Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Apropo: ha valaki jön online játszani a nevem ugyan az mint itt. Együtt jobban menne a dolog, ha értjük egymást stb...
Az UBI honlapján a fórumon valakik még panaszkodtak, hogy lelõtték a szervert. Késõbb újraindították, de tegnapelõtti utolsó bejegyzés szerint ismét leállították.
Ugyanitt valami patch-rõl is van szó. Remélem csak ez miatt és csak idõszakos a leállítás javítási célból.
Nekem ezt írja ki
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
maximum 44100 hz lehet a hangokat futattni
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Lehet volt már de még is meg kérdem
Csatlakozáskor minden hibaüzenet nélkül kilép a játék .
Tud valaki segíteni ?
Elõre is köszönöm a segítséget
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A COJ1 még a Chrome3-t használt, a BiB már az új Chrome4-et. Ég és föld. a 3-ban még érzõdtek az 1 gyermekbetegségei, ezzel szemben a 4 mintha alapoktól új engine lenne.
Sajna kicsi a felhozatal. A COJ2 az egyik legjobb szerintem. De grafika és hangulat terén tuti.
Nemrég találtam rá erre a játékra, kifejezetten western FPS-t kerestem. A játék lenyûgözött, nálam biztosan benn van a top5-ben.
Azt kérdezném, hogy vannak-e még western játékok PC-re?
Az idézett topikokat én is olvasgattam, de azoktól nem lettem okosabb.
A kérdésekre a válaszok:
Az AVG tûzfalát használom, de amikor próbaképpen kikapcsoltam, akoor sem tudtam játszani. A LAN driver jó kérdés. Elég suta vagyok a géphez (mindössze másfél éve vagyok számítógép-felhasználó). Utánanézek, milyen driver van a gépen, megpróbálom frissíteni. A .NET szerintem nincs telepítve. Ezek szerint szükség lenne rá?
A .NET fel van telepítve? Esetleg LAN driver frissítés? Milyen tûzfalat használsz?
Hiába a Tunngle, így nem látok egyetlen szervert sem a LAN-on.
Próbáltam a Tunngle-t, egyelõre nem sok sikerrel. A chatszobában voltak ugyan, de amikor elindítottam a játékot, nem talált LAN játékot sem. Este újra próbálkozom (azaz mindjárt), hátha sikerül.
Azt hiszem, a "valakinek a routere mögött" opciót kizárhatjuk, hiszen közvetlenül a szolgáltató kábelén keresztül csatlakozom.
Ezt a Tunngle-dolgot kipróbálom, köszönöm a tippet!
A Hamachi az más történet, az azért van, hogy virtuálisan LAN-t hoz létre azaz olyan mintha egy helyen ülnétek a haverokkal és úgy játszotok helyi hálón. A te esetedben annyi értelme lehet, hogy ki tunád szûrni, hogy csak az ellenõrzött, internetes szerverekre nem tudsz csatlakozni vagy a LAN sem megy. (Hamachinál van jobb: Tunngle. Telepíted kitallózod a játékok közül a COJ2-t belépsz a chat szobába, majd utána indítod el csak a Call of Juarezt és a Multinál a LAN-t választod nem az Internetet)
Segítséget kérnék multiplayerrel kapcsolatban. A játékom jogtiszta, boltban vásárolt, az 1.1 patch is telepítve van.
Amikor be szeretnék jelentkezni multiplayer játékra, kb. 5-6 másodperc csatlakozási próbálkozás ("Joining to server") után a "Connection to server timed out" üzenet jelenik meg. Általában 2-3 szerver lenne elérhetõ, de egyik sem mûködik.
Más játékoknál (TDU2, Assassin's Creed Brotherhood) nem volt semmi gondom a multival. A netem gyors, és a játék singleplayer része is hibátlanul fut maximum beállításokkal.
Tudja valaki, hol lehet a gubanc? Hamachit és router-beállítást emlegetnek más fórumokon, de a hamachiról azt sem tudom, eszik-e vagy isszák (nincs telepítve a gépre), és routerem sincs. Tûzfalat is kikapcsoltam egy próba erejéig, de úgy sem ment a dolog.
Addig is játszok egy-két multit a Bound in Blood-dal. ;)
Huh, most fejeztem be. Nem semmi játék. Az tuti a legjobb western, bár nem ismerem az összes címet, de ezt nehéz überelni. A grafika fantasztikus és hihetetlen, hogy az én gépemen is simán fut maxon. És szebb, mint... bármi, amivel eddig találkoztam. Nagyon jó lett a sztori is és a karakterek is. Fõleg William, ebben a játékban átélhetjük, amirõl az elõzõ játékban csak beszéltek, utaltak.
Nem értem a játék gyakorta miért bukott. Minden szinten hozza a maxot. Igaz, a co-op kimaradt, de csak ezért elásni ezt a címet is úgy, mint az Advent Rising-ot vagy TRON 2.0-t.
unable to access resource data
disk read error!file may be damaged segitségeteket elõre is kõszõnõm
Tunngle-nevû cuccot töltsd le. Ez virtuális helyi hálózatokat hoz létre. Itt tallózd ki a COJ2-t a játékok közül és amint belépsz a fórumra elvileg a fórumszobában levõ emberekkel egy LAN-on vagy. Utána indítsd el a játékot és csatlakozz a szerverhez LAn-on keresztül ha létezik (tapasztalatom szerint kevesen vannak, általában 4-5 ember jön össze), vagy hozz létre egyet.
Másik megoldás, hogy kb 1900 Ft-ért veszel egy eredetit és ott általában van 3-4 aktív szerver ahova lehet csatlakozni. Szerintem megéri, én próbáltam mindkét változatot.
Kell egy eredeti cd key hozzá?
Apámnál próbáltam volna feltelepíteni, s ez fogad. Bármit teszek: kompatibilitás, file másolása a játék mappájába. A játék eredeti.
Viszont érdekes, mert nálam is vista, most letöltöttem és simán telepítené, pedig nincs is meg a játék. :-)
Ezzel én is szívtam anno. Utána nem volt gond, de ezen a ponton én is elakadtam, úgyhogy átérzem a helyzetet. A lényeg, hogy át kell osonni a golyózáporon és méterenként menteni. Nekem az volt a bajom, hogy azt hittem hogy direkt van úgy csinálva, hogy lelõnek ott mert nem arra kell menni. :)
Végül összejött, kitartást hozzá! :)
Ment privát üzenet.
errõl nem tudok nyilatkozni de az elsõ résszel játszottam és abban nagyon jól átjött a western hangulat, gondolom ez se rossz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Kicsit pang a téma pedig most élhetné másodvirágzását a játék. (2990 Ft-ért meg lehet venni a játékot a Mediamarktban). Múlt héten megvettem én is (miután egy „kölcsönkért” változattal már 2x végigtoltam) és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó az interneten multizni, csak reggel kicsit nehéz felkelni. ;) Gyertek multizni minél többen, jó buli és jó lenne magyarokkal (is) játszani.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Remélem majd fogok vele valahogy boldogulni..
http://tesztgep.blogspot.co.at/