1268
  • Prince23
    TRAILER

Képek

• blackgamer
    a második kép jó COD-os :)
  • grebber
    Képek
  • Csuhai G
    Aha, megtaláltam. :) Hatalmas játék volt, mai napig fennt van a gépemen. :D
  • Gnome
    emlékszem az Outlawsra...még arra is h mit ettem pont amikor vele játszottam:P...azért voltak benne érdekes dolgok( Ufok, gépisztolyszemű kutya...mondjuk sztem easter eggszerűségek voltak)húú odavoltam érte...manapság mondjuk már nemtudnék leülni FPSek elé...de jó visszaemlékezni
  • Vlala #21
    Na, az mekkora játék volt! Talán az első normális western-FPS.
    Megtaláltad benne az ufókat a vécében? (bocs az offért)
  • Csuhai G
    Mit nem adnék egy Outlaws 2-ért.. :)
  • blackgamer
    a western jó téma, remélem ez már nem lesz olyan vérszegény mint az elődje
  • SötétBarom
    Valóban nem, hanem a Turok 1.
  • Qwerty4
    Vistat azért nem telepítek, se semmiért az biztos.
    Na azért ez túlzás, ha a kovetkező Thief csak DX10-es lenne vagy a HL-Ep3, akkor igen.De nem is lesznek amúgyse azok.Csak valami kivételes nagy kedvencért vagyok hajlandó pistázni.

Grebber, sztem jó is hogy nem jonnek a Chrome 2-vel, inkább CoJ-játékkal helyette.Az 1-et nagyon utálom.
  • Bucser
    Szerintem Billy-vel a városból menekülés az egyik leghangulatosabb, meg amikor az elején a pap a várost kiüríti:)
  • bakvarnyu
    akkor elkúrtad mert egyre jobbak a szintek az eleje még unalmas amig beindul.
  • Bucser
    Ebből is látszik milyen szar az ízlésed... FPS-ek között az egyik leghangulatosabb. mikor megjelent dögerős gép kellett hozzá. viszont story, meg a játékmenet kárpótolt szerintem mindent... (nem a mirror's edge volt az első játék ahol FPS szemszögből kellett platformingolni..)
  • Vlala #13
    Próbáld ki DX10 moddal is! Kicist belenyúl a játékmenetbe is.
  • Qwerty4
    Nagyon jó a CoJ, 2x is végigvittem.
    Kiemelkedő FPS alkotás.Western témában meg a legjobb.

Várom én is...
  • Sephi
    Ez az egyetlen olyan fps jateko amit nem birtam tobb mint 1 orat jatszani.
  • SötétBarom
    Ej paszki, az 1 nagyon zsír volt, észosztás jobbkézből egyenesen a bibliából, balban meg szórja a halált a colt :DDDD Azonnal érkezzen!!!!
  • Vlala #9
    Várjuk. Ha a csapatot nem cserélték ki, akkor tuti siker, szerintem nem fogják alább adni a színvonalat az első részénél.
  • NB2
    Ez egy nagyon jó kis hír! COJ nagyon bejött! Iszonyatosan hangulatos játék iszonyatosan szép grafikával!
  • bakvarnyu
    Váá ez a világ lehjobb játékja lesz!
  • Apus
    nembaj hamár nincs zombiagos gém, legalább lesz kábojos. több mint a semmi:)
  • grebber
    Kiváncsi leszek hogy ez még mindig Ati párti lesz-e.Mertha igen akkor ahogy faszán volt a CoJ-ba DX10 itt ugy lesz tutkon DX10.1 szerintem.
    Persze ha nvidia nem fészkelte be magát pár millával
    Várjuk szeretettel!

A másik meg hogy rohadjanak meg, mert nem igaz hogy ezt pik pak megcsinálják a sok ki nem adott game meg amit évek óta csinálnak se hírük se hamvuk (Dead Island,Warhound,Chrome 2)
  • trogerzsiger
    sztem poénos volt :D de jó kis játék az egy "változatos" :D
  • Apus
    Kiváncsi leszek, remélem az ostorral fákon repdesést meg bújkálást azért hanyagolják kicsit:)
  • Mor3llo
    Végre!!! A folytatásra vártam már nemtudom mióta! Hatalmas játék volt az 1 is, ma napig nem találkoztam ilyan játékkal, egyszerűen képtelen voltam letenni. Najó, FM :D
  • Bence94
    Szándékosan írtunk "új részt" a hangzatosabb "folytatás" helyett, ugyanis a Call of Juarez: Bound in Blood nemes egyszerűséggel az első rész előzményeit meséli el.
    Idén érkezik a Call of Juarez új része

Fény derül tehát arra, hogy mi történt a Call of Juarez történései előtt. A Bound in Blood során a McCall-testvéreket irányíthatjuk, kalandjaink során pedig még a mexikói azték romokhoz is eljutunk majd. A készítő Techland remek történetet ígér, s persze valószínűleg a látványra sem lesz panaszunk, hiszen már lassacskán a fejlesztő védjegyévéi válnak a Chrome többszörösen továbbfejlesztett motorja által hajtott meseszép programok. Az új Call of Juarez megjelenése idén esedékes PC-, PS3- és X360-platformokon. forrás:Gamekapocs

Várom nekem nagyon tetszett a játék!