1268
-
Hellsing47 #106 húha, illett volna a játszani az első résszel is -
#105 Oh mama trailer -
#104 Eh, 3,06 GHz-es CPU-m van.:S Viszont 8600 GT-m és 1,5 GB RAM. De más fejlesztők gépigényéhez képest ez piskóta. Sebaj, úgyis akarok már kis upgradet, de jön még a demó is.
Király lenne a Chrome 2 ilyen grafikával. :) -
#103 Húha, a bannerből ítélve vajon a 2 főhős a végén nem esik egymásnak? és párbajozni kell majd a tesóval?:DDDDDD -
#102 Mert a gameszar baromságokat ír alaphangon.
A CoJ első része hatalmasat hasalt konzolon míg PC-re egész jól teljesített. Soha meg sem fordult a konzol exclu a készítők fejében. -
#101 Gamestarban olvastam. Miért írnának hülyeséget? -
#100 1, érik a megy
2, csipkebokor vessző...
...(DX)10, tiszta víz
Most komolyan, pl. a vizet remekül meg tudják csinálni 10-ben, nekem az teccik a legjobban, az tényleg igazán megy, de kérdem én minek kell máris a dx11-re fejleszteni?
Milyen baromság ez? Még a dx9-ben rejlő lehetőségeket sem használják ki teljesen a programozók, ez a GDC-n hangzott el. Jóvan bepróbálkoznak ennek ellenére a 10-zel, és úgy ahogy megyeget nekik, de mért kell máris a 11-et piszkálgatni? Hová rohannak? mintha felbontanál egy doboz kólát és meg sem iszod már bontod a következőt... azt sem iszod meg és már bontod a következőt.... nyehh
-
#99 kötve hiszem. -
#98 "nem akartak", bocs -
#97 még DX10 se lesz benne, mert akartak külön pc-s portot csinálni a konzolok mellé -
#96 Techland már szerintem elég erőteljesen a DX11-re gyúr.
Van 3 projektjük ezen kívül (Chrome 2,Dead Island és a Warhound) lehet ezekbe már lesz DX11 is bár ki tudja! -
barmi #95 Faja -
#94 DX10.1 szerintem mindenképpen lesz. -
barmi #93 Lesz benne dx 10.1 támogatás is vagy csak 10.0? -
#92 -
Valaki ebből nem tudan csináni egy bannert? de nem muszáj ez legyen, csak legyen banner aza lényeg:DD -
Csokis #90 GPU benchmark teszt, KATT! -
#89 Akkor xbox 360-ra már lassan ki is lopják -
#88 Aranyban! -
#87 na az nincs is soká :D -
#86 Június 30-ra van írva! -
#85 Hali! A megjelenés mikorra várható? mert vna ahol juniust olvastam van ahol meg julit, most mit mondanak? -
Hellsing47 #84 sajnos nem lesz benne coop -
lee56 #83 Nagyon fasza, ha legalább a coj szintet hozzák már jó játék lesz a szememben. Coop lesz benne? Utánanéztem kicsit, de wikipédián csak sima team-based multiról írkálnak, pedig nem kicsit jó lenne a coop, adott is a két tesó :) -
#82 Új Trailer -
#81 Már sok újat nem tudnak mutatni. Várjuk a demót. :) -
#80 Még 3 E3 előzetes videó -
#79 E3 09: Fire Your Guns Trailer -
#78 És Vista alatt. -
#77 Vagyis a dx10-es patch felrakása után nah :) -
#76 De csak dx10 alatt :) -
#75 Pedig demá ha maxra teszel mindent game-en belül + élsimitás akkor van olyan hely ahol 10-en akármennyi fpsel kell küzdeni.De javarészt játszható! -
#74 Az a Core 2 izé mennyinek felel meg normál CPU-ban? Mert nekem Prescottos 3 GHz-es Celeronom van. -
#73 lehagytam, hogy maximális beállítások mellett. -
#72 A PC Guru-s beta gameplay-ben, írták a bal felső sarokban, hogy egy Asus P5B-Plus, Intel Core 2 Duo E6600, 2x1GB Corsaire RAM, nvidia EN8800 GTS 320 MB gépen XP-n stabil 40-50 FPS-el ment. És az még csak Beta verzio volt. -
#71 Heh, ne má'! Nekem, igaz csak a demó DX9 alatt simán megy full grafikán SH 3.0, 1440x900 felbontás, élsimítás nem, mert az csak SM 2.0 alatt van. -
#70 Jaja 8800GT kevés a maxhoz! -
#69 Hát nem tudom, az első résznek azért elég izmos gép kellett. -
#68 Szerintem nem kell Crysis erőmű hozzá, ha a UBI nem nagyon szólt bele fejlesztésbe akkor közepes gépen elfut akár maxon. De megjelenés előtt lesz demója neki. -
#67 Tök jó ,hogy menet közben azt mondta végén megmondja milyen gépen nyomták, aztán meg meg se említette.