45
-
#5 Ekkor meg az jelentene problémát, hogy melyik programok kerülhetnek be a választhatóak közé. -
torreadorz #4 Nézd ha nem lenne ie akkor mivel töltenéd le a kedvenc firefoxod?
Egyébiránt érdekes hogy a legtöbb linux is előre integrált böngészővel rendelkezik. Pl az ubuntuban firefox települ alapból.
Nem védem a microsoftot, de igazából ezek csak ilyen töketlenkedések, mert azzal a jogalappal amivel a microsoftot támadják az összes többi oprendszert is lehetne támadni.
Aztán miután elköltöttek jó pár milló eurót, kapunk egy N-es xp-t amit a világon a kutya nem használ...
Ugye ha már szeretnénk valami változást, akkor én azt mondanám a microsoftnak hogy legyenenk az összetevők a telepités elején választhatóak. Ez szerintem sokkal értelmesebb lenne mint az hogy ne legyen benne média player vagy explorer, aztán ott állsz mint bálám... -
#3 Pontosan azért maradt fennt, és van ott ahol, mert a számítógéphasználók csak egy szűk - és egyre szűkebb - rétege olyan szintű felhasználó, aki eleget ért hozzá hogy megválogassa hogy mit melyik programban csinál. Alapból van a gépen, alapból azt használják, ennyi. -
ozric #2 Azoktól, akik körmük szakadtáig, esetleg azon is túl védik a Microsoftot - önjelölt aktivistaként - két dologot kérdeznék:
1. Miért nem csökkent vagy szűnt meg az Internet Explorer piaci részesedése amikor az IE6 és IE7 között 3 évre leállt a fejlesztés és a fejlesztőcsapatot is elkergették? Miért kizárt hogy csak a Windowsba épített állapota miatt maradt felszínen? Szerintem az IE6 a legbugosabb, leginstabilabb Internet Explorer verzió, miért nem számított a minőség?
2. Sokan mutogatnak az ACID szabványossági tesztekre (ahol az Internet Explorer csúfosan leszerepel), arra lennék kíváncsi, hogy miért jó a Microsoftnak hogy ha ott ül a World Wide Web Consortium (W3C) szabványokat létrehozó csoportjaiban, akkor miért nem követi az Internet Explorer, és miért kell "háziszabványokat" követni helyette? Miért követi és éljenzti a piac és a felhasználók egy szabványt nem követő terméket? Ha rossz dolog a szabvány, akkor minek ugat bele a Microsoft? (Szabadalom és a szabvány két különboző dolog, sajnos sokan keverik.)
HTML4 szerzői
CSS2 szerzői
ACID tesztek -
slade #1 világos. a játékokat nem kéne kiszedni belőle? mert olyat más is készít. nem tudom a számológép helyett van-e más alkalmazás? vagy mondjuk (sajnos lövetem nincs a programozásról) a windows file-kezelő részét is irtsák ki mert arra van pl total commander) ha elkezdek pusztán grafikus felületeket (de profin hangzik :))gyártani akkor megtiltják-e vajh a kicsi puhának, hogy a fekete-fehér parancssoron kívül más felülettel hozakodjon elő, mint op rendszer? mert ugye akkor én nehezen tudok érvényesülni.... na jó ennyit a hétfő reggeli kötözködésről.. szép napot mindenkinek