Élőben közvetítenek egy fájlcserélő pert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóformán az elsõ példányon felül nincs a sokszorosításnak költsége, és beletelik kemény 3-10 percbe .... akkor meg mirõl beszélsz? Nem egy kaptafa az üzleti lopás meg a warez! Csinálj screenshotot, aztán küldd el a RIAA-nak, hátha dobnak neked csontot ... aztán ítélj el ott ahol akarsz!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Emlékeztetsz egy itteni hajléktalanra akivel még 2 éve egész jól el lehetett beszélgetni, mikor arra kényszerült az ember, merhát leszólította, mostanában meg már minden egyes mondatába belefoglalja a "Jeruzsálemi cionista" vagy "Jeruzsálemi néphadsereg" kifejezést, még akkoris ha semmi értelme nincs annak amit mond.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem lehet egyszerre mindent...
Menjetek lopni a sarki közértbe vagy a plázába, jah hogy azért bünti jár a pici szátokra? jaj mit foglalkoztok vele...
A p2p jó, az illegális torrent se mindig rossz, de hogy van aki csak innen tölt és szarik mindenre azt elítélem.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
Balázs Pali számát egy oláh cigány hegedûlte a Tabdi borozóban , nagy nyilvánosság elõtt. Az esetet több szemtanú is látta és a koronatanú meg nem erõsített hírek szerint felvette a mobiltelefonján lévõ kamerával.
Na.. az ilyeneket mért nem írják ki brutálnagy betûvel a címlapra? Az ilyen kaliberû cikkeket valami bulvársajtóban tudnám leginkább elképzelni, amíg ilyent olvas a pórnép addig sem foglalkozik a legújabb gyurcsánycsomaggal <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
Idézem a szobatársam reakcióját: <#ravasz1>#ravasz1>
"Jajjhogyazajoszagukurvamennyegzetesnyamvadtszetbaszottnagyseggufogyatekosbudoskurvaistokraknaanagyfarkatbelejuk!!!"
<#idiota>#idiota>
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
és tényleg mûködik is?
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#action>#action><#duhos2>#duhos2>
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
Vajon ezek nem átlag számok lehettek, hanem biztos valami "limited DJ edition" busás haszonnal? Mert akkor elérheti az 1 millát <#wow3>#wow3>
Remélem elveszti a RIAA elveszti a pert. <#mf1>#mf1>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
"A rosszakat el kell itélni! Akik bünösek, szenveggyenek!"
Na persze, meg lehet próbálni széllel szemben vizelni is, hátha nem csap vissza, de én inkább hiszek azoknak, akik azt mondják - Nem érdemes. <#vigyor>#vigyor> Amúgy pedig Európa és Amerika karöltve lehet becsületes, ha a ruszkik meg a kínaiak nagy ívben tesznek erre. A RIAA mikor fog pert indítani orosz vagy kínai magánszemély ellen? Azt könnyû b*szogatni, aki "otthon" vagyis kéznél van, és védekezni sem tud. Próbálnának meg egy Kínai állampolgárral példát statuálni. Rá is másznának a pofájukra rendesen. <#mf1>#mf1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Egyébként nekem is, egy általam ismeretlen vírus fertõzte meg a gépemet és valamiért maxon járatja a feltöltésemet.. jaj mileszmos
Már megint ezek a gonosz terroristák! <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
Én vagyok az ASVA!
Ebben az esetben tõlem, száz milliárdokat is követelhetnének.
Na megyek, és bõvítem a megosztásomat, és nyitok pár néhány új feltöltõ slotot, hagy töltsön aki akar.
Minél jobban erõsködnek, annál jobban leszarjuk, úgy is az van amit az internetes társadalom akar. Részükrõl ez egy szélmalom harc.
Jajj, de kemények már, megbüntetnek egy embert 7 szám miatt, õk most a janik. <#eplus2>#eplus2> Közben meg a fél világ kalózkodik.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
... csakhat a torveny elott egyesek egyenlobbek, mint masok...
Dobná a kutyák elé mint hõs megmentõ, aki talált egy bünözõt.