123
-
#123 Most megy az M2n minden hétköznap 21:00kor a Pasta!
Szerintem nagyon jó, itt van a fóruma:
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=matyagi&id=1363637386 -
Dani95 #122 Szevasztok!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltőket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek! -
#121 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232223177&no=1]#1[/URL]
élőszereplős ázsiai sorozatok -
#120 Valaki elmagyarázhatná mi is ez :) -
#119 ah vki esetleg benézne ide és édekli is a téma:
Liar Game 2 -
#118 hmmm nem kiscit felkeltette az érdeklődésemet:O
Buzzer Beat kínai kiadásbanxD nem igazán szeretem a kínai cuccokat, de ha lesz időm akkor bepróbálom... -
#117 nemtudom ki mennyire rajong a foci iránt, én nagyon:P
örömöm remélem érthetőxD
-
#116 Megnéztem a Hotaru no Haka-t...hát kemény, nem kicsit drámai, főleg a vége fele,
egy nagy tapsot megér ez a 2és fél óra:)
btw. háborús dráma, de ne ijedjen meg senki, nem mutatnak konkrét háborús jeleneteket:) 2 család megpróbáltatásai a nehéz idők alatt. A megvalósítás csillagos 5ös, nagyon jó film -
#115 Lesz Liar Game 2 és The Devil 2(Mawang) is
+ Code Blue 2 és Bloody Monday 2 pletykáról is hallottam^^
utóbbi nálam a legfavabb sorozat, szóval nagyon remélem h nem csak pletyka:) -
#114 Általában Silentregretsről szedek, de egy ideje azzal is baj van. :(
Amúgy nekem az angol felirat is jó.
Ezt az oldalt ismerem. Andro néven írogattam ide ismertetőket. XDDD -
#113 hmm:)
akkor ITT van pár FTP cím -
#112 Torrent. :(
Sajna torrentről nem tudok szedni, mert leáll a net tőle. :( -
#111 KAT IDE
ezt találtam így gyorsba felirat is van, de szerintem az angol
ITT magyar flirat is van el első 2 részhez, még készülőben van a többi... -
moncsuh #110 Hello.. Nekem egy olyan kérésem, kérdésem lenne.. hogy a Devil beside you 20 részes verzióhoz direkt letöltés és magyar feliratot keresek.. Tudna valaki segíteni?? :S
Ha tud valaki akkor mail-en közölje azt. [email protected] -
#109 innen szoktam tölteni: KATT
feliratot is találsz ezen az oldalon, van sok magyar is, fórum, minden^^
asszem a Hanaikusát is innen szedtem, égetett angol subos verziót keresd -
#108 Igazi gyöngyszemekre bukkantam, amikről nem is hallottam még. Honnan szeded le, vagy hol nézed ezeket? Rakás van, amiről nem is tudtam, pl. a Seito Shokun, Saru Lock, Kekkon Dekinai Otoko, Xenos. -
#107 A Hanaikusa-t honnan szedted le? Már régóta keresem a filmet. Imádom a Gésák gésája c.könyvet, és tudtam, hogy van belőle film, de nem tudtam megnézni. -
#106 Ázsiai filmek és doramak magazinja (a japán cuccok át lesznek téve a japános magazinba): http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=30481
Mindent Japánról Magazin: http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=33602
Amúgy ha írni is akarsz nekem véleményt a cikkekhez, akkor regizni kell a Hotdogon. Mellesleg ott is Androsan666 a nevem. XD -
#105 Life-t ismerem, az elsők között volt nálam:D nagy kedvenc!
egy linket dobhatsz a magazinokhoz, meglesném
és ha már itt tartunk akkor: itt az én blogom^^ -
#104 A Gokusen anime jó, csak a grafika furi. Nálam bejövős a dorama is, de csak az első szezon. RH Plus meg egy ilyen vámpíros, némileg vicces, de azért drámás és kissé horroros dorama, ami amúgy shonen-ai mangából készült (shonen-ai szál kivágva a doramaból). Ajánlom még a LIFE-ot, ami egy elég kemény pszicho-thriller. Ha érdekel, akkor nézegesd meg Hotdogon a magazinjaimat: Ázsiai filmek és sorozatok, valamint Mindent Japánról Magazin címmel futnak. -
#103 ez a Keizoku jónak tűnik^^ Buzzer Beat és Soul az nálam is nézős, mind2 nagyon állat sori:D
RH Plus-t meg egyszer elakartam kezdeni, nemtom miért nem fogtam bele jó amúgy?
a Gokusen-t meg ismerem, igaz nem láttam, annó még az animébe fogtam bele, de az nem tetszett:S -
#102 Én is rájuk cuppantam még jó 6 éve. Mostanában a Buzzer Beat-et és a Soul-t lesem a Maid Deka-val és a Yamada Taro Monogatarival együtt (ok, ez régebbi dorama, de még nem láttam). Amúgy egy rakásat imádok, pl. Kurosagi (ez jó kis krimi-thriller-lelkis), Dragonzakura, Vampire Host, RH Plus, Gokusen, GTO, Keizoku (szintén thriller-krimi-pszicho, bár 1998-as a szentem, de attól még ott van nagyon). -
Sau Lock
ajánlom mindenki figyelmébe! hasfogós, sírós vígjáték
-
nanachan #100 nagyon szépen köszönöm!:)
aranyos vagy! -
#99 betűtípus...EZ
vezérlőpult/megjelenés és témák/betűtípus <-- ide kell bemásolni
totalcommanderben vagy winamoban beállítod erre a betűtípust és akkor mükszik majd^^ -
nanachan #98 nekem lenne egy kérdésem!
hogy lehet azt beállítani,hogy a gépem felismerje a japán karaktereket?:D -
#97 üdv!
Látogass el a blogomra, KATT IDE!
Válogass kedvedre, én a Liar Game-t és a Life-t ajánlom, utóbbihoz magyar felirat is van. Ha kell vmiben segítség akkor írj, de ha visszaolvasol akkor találsz segítségeket^^ peace;) -
nanachan #96 Hali!
De tudom torrentezni,csak rájöttem,h apum gépére nincs feltéve egy sem!:D
A saját gépemen van 3is,szóval ott tudok tölteni ezerrel:D
úgyhogy köszi;)
Ami a kínai sorozatokat illeti...uff...télleg nem a legjobbak...-.-' -
#95 Hali, még sohasem láttam doramát, ezért nem vagyok e világban szakavatott, ezért kérnék egy-két címet, ah lehetséges. Tehát olyan doramát keresek, amelyben krimi van, thriller esetleg, vagy pedig egy elnyomott ember felülkerekedik mindenkin, és ő a menő. Az ilyen szerelmi szálasak nem nekem valóak. Szóval jó lenne egy-két ilyen címet mondani, persze ha van. Előre is köszi. -
#94 gagyi-e?xD
nem gyengén:D ezért nem nézek kínai sorikat:D a nyelv is idegesít +baxD -
#93 torrenteztél már?:P
mert ez olyan...
küldök egy pm üzit -
nanachan #92 Nemtudnád megmondani,hogy milyen program kell hozzá?
mert nem tudom letölteni...-.-' -
#91 nincsmit -
nanachan #90 Nagyon szépen köszönöm!:)
Aranyos vagy:) -
#89 magyar feliratokat ITT találsz, írják, hogy milen verzióhoz készült.
A vidikre pedig ITT tudsz rákeresni, én mindig innen töltöm.
Ha pedig itt sincs, akkor a fordítók honlapján biztos találsz linket. peace;) -
nanachan #88 Sziasztok!
Mostanság nagyon rákattantam a doramákra.Csak az a bajom,hogy a magyar feliratokhoz nemigen találok videókat.Tudnátok ebben segíteni nekem?Sajnos időm sincs sok arra,hogy keresgessek...:(
Előre is köszönöm! -
még a héten firkantok róla vmit -
ultrapulse #86 A régebbi blogspotos oldaladon mintha láttam volna, bár most én se találom, más blogra meg nem emlékszem O.o megint sötét pillanataim vannak sry XD
Lényeg hogy a műfaj megismertetéséért akkor is neked jár a köszönet :D -
#85 hell yeah!!
-
#84 de amúgy most nézem csak...még nem is írtam a Nobutáról
biztos h az én blogom olvastad?xD