6569
-
Kepek #6472 sőt, 36 -
Kepek #6471 Akár 30 idegen civilizáció is élhet a galaxisunkban a tudósok szerint -
Irasidus #6469 Ja, egymást tartják hitelesének? Ez simán csak az internet pöcegödre. Amúgy ki emlegette? :O
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2020.06.12. 06:24:29 -
Irasidus #6467 Kiss László csillagász az FRB-ről. Tanulságos az egész videó. Főleg neked.
Ennek semmi köze a földönkívüli élőlényekhez.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2020.06.10. 19:33:57 -
Kepek #6466 "ismétlődő jelet fogtak be.... a gyors rádiókitörések óriási rejtélynek számítanak a csillagászatban, főleg, mivel a másodperc mindössze ezredrészéig tartanak" -
Kepek #6465 Majd a Bayes-módszer? -
Kepek #6462 FAST (Five-hundred-meter Aperture Spherical Radio Telescope) radioteleszkópot SETI-re fogják használni. -
zserni #6461 Ahhoz, hogy teljesen elhallgattassanak, sokkal korábban kellett volna nekik elkezdeni törölgetni
Ezt már nem én mondom: Lázadás a szép új világ ellen.
És ez már Magyar ! -
maki85 #6460 "Figyelitek, hogy bezárt az ö.e. topik? Ez csak véletlen lehet!"
ha valakinek a HIT-e véletlen, akkor igen, valóban esetleges
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.04.30. 19:56:24 -
zserni #6458 Valami olyan. "..bűnösök közt cinkos aki néma." Ha valaki egyszer megismerte az igazi játékszabályokat, az ugyan abba az irányba fog pisilni, ha a szél már szembe fúj is. Hosszú éveken át nagyon jól elvoltunk mi azNWO topikon, de az is a zárt osztályra került, mint minden ami nem a matrix szolgák szájíze. Vele együtt azok a fórumozók is, akiknek még helyén volt az eszük. -
#6457 Szeva itt is! Csak most látom, hogy ti itt páran milyen aktívan nyomultok az összes "konteós" témánál, mi ez, valami küldetéstudat? Nem lehet szó nélkül hagyni az áltudományokat, mi?
Figyelitek, hogy bezárt az ö.e. topik? Ez csak véletlen lehet!
Van egy frappáns konteó arra, miért terjednek azok a konteók, hogy titokban már mindenhová ingáznak: tudják hogy ez soha nem fog sikerülni, és jól jön nekik hogy a nép (egy része) legalább feltételezi róluk hogy ilyen tökösek! Így majd könnyebb lesz beadni a CGI Marsraszállást - ja persze lehet hogy tényleg odamennek, de azért biztos ami biztos csinálnak pár snittet stúdióban is, nehogy a pórnép anyag nélkül maradjon ha valami balul sikerül, esetleg véletlenül letörlik az igazi felvételeket -
maki85 #6456 mennyire el vannak ájulva ettől a Hubble évfordulótól, amikor pedig "mindenki" tudja, hogy napi rendszerességgel ingáznak az oroszok, és az amcsik a Mars. és a Föld között, meg hogy pár lépésre vagyunk attól, hogy beléphessünk a Hyper Tuper Galaktikuss szövecségbe
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.04.25. 15:29:38 -
zserni #6455 Jó pofa ez a Morvay Péter gyerek, hangzatos dolgokat ír, csak épp ugyan úgy nem ért semmit az egészből mint ti itt.
Aszongya, hogy:
"És miért akarják felmelegíteni a Földet? Azért, hogy magasabb vibrációs szint alakuljon ki, mivel ők a rezonanciából táplálkoznak. Logikus, nem?"
Pedig ezt még ti is tudjátok, hogy mekkora marhaság, ha máshonnan nem akkor tőlem vagy 15 éve. -
maki85 #6454 Még szerencse , hogy volt aki "komolyan" vette a dolgot
Pedig az az ELTE !!!!!!
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.04.17. 16:26:02 -
hiper fizikus #6453 csippeket ültetnek az emberek fejébe
így távolról tudják lehallgatni őket
mint az emberi tudósok a vadon állataiba
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2020.04.17. 15:48:40 -
-
maki85 #6450 Hát bizony papa jól megváltozott az arcod
Alig ismertelek meg -
zserni #6449 -
maki85 #6448 ELKEZDŐDÖTT ???????????????
Te kis gyenge, hát te nem tudod, hogy bennünket a gyikok beavatkozása tett emberré az állatvilágból ???
Különben még mindig csak makognál
Most is napi szinten vigyáznak ránk, csak sajnos van akire nem jut idejük.
Ugye érted mire, illetve kire gondolok????
Utoljára szerkesztette: maki85, 2020.03.06. 20:41:45 -
zserni #6446 A gyengébbek kedvéért: A kapcsolat felvétel elkezdödött. -
Garga Pitic #6445 A spéci napfogyatkozások.
-
hiper fizikus #6444 Én csak azt nem értem, hogy mi érdekes van nekik a Földön, hogy ide jöjenek ?
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2020.03.02. 14:17:24 -
Stockbauer33 #6443 -
zserni #6441 "Szakértők szerint az űrállomás nyomába szegődő ufó valószínűleg egy X-37B jelű kisméretű, távirányítású repülőgép lehet, melyet a Boeing készített az amerikai légierő megrendelésére"
Az, hogy idegen jármű legyen, nagyon valószínűtlen. Az nem így viselkedik, és ha nekik úgy tetszik, nem is válnak láthatóvá az ember számára. -
#6439 véletlenül sem hasonló a két forma
-
#6436 Erre mi a hivatalos hazugság? -
Kepek #6435 "Egyedül vagyunk? – A SETI következő évei" -
maki85 #6434 Hogy mennyire igazad van :
midenki gyíkember
Még te is papa, mert te is mindenki vagy:))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.10.02. 19:00:16 -
maki85 #6433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #6432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tavaly március körül olvastam utoljára ezt a topikot.Kb 7-8 oldal elolvasása után is ugyan az a magasröptü v mélytudományos okoskodás megy.Olvastam a munkásságod szóval maradok én a meggymagagyú buta te(ti) meg a lángelme.
Nyugoggyá+ IGAZAD VAN :D -
maki85 #6431 Szerinted ez azt suggalja, hogy ebben a topicban kész tényekről diskurálhatunk csak???
Lehetőségekről.
-
zserni #6430 Én inkább világtalanoknak neveztem őket itt, mint kishitűeknen. A Világ éppen olyan amilyen, a kérdés inkább az, hogy mi egyenként mit vagyunk képesek letölteni belőle. Ők azt gondolják, hogy akinek két lába van, meg egy orra, azoknak mind ugyan azt az információt kell letölteniük a Világegyetem hatalmas "wifi" hálózatából. Pedig nem ! Mi mind külömböző vevők vagyunk. A különbségnek számtalan oka van: a génjeink a tobozmirigy működő képessége.. stb..
Világtalannak azért tartom a másik tábort, mert ők képtelenek bármit is letölteni maguknak. Nekik az a valóság ami hivatalos és csak akkor vannak biztonságba, ha már 100 helyen lepecsételték. Vagy is: az sem az ő világuk, hanem azoké, akik a "biztonság" hamis kényelmét nyújtják nekik.
Bocsi, a #6425 re ment volna
Utoljára szerkesztette: zserni, 2019.09.27. 15:13:04 -
Stockbauer33 #6429 +one mi a topik neve?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.09.27. 14:43:13 -
maki85 #6428 Még egy kis segítség , hogy a kishitű kifejezést mikor is érdemes használni. XDDDD
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.27. 14:12:01 -
maki85 #6427 Jó sokáig elpöcsörésztél mire ezt a hivatkozást az orrom alá nyomtad.
Pedig én a te SAJÁT!! szavaiddal elmondott válaszra lettem volna kíváncsi, nem pedig holmi zagyva idézgetésekre.
Persze, ha nem megy, az más, viszont akkor ne feledd: Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul.
De, hogy konkrét is legyen a dolog, te azt mondod, sugallgatod, hogy kishitű vagyok, mivel nem hiszek el egy ezerféle módon prezentált "bizonyítékot", miszerint vannak ufo-k.
Talán jobban tennétek, ha ti, nem kishitűek összebeszélnétek, és kitalálnátok egy egyfajta módon elmondott történetet.
DE ha szerinted akkor nem lennék kishitű, ha minden kontroll nélkül elfogadnám az alien történeteket, akkor ám legyen:
IGEN!! vannak ufok, én már láttam is, találkoztam is velük, sőt lehet, hogy te és én is azok vagyunk.
Ja és még valami: Ne szégyeld ha számodra az önkifejezés nehézkes, ne spoilerezz, XDDDD
ui: nem azt mondom, hogy nincsenek, nem lehetnek idegen életformák, hanem azt, hogy egyenlőre még nincs megdönthetetlen bizonyíték létezésükre
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.27. 13:59:26 -
BladeW #6426
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.09.27. 12:13:49 -
Stockbauer33 #6425 -
maki85 #6424 NEKEM?!
Basszus, akkor elég hülye vagyok, mert nem igazán értem mit is akarsz vele mondani.
Megtennéd, hogy nem hagysz kétségek között:))
Köszönöm:)) -
Stockbauer33 #6423 #6415
Az utolsó mondat neked szólt á m :D -
maki85 #6422 A cikk szerint: "Chi szerint a földönkívüliek már most itt vannak, csak az érzékszerveink annyira limitáltak, hogy nem tudjuk felfogni őket"
Ennek ellenére tökéletes leírást ad róluk.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.09.25. 21:31:40