1268
  • grebber
    Június vége!
  • Shep
    Mikor is van ennek a megjelenése?
  • Optimus Prime
    Egy újabb előzetes
    A reviewkat kihagyom, nem akarok túl sokat megtudni róla. :) Úgy lesz demó, még a megjelenés előtt.
  • barmi
    GameOver bétateszt [Docler, HQ]
  • Prince23
    Újabb teszt
    előzetes am
  • Shep
    Á ez annyira jónak néz ki a teszt alapján, hogy nem tudom elhinni, hogy ennyi minden benne lesz de ne legyen igazam.
  • Encore
    Engem is kilóra megvettek, az első részt is szerettem, de ez a látottak alapján messze túlszárnyalja majd...
  • balee4
    Nagyon durva, reméljük igaz ez az alacsony gépigény. A látvány mindenesetre brutál. Asszem ez tuti vétel lesz.
  • Prince23
    PCGURU béta tezstje!
  • grebber
    Mai dátummal két új Trailer
  • Optimus Prime
    A Chrome-ba is sok a singleóis pálya, néha egy-az-egyben ugyanaz.
  • Encore
    Ebből azt lehet kivenni hogy csak azért lesz benne multi, hogy legyen. Mindegy ez amúgy is single központú játék lesz. Mert azért multira illik multi pályákat összerakni az egyensúly miatt ugye, a single pályák nem szoktak jók lenni.
  • grebber
    "Először is a multiban lesz kooperatív mód, de a single részben sanos nem. Ennek oka, hogy a sztori szerint a két főszereplő alapvetően más-más történetet/helyszíneket jár be, és ezáltal a folyamatos kooperáció lehetetlen. Több érdekesség is elhangzott továbbá. Egyrészt, hogy nem lesznek kifejezetten multis pályák, hanem a single részben is bejárható "világban", szabadon lehet majd gyilkolászni. Ez persze felveti a jtékosok számnak a kérdését, erről azonban nem esett szó. Másik érdekesség a pontrendszer. A Bound in Blood multiplayer része nem frag-központú. Minden ellenfélnek a feje fölött ott van a vérdíj, tehát egy összeg, ami a megölése esetén a mi zsebünkbe vándorol. Természetesen nekünk is lesz árunk, és a meccsek nyertese az lesz, akinek legnagyobb az egyéni vérdíja, valamint a legtöbb pénzt gyűjtötte össze."

info: Gamestar
  • Encore
    Nem késő, szerezd be megéri, most EVM kategóriás szóval 1-2 ezerért beszerezheted. 2006os de szép grafikája van még most is simán szépnek mondható a játékmenet pedig zseniális, ha szereted az FPS-eket akkor kihagyhatatlan.
  • lalakov
    Hmm, köszi, akkor viszont fogalmam sincs miért nem játszottam az első részével.:))
  • Encore
    Szerintem csak abban lehet, az új videóban vannak jelenetek, amik FPS nézetben vannak és mivel az első része is FPs volt így jó esély van rá, hogy ez is az lesz. :)
  • lalakov
    Ezt lehet FPS nézetben játszani?
  • grebber
    Utólag majd kiadnak hozzá egy dx11-es cuccost azt nvidia oboázhat megint :D
  • Optimus Prime
    Megelőztél. :) Én is ezt akartam belinkelni, HD-ben jobban szeretem.
    A grafika és a hangulat eszméletlen. Remélem nem csak eladásilag, nem érdemi díjjal is jutalmazzák majd.
  • Bucser
    Új trailer!

És igen hangulatos jófajta!!!
  • Prince23
    új videó
  • zso23
    Most nézem Steam-en, Július-ra igérik a játékot. :P
  • Prince23
    Némi infók
  • grebber
    Új képek + Trailerek
  • elitehun
    Mert általában nem így szokták mondani hogy: ,,megjósolhatatlan fordulat''
  • elitehun
    De én ezt a fordulatot úgy értelmezem hogy valami random videót vagy akármit ad be a pl 7-ből
  • Vlala #40
    Az elsőben is volt egy pár.
    Most nézem, lengyelek csinálták?
    Duplarespect!
  • elitehun
    De végre egy jónak ígérkező western-es játék
  • elitehun
    Kíváncsi leszek hogy oldják majd meg azt a megjósolhatatlan fordulatot
  • grebber
    Gamekapocs előzetes!
  • blackgamer
    multiról lehet valamit tudni?
  • Prince23
    HD trailer
  • SötétBarom
    Gyáj, ez nagy lesz :)
  • Vlala #33
    Nem, de hangulatos lenne egy-két ellenfelet lóról gúzsba kötni. :)
  • Hellsing47
    az inkább ostor volt volt mint normális lasszó
  • Csuhai G
    Nem maradt az ki, Billyvel emlékszem hogy párszor a lasszó segítségével lehetett csak továbbjutni. :)
  • Prince23
    Mi van, a holdat is leakarod hozni vele? :D
  • Vlala #29

Nem vacakolnak. Remélem, megint lehet benne lovagolni. :)
    Legyen benne lasszó is, talán az egyetlen westernkellék, ami az elsőből kimaradt.
  • Prince23
    Korunk nagy westernjátéka lesz, majd meglássátok:))
  • Hellsing47
    graikája nem szar :o
    ray bácsi meg mennyivel fiatalabb lett :D