1268
-
#188 Lejárt már ez a játék:D:D:D -
#187 A multi szerverek már konganak az ürességtől. -
#186 ti jól toljátok xD -
#185 Én már el is adtam az eredeti dvd-jét:D -
#184 ÁÁÁ nem fontos , azért kössz.... Most újrarakom aztán szerintem meg is oldódik :) De amúgy demo még mindíg nincs? :P -
#183 Én már meg is untam. -
#182 Én már végig is toltam:D Lekéstetek:D Nah jó cska vicc:D -
#181 Én is cod4multizok.
Nem tudom mi lehet a baj.Ha nagyon fontos holnap megkérdezem havertól.Ő a nayg cod buzi. -
#180 Én cod4-el szarakszo.....corrupt file/ memory hibával kidob multi mindíg, 2hete játszok eddig ez nem volt divat :D -
#179 Ma megyek 9re vérvizsgálatra.Mire hazajövök 10órára szeretném bekapcsolni az ftp-t a letöltéssel.Aztán míg jön addig lemegyek a strandra megbeszélni a melómat.Mire visszajövök már nem sok fájl hinyzik.Kis msn,iwiw,sg,aztán kicsomagolás,telepítés játék.Úgyhogy azt ajánlom jobb ha már most nekiállnak darabolnia fájlokat. -
#178 xD -
#177 Nah jó reggelt crackerek ébresztő föl kipattanni az ágyból clonet készíteni és cracket de kvagyorsan.XD -
#176 lekésted XD -
#175 Te állat ezt én akartam.XDXDXDXDXD -
#174 Megjelent!? XD -
#173 Mééég 6 XD -
#172 még 26 perc XD -
Hellsing47 #171 inkább legyen kuss mint percenként "mikor jön már a játék", és ehhez hasonló postok -.- -
Scooby87 #170 nagyon jól sikerült a gém!....sztem a cod4 óta nem volt ilyen hangulatos fps....nagyon jó lett,nem győzőm hangsulyozni. -
#169 Mi ez a kihaltság itt? ( már majdnem egy napja nem írt be senki)
Mivel már holnap jó eséllyel fent lehet warezon a game és ez senkit sem izgat? xd -
#168 Hát....pl a street fighter4.meg má nem emléxem. -
#167 ?XD egészségedre :D -
strebacom #166 Hát te nem tudod...váááá.... az anyósom jön a 17_20-as vonattal mindeki menekül....ö hozza a warezt beeee.. -
#165 miért, még mi?:) -
#164 Ez is 30.-án jön ugye. -
#163 kössz -
strebacom #162 Amúgy meg nagyon jó a banner mester!!! -
#161 ez nem fair XD -
strebacom #160 Persze xboxra...szedheti is... -
#159 Nem.A teljes játék van kinnt.Haverom már szedi. -
#158 A demó? -
#157 Hát.Adhat reményt boxon már reggel óta kintt van.Lehet tölteni. -
Vlala #156 Lelőttem az összeset. -
#155 USA-ban június 30-án jelenik meg a teljes -
#154 Sztem biztos hogy nem jön ki 30-án... 2nap és semmi hír, demo, néhány videóban meg már júli 2-tőt láttam :S -
#153 kösz ;) -
barmi #152 Szegénynek azért párszor leszakadt a feje mire sikerült győzelemre vezetnem :D :D -
barmi #151 Súlyos agybetegség ez a flashgame De azért a gépet sikerült alaposan elpics*zni :D
-
Csokis #150 Játszatok egy kicsit! Chicken Race, KATT! -
#149 Szerintem az UBI miatt van, bár a játék fórumán már olyat is olvastam hogy cancelled azaz visszadobták a demót. Bár hivatalos megerősítést nem kapott a topic.