Új generációs álcázó eszközt mutattak be
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"50 x 10 centiméteres, magassága pedig 2 centi, több mint 10 000 különálló elembõl tevõdik össze, melyeket párhuzamos sorokba rendeztek"
Ennyi erõvel egy LCD monitor is cipelhetnek magukon, a háttér képével.
"ûber gagyi" (csak ebben az esetben) én is csatlakozom a marhaságokra "köcsük" a pénzt táborhoz.
Ennyi erõvel egy LCD monitor is cipelhetnek magukon, a háttér képével.
"ûber gagyi" (csak ebben az esetben) én is csatlakozom a marhaságokra "köcsük" a pénzt táborhoz.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Egyébként, ha tényleg így néz ki, akkor az "ami" katona kitünõen tud elrejtõzni benne a szárítókötélen kiakasztott ruhák között C:
A képen egy projektorral vetítõvászonra kivetített fotó, esetleg fotómontázs látható ami elõtt egy szemüveges fickó magyaráz valamit. A keystone-t legalább állíthatták volna a projektoron. A képnek vagy van valami köze a témához, vagy csak illusztráció. Mindenesetre gagyi...
Hát én kurvára látom a képen azt a csuhás csávót.
Messze van meg aprilis 1.
Szerintem a fenti esõkabátos csókának köze nincs ehhez. Ha a cucc 50x10 centi akkor nem lehet belõle ruhát varrni.
A fenti kép egy sima projektoros marhulásnak tûnik, de ha nem is az akkor sem a cikkhez kapcsolódó technika van rajta, szóval kéretik kivenni mert enyhén megtévesztõ.
A fenti kép egy sima projektoros marhulásnak tûnik, de ha nem is az akkor sem a cikkhez kapcsolódó technika van rajta, szóval kéretik kivenni mert enyhén megtévesztõ.
Nem tudom...
Nekem valahogy még mindig kamunak tünik a képen látható technológia.
Olyan mintha csak simán egy projektorral rávetítenék a képet a fickóra...
A radarálcázás teljesen más kategória, azt még hihetõbbnek tartom.
Nekem valahogy még mindig kamunak tünik a képen látható technológia.
Olyan mintha csak simán egy projektorral rávetítenék a képet a fickóra...
A radarálcázás teljesen más kategória, azt még hihetõbbnek tartom.
← ElőzőOldal 2 / 2