136
Celestial Destroyer MMORPG
-
#136 lvl 30-ig a tailor nevű npc-nél bármelyik városban, lvl 45-60-75 stb pedig vagy csinálsz magadnak vagy veszel playerektől akik tudnak csinálni :) -
mesterr #135 hello a jade dynastyban hol lehetruhat venni? -
Sipti #134 Jade Dynasty
Itt érdeklődjetek a játékkal kapcsolatban.:) -
Evetkemano #133 vegyetek fel friendbe Vadmacsek néven vagyok fent:) -
Sipti #132 Köcce majd kereslek.:) -
Mestro #131 Magyar clan mar van vagyis csináltunk olyan 7en vagyunk csak magyarok és elég aktivak vagyunk:)Játékban vegyél fel friendsbe és ott megbeszéljük
elég jók a clanskillek:D Játékbeli név:Mestro -
Sipti #130 Van már EU szerveren klán? Ha nincs jó lenne ha összedobnánk 1et csak ahhoz az is kéne,hogy ha v'ki tolja a játékot lenne oly rendi és ideírná a karija nevét és azt ,hogy kb. mikor van fent.:) -
Evetkemano #129 nincs valami data base nem tudjátok szenvedek a kék questekkel xD -
Sipti #128 Igen az.EU szerveren Sipti néven megtalálható vagyok az 1.-es csatin. -
#127 Ez most a Jade Dynasty??
Mert itt az SG-n nincs a JD-nek topcija ezért érdeklődök -
#126 A beépitett bot az kb 1 percig tart és fél oráig töltödik normál esetben de itt CB ben beállitották állandora a botot hogy gyorsabban lehesen fejlödni igy több mindent lehet tesztelni. -
#125 jah, éjszakára benyomod és reggelre lép avyg 10 szintet :D -
celgene32 #124 Azert durva hogy van beepitett bot ... -
#123 Hát nemtudom, engem nagyon nem fogott meg a játék. Valahogy másra számítottam -
#122 EU szerintem az is lesz mert kliensen nincs is ojan szerintem majd ob ben inditják.
még anyi hogy chanel 10:D -
celgene32 #121 EU server meg mindig offline. -
#120 Végre elindult USA EAST ra menjen mindenki az 100ms a másik 200+
én Hollo néven leszek bent gl hf -
#119 Megy a patchelés valoszinü pár perc és game is elindul végre :) -
celgene32 #118 Fuu azt olvastam forumon meg varni kell.
Ottani ido: All times are GMT -8. The time now is 08:25 AM.
Niytas (alvileg): 11:00 AM.
Remelem nem igy lesz.
-
#117 a hivatalos forum szerint ezekben a pillanatokban fog indulni:) -
#116 azért lassan már indulhatna a server.... :D -
#115 a próféta szóljon belőled :D -
#114 Én 1 vagy 2 orára tippelek ártalában ebben az idöben inditják az uj gamékat és remélem europai idöben számolnak ök is -
#113 vááá csak jó lenne tudni ma mikor indul :D -
#112 Most hogy jobban átgondoltam a dolgot (mert van idöm gondolkodni mert még nem patchel a kliens:) )lehet hogy ez a két szero amcsi és az is marad a 3. meg lesz az EU de semmi biztosat nemtudok -
#111 Jó a kérdés:) valoszinü valami amcsi verzio lehet még és azért van benne usa remélem segitettem -
celgene32 #110 Hali
Ez elvileg EU beta nem?
Akkor miert csak USA-east es USA-west server packok kozul valaszthatok ?
Koszi -
#109 http://www.perfectworld.com/login
itt kell regelni ha megvan a saját acaunton belül (az oldal alján) lehet aktiválni a kulcsot
-
#108 ohhh :D és a beta kulcsot mikor kéri mert nekem a regisztrációnál nem kérte :D -
#107 nem 21 nap már csak órák kérdése -
#106 még 21 nap indulásig :/ -
#105 Hy all!
http://jd.perfectworld.com/download
itt lelehet tölteni gamét érdemes még most hogy mire beindul CB ezel se keljen foglalkozni és töbet lehet kockulni
gl hf
-
#104 Öjömbódottá -
#103 Szia Raven, én is benézek majd, kulcson már van ;-) -
dzsooe #102 Ott tuti találkozunk már megvan a kulcs is ^^ -
#101 Üdv mindenkinek!
Ha minden igaz és nem tévedek május 26. án elindul az europai close beta amire lehet kulcsokat szerezni ezen a cimen:
http://contest.mmosite.com/giveaway/jade_dynasty/
Ebben a pilanatban 4400 kulcs van de ez nemfog sokáig kitartani szoval ha valaki felakar kerülni CB-re az most szerezze meg a CB kulcsát.
A game is más nevet fog kapni: Jade Dynasty és még reméljük sok ujdonság lessz benne (pl: ruhak máshogy néznek ki) naés ami a legfontosabb NEM LESSZ LAGG aki már játszott vele az biztos jönni fog aki meg nem annak nagyon ajánlom:)
gl hf -
Arlon #100 ha valaki tolja az EU. verziót engem megtalál ch11-en Garron néven -
ladasz #99 Hali.Na mivan senkise játszik már eme játékkal.Van magyar klán esetleg?És meik channelen?Engem megtalálhattok a ch1-en Kamui22 néven. -
CDavid #98 Azért ennyi játékosnak nem kéne tolongania...:D -
dzsooe #97 Na majd kitalálom melyikkel fogom tolni :D