1268
-
#26 TRAILER
Képek
-
blackgamer #25 a második kép jó COD-os :) -
#24 Képek -
#23 Aha, megtaláltam. :) Hatalmas játék volt, mai napig fennt van a gépemen. :D -
#22 emlékszem az Outlawsra...még arra is h mit ettem pont amikor vele játszottam:P...azért voltak benne érdekes dolgok( Ufok, gépisztolyszemű kutya...mondjuk sztem easter eggszerűségek voltak)húú odavoltam érte...manapság mondjuk már nemtudnék leülni FPSek elé...de jó visszaemlékezni -
Vlala #21 Na, az mekkora játék volt! Talán az első normális western-FPS.
Megtaláltad benne az ufókat a vécében? (bocs az offért) -
#20 Mit nem adnék egy Outlaws 2-ért.. :) -
blackgamer #19 a western jó téma, remélem ez már nem lesz olyan vérszegény mint az elődje -
#18 Valóban nem, hanem a Turok 1. -
#17 Vistat azért nem telepítek, se semmiért az biztos.
Na azért ez túlzás, ha a kovetkező Thief csak DX10-es lenne vagy a HL-Ep3, akkor igen.De nem is lesznek amúgyse azok.Csak valami kivételes nagy kedvencért vagyok hajlandó pistázni.
Grebber, sztem jó is hogy nem jonnek a Chrome 2-vel, inkább CoJ-játékkal helyette.Az 1-et nagyon utálom. -
#16 Szerintem Billy-vel a városból menekülés az egyik leghangulatosabb, meg amikor az elején a pap a várost kiüríti:) -
#15 akkor elkúrtad mert egyre jobbak a szintek az eleje még unalmas amig beindul. -
#14 Ebből is látszik milyen szar az ízlésed... FPS-ek között az egyik leghangulatosabb. mikor megjelent dögerős gép kellett hozzá. viszont story, meg a játékmenet kárpótolt szerintem mindent... (nem a mirror's edge volt az első játék ahol FPS szemszögből kellett platformingolni..) -
Vlala #13 Próbáld ki DX10 moddal is! Kicist belenyúl a játékmenetbe is. -
#12 Nagyon jó a CoJ, 2x is végigvittem.
Kiemelkedő FPS alkotás.Western témában meg a legjobb.
Várom én is... -
#11 Ez az egyetlen olyan fps jateko amit nem birtam tobb mint 1 orat jatszani. -
#10 Ej paszki, az 1 nagyon zsír volt, észosztás jobbkézből egyenesen a bibliából, balban meg szórja a halált a colt :DDDD Azonnal érkezzen!!!! -
Vlala #9 Várjuk. Ha a csapatot nem cserélték ki, akkor tuti siker, szerintem nem fogják alább adni a színvonalat az első részénél. -
NB2 #8 Ez egy nagyon jó kis hír! COJ nagyon bejött! Iszonyatosan hangulatos játék iszonyatosan szép grafikával! -
#7 Váá ez a világ lehjobb játékja lesz! -
#6 nembaj hamár nincs zombiagos gém, legalább lesz kábojos. több mint a semmi:) -
#5 Kiváncsi leszek hogy ez még mindig Ati párti lesz-e.Mertha igen akkor ahogy faszán volt a CoJ-ba DX10 itt ugy lesz tutkon DX10.1 szerintem.
Persze ha nvidia nem fészkelte be magát pár millával
Várjuk szeretettel!
A másik meg hogy rohadjanak meg, mert nem igaz hogy ezt pik pak megcsinálják a sok ki nem adott game meg amit évek óta csinálnak se hírük se hamvuk (Dead Island,Warhound,Chrome 2) -
#4 sztem poénos volt :D de jó kis játék az egy "változatos" :D -
#3 Kiváncsi leszek, remélem az ostorral fákon repdesést meg bújkálást azért hanyagolják kicsit:) -
#2 Végre!!! A folytatásra vártam már nemtudom mióta! Hatalmas játék volt az 1 is, ma napig nem találkoztam ilyan játékkal, egyszerűen képtelen voltam letenni. Najó, FM :D -
#1 Szándékosan írtunk "új részt" a hangzatosabb "folytatás" helyett, ugyanis a Call of Juarez: Bound in Blood nemes egyszerűséggel az első rész előzményeit meséli el.
Idén érkezik a Call of Juarez új része
Fény derül tehát arra, hogy mi történt a Call of Juarez történései előtt. A Bound in Blood során a McCall-testvéreket irányíthatjuk, kalandjaink során pedig még a mexikói azték romokhoz is eljutunk majd. A készítő Techland remek történetet ígér, s persze valószínűleg a látványra sem lesz panaszunk, hiszen már lassacskán a fejlesztő védjegyévéi válnak a Chrome többszörösen továbbfejlesztett motorja által hajtott meseszép programok. Az új Call of Juarez megjelenése idén esedékes PC-, PS3- és X360-platformokon. forrás:Gamekapocs
Várom nekem nagyon tetszett a játék!