54
-
#54 valamit te qrvára nem vágs. ki a faszom mondta mégis, hogy a Dream Theater-nek nicns köze a giráthoz? nem írtam pedig semmi bonyolultat. szövegértelmezés egyes. leülhetsz. -
#53 Ja ... biztosan semmi ....
http://www.youtube.com/results?search_query=dream+theater&search_type=&aq=f
csak ennyi ...
Hallgass bele az első találatba, a Metropolisba, majd megtudod hogy a Dream Theater-nek mennyire nincs köze gitárhoz. -
#52 Na, az apámról itt le lehet kopni! Nem ő tehet róla, hogy nem érted a viccet, főleg, hogy már nem is él. Lehet, hogy egy kicsit túllőttem a célon, de nem állt szándékomban senkit felbosszantani. Ha ezt április 1-jén írom le, egyből leesik mindenkinek a tantusz, de így... Személyeskedés, semmi más. -
NintendoGC #51 Mike, teljes mértékben igazad van... abszolút egyetértek.... egyedül annyiban tévedsz, hogy B0nFire csupán ironizált azzal a levéllel.... bár ettől eltekintve sajnos teljesen igaz amit írsz.... a kommunista világból jól ittmaradt a besúgósdi gondolkodásmód... és sokan művelik is :S -
#50 és mondanom sem kell, nem ez volt sem az első sem az utolsó ilyen ténykedésed
az ilyen mindenlében kanál besúgó mocskok miatt tart ez az ország ott ahol
apád mi volt? házmester? -
#49 ezt úgy hívják besúgás, feljelentés
veregesd vállon magadat -
#48 akármilyen műsorba betehetnek a háttérbe pár másodperces részletet egy számból, abszolút nem lehetetlen. azt pedig inkább hagyjuk is, hogy ennek az egésznek mi köze a gitárhoz, mert biztosan semmi. -
#47 HírTV-be Dream Theater, ráadásul _riport_ alatt ... pfh ... neked sincs közöd gitárhoz! Ezt komolyan venni ... öcsém! -
#46 bocsi, viccnek túlságosan nyakatekertnek és elvonatkoztatottnak találtam.. -
#45 Szomorúan veszem tudomásul, hogy egyesekbe már egy csöpp humorérzék sem szorult. Na, mindegy! Biztos bennem van a hiba... -
#44 ráadásul mindez egy klip levetítése miatt?
öcsém, minden elismerésem. ezért nem fogsz nobel díjat kapni. -
NintendoGC #43 5c0rp330n
Szerintem csak ironizált... vagyis remélem! -
#42 -ennek mi értelme volt?
-hogy jön ez a topic témájához?
-ki a fasznak képzeled magad?
-spiclinek lenni ma már menő? -
NintendoGC #41 Oké, de miért pont HirTV? Szimpatikusabb lenne, ha az ATV szerepelne a levélben! :)
Ugyanis ennyi erővel én is "beköphetném" a Retek Klub-ot, mert az AKTÁK című műsorában a FŰRÉSZ c. film zenéje szólt (igaz részletekben) de ez ugyebár a szerzői jogok ismeretében mellékes! (Bár lehet, hogy a TV2 Napló c. műsora volt... tök mindegy .. minden TV adóval van ilyen) -
#40 Egy kis érdekesség. Talán nem teljesen offtopic. Én, mint felelős magyar állampolgár kötelességemnek éreztem, hogy a mai napon a következő e-mailt juttassam el a ProArt és az Artisjus felé:
"Tisztelt ProArt és Artisjus!
Nem tudom, ki az illetékes az ügyben, így a biztonság kedvéért mindkettőjüknek elküldöm ezt az e-mailt.
Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a H**TV mai, tehát 2009. január 20-i 14:05-től sugárzott Keresztmetszet című műsorában a riportok alatt felhasználta, így a nyilvánosság számára sugározta, megosztotta, vagyis elérhetővé tette a Dream Theater együttes 2005-ös Octavarium c. albumáról az Answer Lies Within című dalt, illetve azok részleteit. Kérem Önöket, járjanak utána, hogy volt-e a televíziónak a Dream Theater együttestől felhatalmazása, hogy a művét akár csak részleteiben felhasználhassa! A zenekar a dreamtheater.net internetcímen érhető el. Kérem Önöket, amennyiben szerzői jogsértés történt, vegyék fel a kapcsolatot az együttes jogi képviselőjével (RIAA), és tegyék meg a szükséges lépéseket.
Felhívnám tisztelt figyelmüket, hogy amennyiben mégsem Önök az illetékesek, az idevágó magyar törvények szerint, amennyiben jogsértés gyanúja merül fel, kötelesek vagyunk azt továbbítani a megfelelő hatóságok felé. Ha nem így teszünk, bűnrészességet vállalunk. Ezért jeleztem én is Önök felé az észrevételemet.
Tisztelettel: Név"
Rám senki ne mondja, hogy nem tartom nyitva a szemem. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten... -
#39 Örök hála! Habár szerintem csak idő kérdése, és visszajön.
Egyébként az ilyen titkosított dolgoknak nem látom sok értelmét. A TOR-t ugyan nem ismerem, de proxyval már próbálkoztam. Az a nagy harci helyzet, hogy lehet ugyan agyontitkosítani a kapcsolatot; az adott oldalnak nem is az a feladata, hogy megfejtse. Egyszerűen csak felismeri, hogy proxy mögül próbálkozik valaki, és visszautasít. Amellett, hogy a proxy kegyetlenül le bírja lassítani a sebességet. A titkosításnak az a nagy hátulütője, hogy eleve nagydobra verjük, amit el akarunk titkolni. Vagyis olyan, mintha a körözött bűnöző fényes nappal az utcán grasszálna símaszkban. Csak a hülye nem látja, hogy rejtegetnivalója van.
Egyébként egy kis fejszámolást, illetve inkább becslést csináltam, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha a fájlcserélők számát elosztom azzal a számmal, ahányat már ténylegesen elítéltek, a kockázat egészen elenyésző. Kábé annyi esélye van valakinek arra, hogy pont őt fogják perbe fogni, mint hogy az utcán sétálva belevág a villám. Ennél még a repülőgép szerencsétlenségek is több áldozatot szednek, pedig állítólag a legbiztonságosabb utazási mód. Már persze a statisztika szerint, ami szigorú tudomány. Azt biztosan nem vigasztalja, akivel éppen lepottyan a gép. De azért nem kell eltúlozni a jelentőségét, és fölösleges emiatt aggódni. -
#38 Ne fáradozz, már bannoltattam ... -
#37 Ha te a nép hangja vagy, akkor biztosan jó pajtásod a Nemzet Orvosa, szeretett Mengelénk. Eredj, kérj tőle egy körmöst, vagy ülj le egy gránátra! -
#36 Persze hogy felzabálja a sávszélt, különben a hálózat többi tagja hogyan netezik? A te gépeden keresztül, úgy ahogy te tucat másikén. Ez a keljfeljancsi álnáci is azért tudja magát ide állandóan visszaregisztrálni, mert más IP-jével bannoltatja magát, ezzel is mással baszik ki! Exploitol ezerrel! -
torjoz #35 Nem néztél egy kicsit sok "hálózat csapdájában" epizódot cickany2? A TOR tényleg működik, csak átlag 40-70% sávszélességet nyel le, és kb 6-8 szorosára növeli a pinget még a BIX szerverére is! -
#34 Ráfáztál öcsi, most beszéltem a GO-ddal írc-n hogy szabályt szegtél, a vadászat linkeddel. -
#33 neked meg egy nagy lóhoz kapcsolódó faszt a szádba, te geci. -
flash46 #32 További kapcsolodo hirek érdekességek Hírek -
cickany2 #31 szó szerint. a naplopó , ingyenélő , népsanyargató cionisták meg éhen is dögölhetnek ezután, lejárt az idejük és ez nem tetszik nekik rohadtul, ezért nem férnek a bőrükbe, ezért próbálkoznak tűzzel-vassal, megfélemlítéssel, állhírekkel, népbutítással, ezért sülnek most meg a saját zsírjukban mérgükben... -
#30 És miért ne kéne? A kiadónak is van kiadása és ő is adózik a nyerség után. Ettől függetlenül még sok az összeg. Online terjesztésé a jövő. Stódióban felveszik és maga a csapat teríti. A költségek nagy része és a sáp is eltűnik. -
drzen #29 Értem. Semmi gond. :) -
#28 öö .. bocs ... nem neked irányzott válasznak szántam :S csak meggondoltam magam hogy helyeseljek a hozzászólásodra ... nem akartam csontot dobni ennek az aberrált nácinak ... -
#27 "Ellentmond a miniszter utolsó mondatának az is, hogy a renitens felhasználókról részletes lista készül és velük az internetszolgáltatók nem köthetnek szerződést."
Nem is mond ellent. A kádves minyiszternő azt mondta, hogy lehet keresni másikat. Arról szó nem volt, hogy találni is. Cseles kis cafka. -
drzen #26 Nem csak két lehetőség van. Tehát ha nem vagyok veled az nem azt jelenti, hogy azokkal vagyok akik szerinted ellened vannak.
Már ha veszi a fáradságot valaki persze, hogy ellened legyen. Mellesleg nem annyira egyszerű (venni a fáradságot) mint hinnéd. Teszem azt nem szabadna logikusan gondolkodnom, vagy figyelmen kívül kell hagynom, hogy ha nem értek veled egyet, akkor én és a hozzám hasonlóak mindenképp ahhoz a csoporthoz tartoznak akiket te gondosan kiválasztanál. Ezek butaságok, és te buta vagy. Jobbára ártalmatlan. -
cickany2 #25 igen, te, mint a kiválasztott nép egyik nagyrabecsült tagja nem is tartozhatsz az alja pórnép, a góyok közé , téged és a hozzád hasollókat gondosan ki szoktak választani úgy anno 45 tájékán... -
#24 Viszont azt azért tessék eldönteni, hogy kiket tetszik védeni, a kiadókat vagy az előadókat, vagy saját magukat. tegyük fel hogy az előadó 10%-ot kap minden eladott cd után(szerintem kevesebbet, de 10%-al könnyebb számolni).
Megveszem a cd-t, 4800Ft-ért, abból magyarországon egyből adózók az államnak belőle 960 Ft-ot, marad 3840, a kereskedő rátette a használt, ami legyen 10% megint 384 Ft, 3456Ft megy a kiadóhoz, ha feltételezzük hogy a kereskedő közvetlen tőlük szerezte be. A 10% os megállapodás alapján az előadó kap 345Ft-ot. A kiadó eddig 3111Ft-nál tart, tételezzük fel hogy az előállítás költsége 300Ft tokkal mindennek, 2811 pénznél jár a kiadó, nem tudom hogy neki kell e adóznia, tételezzük fel, hogy nem.
Na és akkor:
4800Ft-os cd árárból
2811Ft a kiadónak
960Ft az államnak
384Ft a kereskedőnek
345Ft az előadónak
És mégis kik érzik vállságban magukat, ha a zeneiparról van szó? a kiadók, és ki védi őket a legjobban? az állam. És csodálkoznak hogy senki nem vásásról cd-t, rajtam meg 1-2 megszállotton kívül?
-
drzen #23 Nagyon bírom alias cickány kettőt. A "nép hanga" kifejezetten tetszik. Legalább tisztában vagyok vele, még ha el is téveszteném, kikhez nem szeretnék tartozni. -
cickany2 #22 pontosan arra megy ki a játék, hogy a megfélemlített honpolgárok ne torrentezzenek, ne TOR-ozzanak, ne csináljanak semmit, ne trükközzék ki a másolásvédelmeket , hanem szépen menjenek be a boltba és fizessék be a hülyék adóját a jogdíjakat és tatrsák el a zsírfejű, semmittevő parlamenti naplopókat és az egész félsivatagi pereputtyukat -
cickany2 #21 jó akkor meséld el szépen a többieknek tanulságképpen hogy pontosan mikor/hol/miben tévedtem... az antiszemitizmusról pedig nem nyitok vitát , mert nem ide vakló -
cickany2 #20 már kezdek is félni -
cickany2 #19 könnyű az ártatlan védtelen és tudatlan honpolgárokat is megtéveszteni, megfélemlíteni és félrevezetni ilyen és ehhez hasonló rémhírek keltésével. én a nép hangja vagyok, aki megmondja az ilyen és ehez hasonló terroristáknak, akik ilyen hírekkel félemlítik meg az embereket hogy nem egészen úgy van ahogy azt a nagyorrú móricka elképzelte. -
dashed_ #18 Egy cikkre igy reagalni ,hat nem is tudom.. Eljen magyarorszag, eljenek a magyarok. -
NintendoGC #17 Amúgy a megfigyelősdiről én sosem mondtam, hogy kamu... sajnos e felé tart a világ, ez igaz.
Nekem a stílusoddal van a bajom, úgy viselkedsz, mintha te sz*rnád a spanyol viszat, tévedhetetlennek hiszed magad... mindenki rosszul látja a dolgot, csak TE nem! és az egyedüli érvényes és kizárólagos igazság CSAKIS nálad lehet! A tévedésedet a viágért BE NEM LÁTNÁD soha a büdös életbe. Ráadásul magadon kívül mindenkit FULL HÜLYÉNEK nézel! Az antiszemitizmusodról már nem is beszélve! -
#16 egy néger lófaszt helyeznék minden kedves delikvens szájába, akinek bármi köze van ehhez az egészhez. -
NintendoGC #15 Még csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen lehetsz a való életben, mert könnyű egy online fórumra bármit beírni...