292
True Blood hamarosan a HBO-n!
-
Austin Bailey #292 semmi. teljesen értelmetlen volt az a momentum is. Olyan volt, mintha dráma akart volna lenni, de valójában annyira érdektelen volt, hogy inkább mindenkit terhelt. Gyakorlatilag már az összes jó szereplőt parkolópályára tették, és ezeket az érdektelen hülyéket futtatják, mint az Alcide, meg a Sam Merlotte. De például azzal a szállal sem történt semmi, hogy amit a Jessica csinált a tündér lányokkal. Béna -
#291 már nincs benne misztikum, mintha részről részre találnák ki mi történjen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a tengerészgyalogossal mi lett tulajdonképpen? nem nagyon értettem miért ölette meg magát , az is egy olyan felesleges dolog volt -
Austin Bailey #290 még lehetne találni egy csomó ötletet neki, csak túlságosan bele vannak ragadva az általuk teremtett viszonyokba, és nem hoznak be új elemeket. -
#289 akkor csak pirítósra égett?? ....
sajnos kifutott már ez a sorozat, nem volt valami jó ez az évad, első néhány résznél konkrétan önmaga paródiája volt... most meg jönnek a zombi vámpirok :) -
G_ArchAngel #288 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem halt meg, nyilatkoztak is a sorozat keszitoi, hogy Eric szerepel a 7. evadban - tul sok lany. no, asszony nezi miatta a sorozatot, nem lett volna jo otlet kiirni... -
KaBuTo666 #287 Most esett le, hogy ez volt az utolsó rész... -
Austin Bailey #286 nem biztos hogy kinyírták. Szerintem elég nagy hülyeség lenne, ha pont őt kiírnák. Nekem egyébként nem tetszett ez a rész. Túlságosan össze volt csapva. -
KaBuTo666 #285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beteg egy rész volt ez is. :D WTF fej szintén megvolt párszor. Ericket komolyan így nyírták ki? Nem tudtam eldönteni hogy röhögjek vagy sírjak. -
G_ArchAngel #284 Azt hiszem ez a resz erosen 18+ lett :O -
Austin Bailey #283 én úgy tudtam, hogy ez az utolsó, mert anna paquin ki akar szállni -
G_ArchAngel #282 Már forgatják a 7. évadot. Soha nem volt szó arról, hogy ez az utolsó. -
Austin Bailey #281 Nekem nem tetszik ez az évad. Oké, hogy utolsó évad, de attól még nem kell mindenkit kinyírni. A korábbi évadokhoz képest túlságosan tehetetlenek a szereplők, illetve több ponton nagyon gyenge a történet. (pl ahogy jason bekerült a börtönőrök közé) -
viizo #280 sose' volt jó melle :/ -
sata75 #279 ő sem lesz már fiatalabb, de azért még mindig befér az első 100.000-be. -
G_ArchAngel #278 5 körüli filmeknek azért érdemes esélyt adni. Van amikor a 6-7 is pofáraesés. Nem egyforma az ízlésünk.
Amúgy csak én látom úgy, hogy az előző évadokban Sukie melle szebb volt? Most kicsit szottyadt...:( -
#277 micsoda rating :D -
Austin Bailey #276 nézzétek mit talátalm
http://www.imdb.com/title/tt1448762/ -
#275 annál az évadnál nem nehéz jobbnak lenni... szerintem az volt a leggyengébb évad ezidáig -
G_ArchAngel #274 Nem, Bill a fairy vertol tudott a napon setalni. Jol mondod, en is jol gondoltam, de rossz nevet irtam. -
G_ArchAngel #273 B'meg a B'betus neveket, el B'sztam -
Austin Bailey #272 bill nem vampire-fairy.De mikor változttta át Ben? A tündérizében nem tudja átváltoztatni, mert ahhoz ki kell szívni, el kell ásni, és mellé kell feküdni és 3 nap kell hozzá, ráadásul le is van kötve. Eddig csak egy délutánnyi időt töltöttek ott. Este már ment a szex -
G_ArchAngel #271 ugyanaz lett szerintem vele, mint Billel: vampire-fairy -
viizo #270 mégpedig mérföldekkel
az előzőt csak végigszenvedtem, ez viszont eddig kifejezetten leköt -
Austin Bailey #269 ti most értitek, hogy sookival mi történt? Átváltozott vámpírrá? -
KaBuTo666 #268 Ez az évad faszább mint az előző. -
bega82 #267 Lafajett, egyértelmű! :D -
Austin Bailey #266 én nem így vagyok ezzel, de sajnos a hülyéket eddig még nem írták ki :) -
G_ArchAngel #265 Nekem az a bajom, hogy az osszeset birom, igy nagyon nem tetszik, ha egyet-egyet kiirnak... -
Austin Bailey #264 Nektek ki a kedvenc szereplőtök? -
Austin Bailey #263 én még nem néztem meg az első részt, mert ez azon kevés sorozat egyike, ami jobban bejön szinkronnal. -
#262 Csak mint az 5. évad zárórészében.
Viszont a vége alapján most megint úgy gondolom, lesz valami érdekes, de félek, hogy ismét csalódás lesz. Az 5. évad már nagyon nem tetszett. -
KaBuTo666 #261 Volt ebben minden abnormális dolog. -
G_ArchAngel #260 Kicsit kaotikus volt, de mejd letisztul :) -
#259 Nektek hogy tetszett az első rész? -
Austin Bailey #258 ja jó, visszaolvastam látom már két napos -
Austin Bailey #257 Sziasztok, nem ma jön a hatodik évad? -
G_ArchAngel #256 -
KaBuTo666 #255 True Blood - Inni és élni hagyni s06e01
True Blood s06e01 (hdtv-afg, hdtv-2hd, repack hdtv-2hd, 720p-evolve) -
viizo #254 ínséges nyári időkre :) -
KaBuTo666 #253 madofakooooooooo