Ötvös Tibor

Andy Serkis újabb feladatai

Andy Serkis neve maximum a Gyűrűk ura és King Kong rajongóknak lehet ismerős. Az úriember előbbiben Gollam, utóbbiban pedig az óriásmajom szerepét alakította. Hamarosan azonban négy újabb filmben "bukkan" fel.

Először is január 23-án kerül az amerikai mozikba a Brendan Fraser nevével fémjelzett Inkheart, ám addigra Andy már Steven Spielberg kamerái előtt forgatja a Tintin első részét. Ráadásul Peter Jackson a Tintin 2-höz és A hobbithoz is leszerződtette a tehetséges színészt.



"Jövő héten kezdjük a Tintin forgatását" - kezdte Andy. "Peter Jackson produceri és Steven Spielberg rendezői felügyelete mellett. Emlékszem utoljára gyerekként tartottam a kezemben Tintin füzetet. Nem voltam egy igazi rajongó, de tetszettek a csodás rajzok. És pontosan ezt akarjuk visszaadni a filmben is."

"Guillermoval egy díjátadón találkoztunk és ott beszélgettünk egy keveset A hobbitról" - folytatta Andy. "Már nagyon várom a munkát. A kapcsolat közte és Peter között valami egészen különleges. De a sztoriról még nekem sem mondtak el semmit. Csak annyit tudok, hogy még most is dolgoznak rajta."

A hobbit első része 2011 decemberében, a második pedig egy évvel később kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #8
    Ezt egy szóval sem írtam soha...de én nem is írok cikket, amit több száz (most tuti sokat mondtam) ember olvas...

    de te megint (nem) a cikkel kapcsolatban írtál mint szoktál...
    te biztos tökéletes vagy...
  • Loverman #7
    persze te biztos tökéletes vagy
  • xido #6
    Legutóbb például a kezembe akadt egy film..azt hiszem 2001-es...Börtönbosszú volt a címe,talán Best Hollywood adta ki és Andy mellett Johnny Lee Miller volt a másik főszereplő...nagyon kis ötletes korai Prion Break dolog volt benne...
  • Yutani #5
    De a sztoriról még nekem sem mondtak el semmit. Csak annyit tudok, hogy még most is dolgoznak rajta.

    Jah, senki sem tudja, mi lehet majd benne...
  • CaptainRumi #4
    nagyon szubjektív ez a Tibi :) na meg naív, persze csak a gyűrűk urából meg a King Kong ból ismerhetjük...
    (pont azokból a filmekből, ahol csak animált karakter bőrébe bújt [ de persze teljes valójában is feltűnt mindkettőben, csak ezt is elfelejtette megemlíteni a T.])
  • emp #3
    Ha már csak a "nagy" filmeket említi a cikkíró amiben felfigyelhettünk Andy-re, akkor bizony itt lenne a helye a Tökéletes Trükk c. Huge Jackman, Christian Bale alapvetésnek is...
  • CaptainRumi #2
    "Andy Serkis neve maximum a Gyűrűk ura és King Kong rajongóknak lehet ismerős."

    azt elfelejtetted, hozzátenni Tibi, hogy "szerintem"
  • CaptainRumi #1
    Serkis a King Kong-ban nem csak magát a címszereplőt, hanem Lumpy-t a szakácsot is megformálta...és persze emellett még számtalan filmben is láthattuk.