourne #33 -
#32 Látom te sem tanulsz. AMúgy azért zárják az ilyen topikokat mert akárhogy is szeretnétek nem lesz értelmes beszélgetés csak flém meg anyázás és abból már így is van elég itt. Van egy rakás másik hely ahol meg lehet ezt beszélni. Másrészt elég egyértelmű az előző két topikodból is, hogy zsidózni akarsz erről a provokatív alcímek árulkodnak mint amikor az Izrael topikban az államot bemacskakörmözted most meg a vallást, és gondolom azt hiszed az SG-t is ők irányítják (mint minden mást szerinted) és ezért lesz ez is zárva meg leszel bannolva megint. Pedig nem. De higyj amit akarsz. -
#31 Azért márt egy megy majd zsidózásba, kurvaanyázásba és még a politikát is belekeverik.. -
Jason Bourne #30 Na és a talmudról mit tudsz polihisztor barátom? -
Jason Bourne #29 Jaj ugyan már, mindenki tudja, hogy ez nem így van az sg-n. -
Jason Bourne #28 -
Mirk #27 Előbb tanulj meg helyesen írni, a gondolkodással meg majd néhány év múlva próbálkozz. -
#26 Nem látom okát, hogy miért zárnák be...Kereszténységről is van topik, ha jól emlékszem... -
rumkola #25 mi a faszomaz a logbi? -
#24 Én mért?:D -
Emmegki #23 Most mit akarsz?
Flémet? 3 helyett 5 büntetőpontot?
Úgyis zárva lesz a topik.