10
-
#10 A játékmenet abszolút 2d-s séma alapján megy(nem tudsz jobbra-balra kitérni mint mondjuk Soul Caliburban,Tekkenben,etc...), csak a speckóknál extrázik a kamera -
#9 én nem látom sok értelmét a 3D-nek ebben a műfajnak max a a kameramozgás miatt látványosabb de semmiképp nem játszhatóbb ... -
FefeeX #8 Hát a nextgenekhez nem volt még szerencsém sajna, a régiekben pedig mindegyik olyan "robotos" volt... (Ha robotos akkor meg már Rise of the Robots 2 - Resurection --> ami elvileg már abandonware is, mégsem lehet sehonnan hozzájutni...) -
#7 ryu vs scorpion
Na egy ilyen game-t 3d-ben kipróbálnám :D -
#6 "A mortal realisztikusabban néz ki"
Maguk a karakterek lehet, de a mozgásuk, olyan mintha mindíg be lenne görcsölve vmelyik testrészük. Ellenben a SF nagyon dinamikus,a mozgások simák,nem robotosak -
FefeeX #5 Ehh, ez azért vicces... Azt hittem ez valami bug a videoban, hogy pár karakter nevét nem jól írták ki... Ezek szerint ez csak valami szarakodás...
Pontosan miért is volt ez a nagy csavarás? Csak mert Tysont még értem, de a többit nem...
Amúgy nem tudom, miért jobb ennek a grafikja, mint a MK-é, nekem az is tetszik biza, mondjuk én mindig is mortal-os voltam (jó ideje mondjuk nincs lehetőségem játszani konzl hiányában) - de hogy ez szebb lenne... A mortal realisztikusabban néz ki... :) -
#4 Esetleg ehhez még annyi infót, hogy az eredeti japán neve M. Bison volt (gondolom nem kell magyarázni az M. Tyson-nal való hasonlóságot), ellentétben az angolosított változatban gondolom jogi dolgok miatt, ugye ott tudjuk kicsoda M.Bison.
Szóval jó kis kavarás volt a nevekkel, mert
Japcsi.........Amcsi
M.Bison........Balrog
Balrog.........Vega
Vega...........M.Bison
XD -
#3 ez simán lesöpri maj a MK-t
és amit észrevettem 15 év késéssel
innen is látszik mekkora sztár volt azokban az időkben -
#2 A játék szuper király lesz, az új karakterek is nagyon komolyak (kivéve ElFuerte, valahogy olyan Zangief klón szálkásabb változatban:S). Remélem a régi zenék is visszatérnek felújított változatban!!!!
Egyébként az MK-ban mindig a "Hab a Tortán" a kivégzések voltak de ebben az új MK részben elégé gagyikra sikeredet. -
#1 és még így is mennyivel látványosabbak mint az új mk kivégzések