Dorama

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Most megy az M2n minden hétköznap 21:00kor a Pasta!

Szerintem nagyon jó, itt van a fóruma:
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=matyagi&id=1363637386

A

Szevasztok!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!

Bulykin
élõszereplõs ázsiai sorozatok

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

biomage
Valaki elmagyarázhatná mi is ez 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
ah vki esetleg benézne ide és édekli is a téma:
Liar Game 2

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
hmmm<#bohoc> nem kiscit felkeltette az érdeklõdésemet😮

Buzzer Beat kínai kiadásbanxD nem igazán szeretem a kínai cuccokat, de ha lesz idõm akkor bepróbálom...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nemtudom ki mennyire rajong a foci iránt, én nagyon😛

örömöm remélem érthetõxD
<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Megnéztem a Hotaru no Haka-t...hát kemény, nem kicsit drámai, fõleg a vége fele,
egy nagy tapsot megér ez a 2és fél óra😊
btw. háborús dráma, de ne ijedjen meg senki, nem mutatnak konkrét háborús jeleneteket😊 2 család megpróbáltatásai a nehéz idõk alatt. A megvalósítás csillagos 5ös, nagyon jó film<#taps>

Bulykin
Lesz Liar Game 2 és The Devil 2(Mawang) is<#fogmosas>
+ Code Blue 2 és Bloody Monday 2 pletykáról is hallottam^^

utóbbi nálam a legfavabb sorozat, szóval nagyon remélem h nem csak pletyka😊

Androsan666
Általában Silentregretsrõl szedek, de egy ideje azzal is baj van. 😞
Amúgy nekem az angol felirat is jó.
Ezt az oldalt ismerem. Andro néven írogattam ide ismertetõket. XDDD

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Bulykin
hmm😊
akkor ITT van pár FTP cím

Androsan666
Torrent. 😞
Sajna torrentrõl nem tudok szedni, mert leáll a net tõle. 😞

Bulykin
KAT IDE
ezt találtam így gyorsba<#vigyor3> felirat is van, de szerintem az angol
ITT magyar flirat is van el elsõ 2 részhez, még készülõben van a többi...

Hello.. Nekem egy olyan kérésem, kérdésem lenne.. hogy a Devil beside you 20 részes verzióhoz direkt letöltés és magyar feliratot keresek.. Tudna valaki segíteni?? :S
Ha tud valaki akkor mail-en közölje azt. [email protected]<#szomoru1>
Bulykin
innen szoktam tölteni: KATT
feliratot is találsz ezen az oldalon, van sok magyar is, fórum, minden^^
asszem a Hanaikusát is innen szedtem, égetett angol subos verziót keresd

Androsan666
Igazi gyöngyszemekre bukkantam, amikrõl nem is hallottam még. Honnan szeded le, vagy hol nézed ezeket? Rakás van, amirõl nem is tudtam, pl. a Seito Shokun, Saru Lock, Kekkon Dekinai Otoko, Xenos.

Androsan666
A Hanaikusa-t honnan szedted le? Már régóta keresem a filmet. Imádom a Gésák gésája c.könyvet, és tudtam, hogy van belõle film, de nem tudtam megnézni.

Androsan666
Ázsiai filmek és doramak magazinja (a japán cuccok át lesznek téve a japános magazinba): http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=30481

Mindent Japánról Magazin: http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=33602

Amúgy ha írni is akarsz nekem véleményt a cikkekhez, akkor regizni kell a Hotdogon. Mellesleg ott is Androsan666 a nevem. XD

Bulykin
Life-t ismerem, az elsõk között volt nálam😄 nagy kedvenc!
egy linket dobhatsz a magazinokhoz, meglesném<#vigyor3>
és ha már itt tartunk akkor: itt az én blogom^^

Androsan666
A Gokusen anime jó, csak a grafika furi. Nálam bejövõs a dorama is, de csak az elsõ szezon. RH Plus meg egy ilyen vámpíros, némileg vicces, de azért drámás és kissé horroros dorama, ami amúgy shonen-ai mangából készült (shonen-ai szál kivágva a doramaból). Ajánlom még a LIFE-ot, ami egy elég kemény pszicho-thriller. Ha érdekel, akkor nézegesd meg Hotdogon a magazinjaimat: Ázsiai filmek és sorozatok, valamint Mindent Japánról Magazin címmel futnak.

Bulykin
ez a Keizoku jónak tûnik^^ Buzzer Beat és Soul az nálam is nézõs, mind2 nagyon állat sori😄
RH Plus-t meg egyszer elakartam kezdeni, nemtom miért nem fogtam bele<#vigyor4> jó amúgy?
a Gokusen-t meg ismerem, igaz nem láttam, annó még az animébe fogtam bele, de az nem tetszett:S

Androsan666
Én is rájuk cuppantam még jó 6 éve. Mostanában a Buzzer Beat-et és a Soul-t lesem a Maid Deka-val és a Yamada Taro Monogatarival együtt (ok, ez régebbi dorama, de még nem láttam). Amúgy egy rakásat imádok, pl. Kurosagi (ez jó kis krimi-thriller-lelkis), Dragonzakura, Vampire Host, RH Plus, Gokusen, GTO, Keizoku (szintén thriller-krimi-pszicho, bár 1998-as a szentem, de attól még ott van nagyon).

Bulykin

Sau Lock
ajánlom mindenki figyelmébe! hasfogós, sírós vígjáték<#idiota>

nagyon szépen köszönöm!😊
aranyos vagy!
Bulykin
betûtípus...EZ
vezérlõpult/megjelenés és témák/betûtípus <-- ide kell bemásolni
totalcommanderben vagy winamoban beállítod erre a betûtípust és akkor mükszik majd^^

nekem lenne egy kérdésem!
hogy lehet azt beállítani,hogy a gépem felismerje a japán karaktereket?😄
Bulykin
üdv!
Látogass el a blogomra, KATT IDE!
Válogass kedvedre, én a Liar Game-t és a Life-t ajánlom, utóbbihoz magyar felirat is van. Ha kell vmiben segítség akkor írj, de ha visszaolvasol akkor találsz segítségeket^^ peace😉

Hali!
De tudom torrentezni,csak rájöttem,h apum gépére nincs feltéve egy sem!😄
A saját gépemen van 3is,szóval ott tudok tölteni ezerrel😄
úgyhogy köszi😉
Ami a kínai sorozatokat illeti...uff...télleg nem a legjobbak...-.-'
tommyknockers
Hali, még sohasem láttam doramát, ezért nem vagyok e világban szakavatott, ezért kérnék egy-két címet, ah lehetséges. Tehát olyan doramát keresek, amelyben krimi van, thriller esetleg, vagy pedig egy elnyomott ember felülkerekedik mindenkin, és õ a menõ. Az ilyen szerelmi szálasak nem nekem valóak. Szóval jó lenne egy-két ilyen címet mondani, persze ha van. Elõre is köszi.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Bulykin
gagyi-e?xD
nem gyengén😄 ezért nem nézek kínai sorikat😄 a nyelv is idegesít +baxD

Bulykin
torrenteztél már?😛
mert ez olyan...
küldök egy pm üzit

Nemtudnád megmondani,hogy milyen program kell hozzá?
mert nem tudom letölteni...-.-'
Bulykin
<#nyes>nincsmit<#smile>

Nagyon szépen köszönöm!😊
Aranyos vagy😊
Bulykin
magyar feliratokat ITT találsz, írják, hogy milen verzióhoz készült.
A vidikre pedig ITT tudsz rákeresni, én mindig innen töltöm.
Ha pedig itt sincs, akkor a fordítók honlapján biztos találsz linket. peace😉

Sziasztok!
Mostanság nagyon rákattantam a doramákra.Csak az a bajom,hogy a magyar feliratokhoz nemigen találok videókat.Tudnátok ebben segíteni nekem?Sajnos idõm sincs sok arra,hogy keresgessek...😞
Elõre is köszönöm!
Bulykin

még a héten firkantok róla vmit<#vigyor3>

A régebbi blogspotos oldaladon mintha láttam volna, bár most én se találom, más blogra meg nem emlékszem O.o megint sötét pillanataim vannak sry XD
Lényeg hogy a mûfaj megismertetéséért akkor is neked jár a köszönet 😄

Bulykin
hell yeah!!

Bulykin
de amúgy most nézem csak...még nem is írtam a Nobutáról<#fejvakaras>
biztos h az én blogom olvastad?xD<#vigyor3><#beka2>

mm a befejezés hangulata, sry 😄

Háth három epizódot kivéve youtubeon képes voltam végignézni ocsmány tré minõségben a kíváncsiságom csillapítására, szal megvárom hogy lejöjjön a maradék 7 ep. és újra megnézem XD
Ha meg arról van szó hogy ki tetszett meg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor nem tom hogy lehetett olyan hülye ez a Shuji-gyerek hogy dobja Mariko-t 😄 (igaz akkor valszeg a hangulata kicsit fájdalmasabban lett volna terítve)

Bulykin
<#vigyor>nah ennek örülök és nincsmit! végre vki aki ide is ír<#vigyor2>
Gondolom nem állsz meg ennél az egy sorozatnál😄 ajánlom a Kurosagit, a Nobuta-ból az egyik pali játszik benne, nagy arc.
Vagy ha megetszett Nobuta(Horikita Maki) akkor pedig az Innocent Love a nyerõ, igaz még arról nem írtam...

Üdv ! Ma végeztem a Nobuta wo produce címû doramával, ez volt az elsõ amit megtekintettem a mûfajból 😊
Bulykin, a blogodban volt leírás róla, felkeltette az érdeklõdésem és tényleg érdemes volt megnézni, nagyon köszönöm 😊

Bulykin
a gyíkok törölték a vidit<#szomoru1> copyright<#buck>
pedig tök népszerû volt...grrr

BB7
Hát csak elkezdtem! 😄
Bulykin
jaa tényleg csak lassan jöttek a részek nem? csak elkezdted?xD

BB7
Nem az elsõ Doramám lesz!
A Life-ot elkezdtem! ^^
Bulykin
<#taps> elsõ doramád lesz mi?😮 szólj ha kell help vmiben😄😄

BB7
😄 Fail!

De az lesz! Elkezdem ám.. azt meglátjuk, lehet rabja leszek! ^^
Oldal 1 / 3Következő →