8
-
CaptainRumi #8 Ezt egy szóval sem írtam soha...de én nem is írok cikket, amit több száz (most tuti sokat mondtam) ember olvas...
de te megint (nem) a cikkel kapcsolatban írtál mint szoktál...
te biztos tökéletes vagy... -
Loverman #7 persze te biztos tökéletes vagy -
xido #6 Legutóbb például a kezembe akadt egy film..azt hiszem 2001-es...Börtönbosszú volt a címe,talán Best Hollywood adta ki és Andy mellett Johnny Lee Miller volt a másik főszereplő...nagyon kis ötletes korai Prion Break dolog volt benne... -
Yutani #5 De a sztoriról még nekem sem mondtak el semmit. Csak annyit tudok, hogy még most is dolgoznak rajta.
Jah, senki sem tudja, mi lehet majd benne... -
CaptainRumi #4 nagyon szubjektív ez a Tibi :) na meg naív, persze csak a gyűrűk urából meg a King Kong ból ismerhetjük...
(pont azokból a filmekből, ahol csak animált karakter bőrébe bújt [ de persze teljes valójában is feltűnt mindkettőben, csak ezt is elfelejtette megemlíteni a T.]) -
emp #3 Ha már csak a "nagy" filmeket említi a cikkíró amiben felfigyelhettünk Andy-re, akkor bizony itt lenne a helye a Tökéletes Trükk c. Huge Jackman, Christian Bale alapvetésnek is... -
CaptainRumi #2 "Andy Serkis neve maximum a Gyűrűk ura és King Kong rajongóknak lehet ismerős."
azt elfelejtetted, hozzátenni Tibi, hogy "szerintem" -
CaptainRumi #1 Serkis a King Kong-ban nem csak magát a címszereplőt, hanem Lumpy-t a szakácsot is megformálta...és persze emellett még számtalan filmben is láthattuk.