1268
-
#228 nagyon szép és jól optimalizált, tökéletes amíg nem jön a Street Fighter -
#227 Érthető a dolog,most jöttél haza és gondolod megveszed ott!huh ez kemény...Vagy az a lényeg hogy mindenki tudja te New York-ba voltál? -
TDantes #226 Én már meg is akadtam benne...még az elején. Ágyúval kell lőni a folyón átevezőkre, de mindig elbukom a missziót...nem értem mi lehet a baj
Tud valaki segíteni? -
#225 Én most jöttem haza New York-ból:D Gondoltam hogy megveszem ott!:) -
#224 Hát ez mindenre hasonlít csak tűzre nem :) -
Csokis #223 Készítettem a tűzről egy képet, csak úgy.
-
#222 Na negyed óra és kipróbálom :D tudjátok ,elrepülök USA-ba megvenni meg minden :) -
#221 Szép Jó Reggelt mindenkinek! Én még most töltöm, biztos jó lesz, nekem az első rész is nagyon hangulatos volt és nekem még akkor tetszett a grafikája is! Azért mondom ezt mert nekem nem sok olyan játék van amit végig tudok vinni (megunom a legtöbbe) De ez biztos jó lesz!:D -
#220 Igen, csak ez a game már a Chrome engine 4-et használja, ami abszolúte korszerű. -
#219 Amugy Ray-re minek ez a lovagi páncél?XD rühellem a szerelését :D -
BigDaddyJoe #218 köszi -
#217 az előzménye -
BigDaddyJoe #216 Szevasztok! Ennek a résznek van köze az első részhez? Vagy ez teljesen új sztori? -
#215 hhóhóhóhó most telepítem :D:D:D
már nyomnám -
Scooby87 #214 csak tudod végre eg yélvezetes játék és nagyon hirtelen elrepül.....az első résztől sokkal élvezetesebb nekem....h aértékelni kéne simán 90% fölötti.. -
#213 Akkor az nem olyan rövid, teljesen megfelelő a mai játékokhoz, főleg egy FPS-hez képest. -
Scooby87 #212 de ott van még a multi lehetősége és esetleg ha ray helyett a másik karaktert választod....de nagyon jó játék. -
Scooby87 #211 ha csak átrohansz rajta 6óra....ha minden eshetőséget kinyomsz...mint pölö amikor pénzt gyűjthetsz(elkapni egy banditát,vagy a marha tolvajokat stb és ez nem kötelező megcsinálni csak ha van kedved) akkor sztem 8-10óra lehet benne.
-
#210 miért hány órás a játékidő? -
#209 Azt ne mond, hogy már végig is vitted. -
Scooby87 #208 nagyon jó gém....egy hibával...rövid.....de akinek acod4 tetszett és a vadnyugat is akkor annak kötelező darab. -
#207 Na ez gyorsan kijött és milyen szépen optimalizálták. :) -
#206 Nincs rá szükségük :D -
dezsolti78 #205 Hi, all!
Akármilyen régi is ez a chrome-engine, de ez a látvány nagyon szép.
Gondolom futás közben még szebb.
-
#204 hú basszus nagyon jól néz ki... -
Csokis #203 Eleve nem tört, mivel nincs rajta védelem. A multi viszont Serial-t kér... -
Snipa #202 aki esetleg probalta, tortel megy a multi? -
#201 Tényleg nm megy az első pálya után a gém??
Nforce forumon irkálnak olyaokat hogy mgáll az első pályán és ennyi -
#200 sajnos én nem tudom most tölteni mer elkell menjek.....
írtam a Street-hez -
#199 Tudsz vmit már a street fighter-ről?Kijött.
Amúgy má szedem a call of juarezt.XD -
#198 hát ez verí nájsz :)
hány giga telepítve, mer így nagyon "aranyos" a mérete, vagy csak jól van tömörítve? -
Hellsing47 #197 na ha valaki kiváncsi a véleményemre, kipróbáltam a játékot igaz csak az első missziót
valami nagyon szép lett az egész (főleg a viz, az mozgás közben eszméletlen :)) és nagyon jól is fut, bár néha lehet el van túlozva a sok blur
első misszió alapján kicsit talán másabb mint az előző rész volt, több benne az akció, de nagyon jó, hangulatos az egész szerintem :) bár a fedezék rendszer nem a legjobb, meg az új Concentration mode is eléggé (nagyon) könnyű lett
viszont egyedül ami nem tetszik az az autoaim :/ ha közel van az ellen egyből rajtamarad a célkereszt a csávó fején vagy testén :/
pár kép:
-
#196 Mivel még nincsen no warez gyors letöltési linkek
rész1
rész 2
rész 3
rész 4
rész 5 -
#195 nemtom de azis érdekes hogy no crack csak install és megy is :D
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Extract RARs
2. Mount or Burn image
3. Have Fun!
Razor 1911 Greetings
~~~~~~~~~~~~~~~~ -
#194 szedjük szedjük! -
Hellsing47 #193 inkább örülj neki :)
amugy jópár éves az engine (chrome4, csak szépítgetik) és védelem sincsen rajta -
xido #192 hogy ilyen pici? -
Hellsing47 #191 Call Of Juarez Bound In Blood-Razor1911 (NEW) 3.61 GB
lehet ujjongani :D -
#190 Jah remélem ma jön...:) -
#189 Hát ahogy jött úgy ment.30.-án jött és ment is.