675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • vörös téglapor
    Miért pont a szabályzatot véleményezzük?
    Te szabtad őket,hogy kiváncsi vagy rá...mert csak akkor lenne értelme ezt kérdezni:P
    De amúgy szerintem a szabályzat nem nagyon tud bármiféle határt szabni a szerencsédnek ami vagy van vagy nincs.
  • rozver
    hát most ezen mit lehet véleményezni??? vagy van szerencséd vagy nem
  • tedmosbyisajerk
    Sziasztok! Nagy eladó-vevő csalogatás van a Vateránál megint.. Egy "érdekes" nyereményjátékkal csábítanak.. Ott van kint a főoldalon, a zsákpénzes.. Rámentek, olvassátok el a Szerződés feltételeit :)).. Vélemény?
  • FZoleee
    Befizette a jutalékot, mégis megszívta a felhasználó
  • eightmiles
    ték?
  • Vardar
    Teszvesz díjazása:

3000 Ft-ig A végső ár 4%-a
    3001 Ft - 60 000 Ft 120 Ft + a 3000 Ft-on felüli rész 3%-a
    60 001 Ft - 300 000 Ft 1800 Ft + a 60 000 Ft-on felüli rész 1,5%-a
    300 000 Ft felett 5500 Ft + a 300 000 Ft-on felüli rész 0,5%-a

Teszvesz nekem 5 napon belül küldte a levelet ami újrahasznosított papírból készült és felszólított, hogy hasznosítsam újra.
  • Carlos
    Köszi!
  • Kandurex
    Amúgy se érdekes a vatera fórum, az izgalmasabb részeket, jogosan, moderálják. Itt az eredeti :)
  • Carlos
    Nemmondod...ehhh...hagyjuk...
  • Kandurex
    Somka52 és Rargo512 nick mögött futó fazon eladott pár holmit, előre utalás, és persze nem küldött semmit (értékben millió). Aztán most égre földre keresik a fazont. A csoportos feljelentések miatt, meg már a rendőrök is keresik erősen.
  • mohamed
    Ha nincs regged a vaterára, nem tudod az ottani fórumot olvasni.
  • Carlos
    linket pls
  • mohamed
    ha én egy közel 3 millió forintos csalást akarnék elkövetni, nem sajnálnák 50000 ft - ot egy hajléktalan bankkártyájáért. De ha a részletek érdekelnek bővebben a vatera fórumán elég érdekes dolgokról olvashatsz.
  • acsati
    értem, köszi.
  • karajjj
    vagy pár kétajtós szekrény méretű haverral... :D
  • Carlos
    TÉK!
  • Carlos
    Egyértrelmű.
    Bemész a bankba, megkéred a kedves hölgyet, hogy szeretnéd ennek a számlaszámnak a tulajdonosának nevét cimét, és odamész a fogdmegekkel!
  • Kiado
    Ha fizetős opciót nem vettél igénybe, akkor nem, csak az eladott dolgok után kell fizetni.
  • Kiado
    Hol itt a probléma? Ha átutalás volt, és hozzá akar jutni a pénzéhez, akkor egy valós bankszámlaszámot használ, amihez valós ember is kell, szerintem ha rendőrségi ügy lesz belőle nem lesz nehéz kideríteni, hogy ki is volt valójában.
  • mohamed
    ez is a klasszikus csalást követte el, friss reg, pár pozitív kisebb üzletekkel, nagy mennyiségű eladható árú olcsón, csak utalásos fizetés, személyes találka kizárt, egyszerre lejáró minimálár nélküli termék. Olvasva az lejárt aukcióikat volt a ruhától kezdve, telefon, mp3 - 4, gps, notebook, aranyig minden. Egy csomóan meg beleugrottak a látatlanba, most meg sírnak. Tetű csaló meg röhög a markába, pár "vevő" meg reménykedik. De ehhez kell a vevőknek a felelőtlen viselkedése is, pár forintért kevesebbért megvenni valamit, a józan itélőképességüket elhomályosítja a haszon reménye. Én nem veszek csak személyes átvétellel, legalább látom mit veszek.
  • karajjj
    najah :DDDD
  • Carlos
    Énsem nagyon értem.
    Van egy leirás és aztán anyi. Mondjuk gyanús az egész, mert elég hülye lehet az (és meg is érdemli), aki látja, hogy van 246 és 136 negatívja és tőle vásárol.
  • karajjj
    mit árult? vagy hogyvolt ez?
  • mohamed
    "Üdv mindenkinek....! Még soha nem szóltam hozzá fórumhoz,de rövidesen közel ötszáz !!ember "verődik itt össze-mint károsult . Jómagam majd' 200 üzlettel is átverődtem,igaz"csak" 5250 ft-tal. bigez kománk ebben a körben 74-en vagyunk : 1.406.826 ft-ot kaszált . Másik nevén, rargo512 -itt 247 ember,a somka52 néven pedig137-et húzott le. Azok a körök átnyúltak erre a hétre,pár százan még várnak... Becslésem szerint bő 3 milliót szedett be,valami óriási bátorságtól vezérelve...?! Ezeket azért írom ide,hogy az "öreg" fórumozók lássák,kétségbe esett emberek próbálkoznak bárhol,bármilyen kapaszkodót találni -ezért írnak ide : hiszen ez a Vatera fórum,és nem túlzok,ha azt írom,hogy a Vatera történelem legnagyobb csalása folyt le éppen ! A Vatera ügyfélszolgálatán keresztűl bárki kérje ki az elérhetőségemet, MINDEN infó megvan emberkéről !!!"
  • mohamed
    A vaterán egy csaló "munkássága":

Engem csak 4400-al rövidített meg. Minden vásárlás előtt megnézem az értékeléseket. Hát erre legmerészebb álmaimban sem mertem gondolni, hogy ilyet csinál valaki. Tanultam az esetből, ezentúl sokkal alaposabb leszek.
    Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a vaterázók biztonságát kellene növelni, nem az oldalt újítani.
    Én is úgy kalkuláltam, ahogy ezeket az információkat olvastam, és megtaláltam az álneveit, hogy kb. 2-3 milliót összegyűjtött. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt meg lehet úszni. Főleg, hogy volt olyan aki személyesen is találkozott vele.

Kiváncsi leszek, hogy ennek mi lesz a vége. Bízom benne, hogy a vatera is szigorúbb lesz az eset után. Én annak is örülnék, ha lakcímet is kérnének és nehezebb lenne a regisztrálás."

Szinte minden héten van egy ilyen volumenű....
  • acsati
    ha van egy aukciom és nem veszi meg senki akkor is kell majd fizetnem? (teszveszen)
  • Brolly28
    én pl a vaterára vagyok felregelve
    amikor veszek vmit először megnézem hogy az eladó eddigi vevőinek milyen véleményük volt és úgy döntöm el hogy vegyem vagy ne...
  • autoszimulator
    sose fizetek nekik, behajtócéget még nem is küldtek.. nem is ajánlom :D
  • HöfEE
    Én is így vagyok vele, a legjobb az volt amikor a 560(!) Ft-os tartozásom miatt továbbították a dolgot egy behajtócégnek és jött a levél hogy fizessek be 1500Ft-ot! Azért annyit mert ebben már behajtócég költsége is rájöt pluszba. Gondoltam szarok rátok, tuti nem jönnek ki hozzám 500Ft miatt, de aztán jöttek még levelek és a behajtócég egyre többet követelt, miközben a vateránál már kiegyenlítettem a tartozásom. Szóval a jó k***a anyját a vaterának, én már nem adok el ott semmit, csak vásárlás. Ha eladni akarok inkább teszvesz.
  • karajjj
    tudom, hogy milyen drágák, azért kérdeztem :D
    jól jártál vele
  • Sir Quno Jedi
    asszem 30k, de bótban 120k körül vannak ezek
  • karajjj
    mennyivolt? :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Én kérem egy bazi nagy bőrfotelt vettem vaterán, pedig nem is vagyok regizve. Pickupba alig bírtuk begyömöszölni.
  • jupa
    Cáfolnám, én 1000ftal tartozok és mivel ez 2008as adósság, most jött a számla hogy be kell fizetnem.
  • kifli
    vaterán mielőtt veszel valakitől valamit olvasd át az értékeléseket az jó ha valami nagyobb értékű holmi pozitív értékeléssel van. Nem sokmindent vettem eddig vaterán (3-4 dolog) de eddig mindent megkaptam és azt kaptam amit rendeltem...
  • Carlos
    Ehhh...általánosítás ftw.
  • highlander15
    Vaterán sok gyökér van.Militáriát gyűjtök,és nagyon sokan vannak,akik háború utáni magyar sisakot akarnak szovjetként eladni,vagy gagyi SS gyűrűkkel,karszalagokkal stb. biszniszelnek.
  • multec
    Üdv!
    Mint régi vaterás /200 feletti adás-vétel bátran tudom ajánlani. Csináltam már tranzakciót 1Ft.-érd de volt már 300 000-ért is/müszerész eszterga/ Ma már a szigorított reg. miatt nagyon kevés a szélhámos, de van. A minősítések nagyon sokat számítanak, elsősorban erre kell vigyázni. Nekem egy negatívom van, az se az én hibámból. A jutalék teljesen elfogatható, ha kimész a használt piacra ott is fizetni kell helypénzt. 6% csak 20 000-ig van ahogy nő az eladási érték úgy csökken a jutalék /100 000- nél már csak 4,4%. Nagyon sok embert megismertem így a vaterán keresztül. Nekem nagyon tetszik és szórakoztató, főleg mikor az utolsó percbe ér a licit.
  • Kiado
    Teszveszen 1500 ft alatt nem kell kifizetni a tartozást, de ezt írják is e-mail ben, addig tolódik az összeg minden hónapról hónapra, amíg egyszer fölé nem megy és akkor kell rendezni, szóval nem fognak felfüggeszteni.
  • Kandurex
    köszi, bár még hegesztés alatt van