57
  • toto66
    Igazatok van abban, hogy nem lehet tökéletes még fejlesztéskor, de ennek csak katonai felhasználását tudom értelmezni. Ott pedig már így is túl fejlett dolgok léteznek, és még sem lehet legyőzni vele az öngyilkos "terroristákat".
    A túlzott technikai fölény errefelé a "civilizáltab" és talán békésebb világban keltenek inkább félelmet, mint ahol most bevetik. Tehát én egyáltalán nem arra gondolok, ha egy ilyen láthatatlan amerikai gépről hallanék, hogy jaj dejó megvédik a demokráciát!
    Ugyan miért van ez?
    Mindazonáltal, én minden tudományos kutatásnak a híve vagyok, és csak ebben az esetben nem nyerte el a tetszésemet a dolog!
  • Theodora
    Mert az, hogy milyen lett az már álcázva van!
    Azért nem látjuk ;-)
  • 05lampard
    Fú ez nagyon gáz :D
  • bakagaijin
    Valóban, teljesen érthetetlen miért tette be az sg azt a régi képet. Vagy az "ég és föld" összehasonlítást akarta szemléltetni azzal, hogy ilyen volt az álcázás... de hogy milyen lett arról viszont nincs kép :).
  • Magiszter
    Ócsó predátor?

Amúgy erről már régebben volt szó. Van a ruhában néhány kamera, meg néhány projector és az vetíti a ruhára a másik oldalon lévő képet. Pofon egyszerű és nem annyira tökéletes, de mondjuk ha egy repcsire csinálnak ilyet akkor nem lesz könnyű szabad szemmel kiszúrni.
  • immovable
    úristen. van itt olyan aki nem bír elvonatkoztatni a képtől? az csak illusztráció
    a lényeg a #8-as hozzászólásban van
  • Magnum PI
    Istenem ennyi idiótát. Szerintetek a számítógépet is csak úgy hipp-hopp feltalálták?! Az 1. gépnek kb annyi haszna sem volt mint ennek,de valahol el kell kezdeni.
  • roliika
    10 000 méter magasan azért lehet ér ám valamicskét a cucc! Gyanítom létezik pár éve, csak most mernek valamiért róla beszélni. Mellesleg ha megtudják már centiméteres nagyságban csinálni, akkor meg tudják akármekkorában, csak pénz kell. Az meg van.
  • Lacc
    Disznónak a gyöngyöt. Örülök, hogy nem te döntesz a kutatások támogatásairól.
  • brueni
    hú de okos itt má megin mindenki.
    ezek az első lépések, nem a késztermék.
    az elv és a megvalósíthatóság a lényeg...
  • toto66
    "50 x 10 centiméteres, magassága pedig 2 centi, több mint 10 000 különálló elemből tevődik össze, melyeket párhuzamos sorokba rendeztek"
    Ennyi erővel egy LCD monitor is cipelhetnek magukon, a háttér képével.
    "űber gagyi" (csak ebben az esetben) én is csatlakozom a marhaságokra "köcsük" a pénzt táborhoz.
  • toto66
    Egyébként, ha tényleg így néz ki, akkor az "ami" katona kitünően tud elrejtőzni benne a szárítókötélen kiakasztott ruhák között C:
  • toto66
    A képen egy projektorral vetítővászonra kivetített fotó, esetleg fotómontázs látható ami előtt egy szemüveges fickó magyaráz valamit. A keystone-t legalább állíthatták volna a projektoron. A képnek vagy van valami köze a témához, vagy csak illusztráció. Mindenesetre gagyi...
  • dzsagon
    Hát én kurvára látom a képen azt a csuhás csávót.
  • qwas
    Messze van meg aprilis 1.
  • MrBlowfish
    Szerintem a fenti esőkabátos csókának köze nincs ehhez. Ha a cucc 50x10 centi akkor nem lehet belőle ruhát varrni.

A fenti kép egy sima projektoros marhulásnak tűnik, de ha nem is az akkor sem a cikkhez kapcsolódó technika van rajta, szóval kéretik kivenni mert enyhén megtévesztő.
  • L3zl13
    Nem tudom...
    Nekem valahogy még mindig kamunak tünik a képen látható technológia.
    Olyan mintha csak simán egy projektorral rávetítenék a képet a fickóra...
    A radarálcázás teljesen más kategória, azt még hihetőbbnek tartom.