Webes MMO formájában tér vissza Zork
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"és ezúttal nyilván nem a fantasy MMO-k esetében már unalomig ismert agyatlan csépelés lesz a középpontban."
nyilván...
AE
nyilván...
AE
Ez mi is ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy akinek mond valamit az Elveszett Világ (MUD) név azoknak üzenem: a szerver több mint tíz éve ugynúgy mûködik!
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Hetedikes koromban játszottam az Idõrégésszel. Annyira megtetszett annó, hogy elmentünk faterral Esztergomba és beszélgettem a programozó bácsival (a kandallóban volt elrejtve a címe)... történt is ez kb 16-17 éve. Azóta elvégeztem a programozó matematikus szakot a JATEn 😊
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Idõrégész az mekkora volt!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én hallottam róla, pedig 19 éves vagyok 😛 Bár nem játszottam vele... Legalábbis a szöveges részekkel nem. Viszont késõbb (1997-ben) kijött egy rendes grafikus (plusz élõ szereplõs) Zork játék, amit nem is olyan régen kedvezményes áron megvettem, és 2x kijátszottam. (Az EVM régebbi kiadásában jelent meg... akkor még igényes játékokat adtak 2ezerért) Eszméletlen jó, hangulatos game volt. Ja, a címe Zork: Grand Inquisitor.
18-25? Semmi gond, hogy nem hallottál róla, a cikkíró se nagyon :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.