28
  • bakagaijin
    #28
    Feltehetően hét az, amiről a RIAA bizonyítani is tudja, hogy megosztotta és teljes egészében fel is töltötte (illetve letöltötték róla).
  • Riddick
    #27
    Nagyon veszélyes a srác ... ;) Remélem felmentik! ;)
  • bakvarnyu
    #26
    7 zeneszám =))))))))))
  • passatgt
    #25
    kiki, strong után egyből tudtadm:)
  • torjoz
    #24
    Kedves SANYI, ha az az emberke nem osztja meg azt a 7 zeneszámot, lehet, hogy az a nép meg sem ismeri azokat az előadó(kat)! Ergo senki sem venni meg azt a zenét, amit nem ismer! Tehát nem kellene vagdalkozni mindenféle hasraütéses, vélt/valótlan kárösszegekkel!
  • flashpointer
    #23
    Nancy Gertner bíróNŐ :p
  • hdo
    #22
    Sarki közértbe a liter tejet meg a plázában a túlértékelt szirszar bizsukat nem lehet copy paranccsal sokszorosítani te !

    Jóformán az első példányon felül nincs a sokszorosításnak költsége, és beletelik kemény 3-10 percbe .... akkor meg miről beszélsz? Nem egy kaptafa az üzleti lopás meg a warez! Csinálj screenshotot, aztán küldd el a RIAA-nak, hátha dobnak neked csontot ... aztán ítélj el ott ahol akarsz!
  • hdo
    #21
    Bazdmeg te még hányszor fogod magad visszaregisztrálni miután bannoltak? Nem veszed észre hogy persona non grata vagy itt? Egy ideig még egyet is értettem a dolgaiddal, míg el nem gurult a gyógyszered - kábé az első bannolásod előtt egy kicsivel - ...

    Emlékeztetsz egy itteni hajléktalanra akivel még 2 éve egész jól el lehetett beszélgetni, mikor arra kényszerült az ember, merhát leszólította, mostanában meg már minden egyes mondatába belefoglalja a "Jeruzsálemi cionista" vagy "Jeruzsálemi néphadsereg" kifejezést, még akkoris ha semmi értelme nincs annak amit mond.
  • zserrbo
    #20
    "Amúgy pedig Európa és Amerika karöltve lehet becsületes, ha a ruszkik meg a kínaiak nagy ívben tesznek erre"
    Nem lehet egyszerre mindent...

    Menjetek lopni a sarki közértbe vagy a plázába, jah hogy azért bünti jár a pici szátokra? jaj mit foglalkoztok vele...

    A p2p jó, az illegális torrent se mindig rossz, de hogy van aki csak innen tölt és szarik mindenre azt elítélem.
  • cickany2
    #19
    igen, működik a TOR. az Azureus nevű bittorent-kliensben integrálva is van és mindössze be kell pipálni a használatát... aztán kellemes bizonyítgatást, hogy én bármilyen kalózos filmet is letöltöttem ...
  • cickany2
    #18
    Nem lesz gáz. Áremelés.
  • cickany2
    #17
    Balázs Pali számait hamisítják

    Balázs Pali számát egy oláh cigány hegedűlte a Tabdi borozóban , nagy nyilvánosság előtt. Az esetet több szemtanú is látta és a koronatanú meg nem erősített hírek szerint felvette a mobiltelefonján lévő kamerával.

    Na.. az ilyeneket mért nem írják ki brutálnagy betűvel a címlapra? Az ilyen kaliberű cikkeket valami bulvársajtóban tudnám leginkább elképzelni, amíg ilyent olvas a pórnép addig sem foglalkozik a legújabb gyurcsánycsomaggal
  • Déta
    #16
    7 zeneszámért???
    Idézem a szobatársam reakcióját:
    "Jajjhogyazajoszagukurvamennyegzetesnyamvadtszetbaszottnagyseggufogyatekosbudoskurvaistokraknaanagyfarkatbelejuk!!!"
  • Fbn Lx
    #15
    ez jól hangzik =)
    és tényleg működik is?
  • cickany2
    #14
    TOR

  • pasi29uk
    #13
    Szerintem rajzoltak egy tőle kiinduló fát (gráf), hogy miután feltette a fájlcserélő rendszerre hány ismételt megosztás lehetett adott idő alatt... majd felszorozták héttel
    Vajon ezek nem átlag számok lehettek, hanem biztos valami "limited DJ edition" busás haszonnal? Mert akkor elérheti az 1 millát
    Remélem elveszti a RIAA elveszti a pert.
  • Radi
    #12
    Sajnos nem tudom élőben nézni, de majd utólag letöltöm TORRENTRŐL
  • B0nFire
    #11
    Azon filózom, ha börtönbe csuknák az összes torrentezőt, a tisztességes többség megdöglene éhen, mert nem lenne aki eltartsa őket! Nem lenne szolgáltatás. Nem csak a diákok torrenteznek Tisztelt Érdekvédők. Hanem a postás waze, aki a nyugdíjat kézbesíti, a rendőr, aki ránk vigyáz, a tűzoltó, waze, aki eloltja a kézigránáttal felrobbantott házunkat meg kihúzza a macskát a kútból, meg a fodrász, waze, a pincér, a bolti eladó, a vízvezeték-szerelő, a buszsofőr, a mozdonyvezető, a beszállító, az őstermelő, a kamionos, a pék, a kőfaragó meg a balett-táncos és még sorolhatnám.

    "A rosszakat el kell itélni! Akik bünösek, szenveggyenek!"

    Na persze, meg lehet próbálni széllel szemben vizelni is, hátha nem csap vissza, de én inkább hiszek azoknak, akik azt mondják - Nem érdemes. Amúgy pedig Európa és Amerika karöltve lehet becsületes, ha a ruszkik meg a kínaiak nagy ívben tesznek erre. A RIAA mikor fog pert indítani orosz vagy kínai magánszemély ellen? Azt könnyű b*szogatni, aki "otthon" vagyis kéznél van, és védekezni sem tud. Próbálnának meg egy Kínai állampolgárral példát statuálni. Rá is másznának a pofájukra rendesen.
  • item
    #10
    Hát ez, loller... Kiváncsi leszek mi lesz ebből a végére!
  • FoodLFG
    #9
    Szerintem az jelentené a legnagyobb csapás a jogvédőkre, ha valaki feltalálna egy Nagyon Hatékony tömörítési eljárást, aminek segítségével 50-60 giga bájtokat lehetne könnyedén mozgatni.. ^^

    Egyébként nekem is, egy általam ismeretlen vírus fertőzte meg a gépemet és valamiért maxon járatja a feltöltésemet.. jaj mileszmos
    Már megint ezek a gonosz terroristák!
  • Gerygrey
    #8
    Börtönbe az összes torrentezőt, mert ha illegálisan letöltenek akkor nem 2, hanem csak 3 hónap múlva tudom megvenni az új Porsche Cayanne terepjárómat!

    Én vagyok az ASVA!
  • meszi3
    #7
    az lenne szép ha a közvetítés p2p alapon menne
  • Kaadi
    #6
    Olvassatok el a vedobeszedet (az elozo cikkbe van belinkelve). Ha a professzor nyer, akkor a RIAA-t buntetik meg zsarolasert es a birosaggal valo visszaelesert.
  • hdo
    #5
    A Harvard egyetem tanuló jogászai fogják védeni, és a tanulók professzorai .... RIAA-nak annyi esélye lesz ilyen felhozatallal szemben mint hóembernek a sivatagban!
  • Frayer
    #4
    7 számért követelhetnek 1 millió 50 000 dollárt???

    Ebben az esetben tőlem, száz milliárdokat is követelhetnének.

    Na megyek, és bővítem a megosztásomat, és nyitok pár néhány új feltöltő slotot, hagy töltsön aki akar.
    Minél jobban erősködnek, annál jobban leszarjuk, úgy is az van amit az internetes társadalom akar. Részükről ez egy szélmalom harc.

    Jajj, de kemények már, megbüntetnek egy embert 7 szám miatt, ők most a janik. Közben meg a fél világ kalózkodik.
  • Kaadi
    #3
    A Sony BMG jövedelme egy eladott zeneszám után kb. 30 cent (a tobbi a forgalmazokat illeti, akik ez esetben nem vallaltak szerepet a terjesztesben). Ha meg be is tudnak bizonyitani, hogy 1000 ember letoltotte a 7 szamot a vadlottol, meg akkor is 2100 dollart kellene fizessen, amit egy Mcdonalds-ban egy honap alatt siman megkeres.
    ... csakhat a torveny elott egyesek egyenlobbek, mint masok...
  • Bimbike
    #2
    Védné?
    Dobná a kutyák elé mint hős megmentő, aki talált egy bünözőt.
  • CybeRick
    #1
    7 szám miatt perel a SONY BMG és a RIAA? A közvetítés megtekintéséhez regisztráció szükséges. Azért megnézném hogy nálunk hány egyetem védené így a diákokat...