675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
#35 pontosan -
mirakon #34 Szerintem, nagy szerencséd volt. A legtöbb akkor is azon múlik, hogy milyen a partner korrektsége. Én ha eladnék, magamból indulnék ki, vagyis nem olyan lenne az üzlet amit én sem szeretnék magamnak. -
Newborn #33 Úgy kaptál mail-t, hogy nem is volt adásvételed? Esetleg meg tudnád mondani, hogy ott mennyit fizetsz, ha eladsz valamit? -
#32 erre ellenpélda a #26, bár biztosan ritka az olyan, aki ennyire vigyáz a kütyüre, és ilyen precíz módon bonyolítja az eladást. -
#31 Én igazából csak vaterát használok és elég ha csak megnézed hogy milyen minősítései vannak az eladónak! Én csak olyantól szoktam rendelni akinek már volt legalább 20 és azok mind pozitív visszajelzések. Tehát ebből a szempontból teljesen korrekt oldal -
#30 Vaterás vagyok, eddig csak jó tapasztalatom van, mint eladó is mint vevő is.
Nyilván nem kell olyan embertől vásárolni, akinek sok a negatív feedbackje, ennyi. -
mirakon #29 Ilyen nagyon bonyolult műszaki kütyüt annyira nem érdemes venni. Inkább olyasmit aminél kicsi annak a lehetősége, hogy nem azt kapod amire vártál. Könyv ajándéktárgyak ilyenek. -
sport88 #28 Nem vettem észre, hogy sok lenne a csaló, sőt! Biztosan nincs, maximum félreértések.. Több biztonsági fokozat által szabályozott a rendszer.. Mindent meg kell adni MINDENT, hogy teljesértékű tag legyél.. Bankkártya, cím, és egy neked kiküldött "fizikai" levéllel iletve 100 Ft. os összeg átutalásával a kártyádról érvényesítenek.. Nem hinném, hogy sokan kockáztatnának így.. Ember, maximum 2007 előtt alkothattál volna ilyen véleményt.. -
baca01 #27 Épp most olvastam az e-mailjeimet és kaptam a teszvesz-től egy e-mailt hogy fizessek be 682Ft-ot mert ennyi a tartozásom, holott már hónapok óta nem használtam az oldalt, nem vettem és nem is adtam el semmit.
Írtam is nekik rögtön egy választ hogy magyarázzák már meg, mert jogtalannak érzem. Ezelőtt még sosem kaptam tőlük semmit csak hírlevelet, meg értesítést mennyi az egyenlegem, de mindig mminuszban voltam, nem tudom most akkor mi ez... -
#26 én 2x rendeltem vateráról, 2. alkalommal PDA-t.
A csávó átvállalta a postaköltséget, továbbá mivel látatlanban vettem a kütyüt, írt egy olyan "garancia" papírt, amire aláírásával hitelesítve leírta, hogy 2 hétig bármilyen probléma esetén visszavásárolja teljes vételáron. A csomagot 2 napon belül megkaptam, a doboz ki volt bélelve iratmegsemmisítős újságcsíkokkal, hogy nehogy baja essen a gépnek.
Továbbá a készülék olyan hibátlan állapotban volt, hogy simán el lehetne adni újnak. kiváló partner.
ki lehet fogni ilyet meg ki lehet fogni parasztot is -
#25 altair tünés vissza a gumiba különben irgalmatlanul felpofoztatlak a bakterral... -
Newborn #24 Hagyd csak. Egyesek ilyen megnyilvánulásokkal élik ki a gyerekkori elnyomottságukat... -
baca01 #23 Ezzel az erővel az összes telefonos topik is reklám te nagyon okos... -
vizilou #22 te miről beszélsz..mitől reklám? hogy kivesézik az aukciós oldalakat? ez szerintem nem para -
#21 a NAGY REKLÁM TOPIK! -
Newborn #20 Mennyit fizettél utána? -
#19 én mindkettőről rendeltem már számtalanszor, mindig jól zajlott az aukció.
a teszveszen meg már adtam is el world of warcraft accountot, azis rendben zajlott
a teszvesszel csak annyi a baj, hogy regisztráció után postán küldik el a jelszavad...de legalább az ilyen "egyszeri" netes scammelőket kiszűrik -
mirakon #18 Én is csak a vásárlói oldalát ismerem ezeknek. Vaterán vettem egy két cuccot. Azokkal nem volt baj. -
#17 e-bay -
#16 szerintem a TeszVesz jobb -
#15 én csak venni szoktam néha ezt azt, eddig csak jó tapasztalatom volt mindkét oldallal kapcsolatban, úgyis az eladóktól függ minden
ja és általában próbálok csak olyan cuccost venni, amit személesen veszek át, íg meg is nézem, hogy minden rendben van-e vele -
Newborn #14 Tényleg annak tűnik. A teszveszen mennyi? -
#13 ezhülye -
n3whous3 #12 ha hardvert akartok venni/eladni, akkor specifikus oldalt nézzetek, mint pl a prohardver aprós részlege, az bejáratott és megbízhatóságot lehet látni. -
#11 Vaterán 5%, ami röhejesen magas. -
n3whous3 #10 Reklám vs. Ban
am csak vicc, vaterát néztem már, másikat is, de egyik se tetszik úgy igazából. -
#9 Néha elvadulnak a vaterán az emberkék, legalább is ár viszonylatban, néha pofátlanul magasabb árat kérnek, mint pl. a bolti, jó példa a XBOX360, vagy a könyvek. A teszveszt azt annyira nem ismerem. -
Newborn #8 Úgy tudom, eladás után jutalékot kell fizetni. Ez igaz? Ebben van különbség a 2 oldal között? -
#7 szerintem a teszvesz a legjobb...... -
#6 Nekem megesett, hogy rossz memóriát küldtek, teszveszről rendeltem egy fazontól.
Felhívtam, mondtam neki, hogy nem működik rendesen mert hibás szektorral van tele. Mondta, hogy ez kizárt, ő tesztelte, mondtam neki, hogy visszaküldöm tesztelje másik gépen is.
Visszaküldtem, letesztelte, felhívott, hogy elnézést kér így már tényleg látja, hogy gond van vele, küldött egy másikat és fizette a postaköltségemet is. -
#5 +1 -
mukievil #4 Ez engem is érdekel, mert rengeteg mindent belehetne olcson szerezni, de ha vmi használt szutykot kapok ,akkor vannak vmi jogaim ? , vagy vannak :D, de szokás szerint mehetek vele a sohivatalba... -
baca01 #3 Én már sokszor vásároltam mindkét oldalról, és egyikre sem lehet panaszom, csak korrekt partnerekhez volt eddig szerencsém.
Vaterán több a választék, mint a teszveszen, de szerintem mindkét oldalon érdemes fent lenni. -
#2 Vaterára könnyebb bekerülni, illetve nagyobb is ott a létszám, viszont több a csaló is. Teszvesszel nincs sok tapasztalatom, mivel lakcímhez kötött a regisztrálás.. -
Newborn #1 Regisztrálni szeretnék egy aukciós oldalra, de nem tudom, hogy megéri-e? Szoktak csalók lenni? Biztonságos az ilyen vásárlás? Biztosan azt kapom, amit megvettem? Leléphetnek a pénzemmel? Ha vannak tapasztaltaitok, osszátok meg velem.