Franciaország kitart az internethozzáférések blokkolása mellett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/results?search_query=dream+theater&search_type=&aq=f
csak ennyi ...
Hallgass bele az elsõ találatba, a Metropolisba, majd megtudod hogy a Dream Theater-nek mennyire nincs köze gitárhoz.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
az ilyen mindenlében kanál besúgó mocskok miatt tart ez az ország ott ahol
apád mi volt? házmester?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
veregesd vállon magadat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
öcsém, minden elismerésem. ezért nem fogsz nobel díjat kapni.
Szerintem csak ironizált... vagyis remélem!
-hogy jön ez a topic témájához?
-ki a fasznak képzeled magad?
-spiclinek lenni ma már menõ?
Ugyanis ennyi erõvel én is "beköphetném" a Retek Klub-ot, mert az AKTÁK címû mûsorában a FÛRÉSZ c. film zenéje szólt (igaz részletekben) de ez ugyebár a szerzõi jogok ismeretében mellékes! (Bár lehet, hogy a TV2 Napló c. mûsora volt... tök mindegy .. minden TV adóval van ilyen)
"Tisztelt ProArt és Artisjus!
Nem tudom, ki az illetékes az ügyben, így a biztonság kedvéért mindkettõjüknek elküldöm ezt az e-mailt.
Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a H**TV mai, tehát 2009. január 20-i 14:05-tõl sugárzott Keresztmetszet címû mûsorában a riportok alatt felhasználta, így a nyilvánosság számára sugározta, megosztotta, vagyis elérhetõvé tette a Dream Theater együttes 2005-ös Octavarium c. albumáról az Answer Lies Within címû dalt, illetve azok részleteit. Kérem Önöket, járjanak utána, hogy volt-e a televíziónak a Dream Theater együttestõl felhatalmazása, hogy a mûvét akár csak részleteiben felhasználhassa! A zenekar a dreamtheater.net internetcímen érhetõ el. Kérem Önöket, amennyiben szerzõi jogsértés történt, vegyék fel a kapcsolatot az együttes jogi képviselõjével (RIAA), és tegyék meg a szükséges lépéseket.
Felhívnám tisztelt figyelmüket, hogy amennyiben mégsem Önök az illetékesek, az idevágó magyar törvények szerint, amennyiben jogsértés gyanúja merül fel, kötelesek vagyunk azt továbbítani a megfelelõ hatóságok felé. Ha nem így teszünk, bûnrészességet vállalunk. Ezért jeleztem én is Önök felé az észrevételemet.
Tisztelettel: Név"
Rám senki ne mondja, hogy nem tartom nyitva a szemem. <#eplus2>#eplus2> Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...
Egyébként az ilyen titkosított dolgoknak nem látom sok értelmét. A TOR-t ugyan nem ismerem, de proxyval már próbálkoztam. Az a nagy harci helyzet, hogy lehet ugyan agyontitkosítani a kapcsolatot; az adott oldalnak nem is az a feladata, hogy megfejtse. Egyszerûen csak felismeri, hogy proxy mögül próbálkozik valaki, és visszautasít. Amellett, hogy a proxy kegyetlenül le bírja lassítani a sebességet. A titkosításnak az a nagy hátulütõje, hogy eleve nagydobra verjük, amit el akarunk titkolni. Vagyis olyan, mintha a körözött bûnözõ fényes nappal az utcán grasszálna símaszkban. Csak a hülye nem látja, hogy rejtegetnivalója van.
Egyébként egy kis fejszámolást, illetve inkább becslést csináltam, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha a fájlcserélõk számát elosztom azzal a számmal, ahányat már ténylegesen elítéltek, a kockázat egészen elenyészõ. Kábé annyi esélye van valakinek arra, hogy pont õt fogják perbe fogni, mint hogy az utcán sétálva belevág a villám. Ennél még a repülõgép szerencsétlenségek is több áldozatot szednek, pedig állítólag a legbiztonságosabb utazási mód. Már persze a statisztika szerint, ami szigorú tudomány. Azt biztosan nem vigasztalja, akivel éppen lepottyan a gép. De azért nem kell eltúlozni a jelentõségét, és fölösleges emiatt aggódni.
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem is mond ellent. A kádves minyiszternõ azt mondta, hogy lehet keresni másikat. Arról szó nem volt, hogy találni is. Cseles kis cafka.
Már ha veszi a fáradságot valaki persze, hogy ellened legyen. Mellesleg nem annyira egyszerû (venni a fáradságot) mint hinnéd. Teszem azt nem szabadna logikusan gondolkodnom, vagy figyelmen kívül kell hagynom, hogy ha nem értek veled egyet, akkor én és a hozzám hasonlóak mindenképp ahhoz a csoporthoz tartoznak akiket te gondosan kiválasztanál. Ezek butaságok, és te buta vagy. Jobbára ártalmatlan.
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
Megveszem a cd-t, 4800Ft-ért, abból magyarországon egybõl adózók az államnak belõle 960 Ft-ot, marad 3840, a kereskedõ rátette a használt, ami legyen 10% megint 384 Ft, 3456Ft megy a kiadóhoz, ha feltételezzük hogy a kereskedõ közvetlen tõlük szerezte be. A 10% os megállapodás alapján az elõadó kap 345Ft-ot. A kiadó eddig 3111Ft-nál tart, tételezzük fel hogy az elõállítás költsége 300Ft tokkal mindennek, 2811 pénznél jár a kiadó, nem tudom hogy neki kell e adóznia, tételezzük fel, hogy nem.
Na és akkor:
4800Ft-os cd árárból
2811Ft a kiadónak
960Ft az államnak
384Ft a kereskedõnek
345Ft az elõadónak
És mégis kik érzik vállságban magukat, ha a zeneiparról van szó? a kiadók, és ki védi õket a legjobban? az állam. És csodálkoznak hogy senki nem vásásról cd-t, rajtam meg 1-2 megszállotton kívül?
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
Nekem a stílusoddal van a bajom, úgy viselkedsz, mintha te sz*rnád a spanyol viszat, tévedhetetlennek hiszed magad... mindenki rosszul látja a dolgot, csak TE nem! és az egyedüli érvényes és kizárólagos igazság CSAKIS nálad lehet! A tévedésedet a viágért BE NEM LÁTNÁD soha a büdös életbe. Ráadásul magadon kívül mindenkit FULL HÜLYÉNEK nézel! Az antiszemitizmusodról már nem is beszélve!
az ilyen és ehhez hasonló hírekkel próbálják (mint a kutya) elriasztani, megrémíszteni azokat a hozzá nem értõket , akiket még lehet és te és a hozzád hasollók tûzzel-vassal kitartotok amellett, hogy a pórnépet meg lehet figyelgetni, le lehet hallgatgatni és lehet blokkolni , cenzúrázni hogy mit mikor nézzen vagy éppen ne nézzen , pedig ez qrvára nem így van :
és íme a bizonyíték <#banplz>#banplz>
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
és ha ez még nem lenne elég, akkor ott van, hogy bizonyítani sem fogják tudni, hogy ki mit csinált, vagy egyáltalán csinált-e bármit is :
TOR
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°