Call of Juarez: Bound in Blood

Oldal 1 / 26Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomo05
Akkor marad a tört, azon még vannak páran. Köszi a választ!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Hát, a multi miatt csak én nem ajánlanám. Nem halott, de nem sokan játszák és az apár fix módra és mapre van beálva. :(

tomo05
Üdv! Mennyien vannak még a multiban? Mert meg akarom venni hamarosan.

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Nekem hagyományos, akciós DVD-n van meg. Nálam, ha belépek egyszerre 4-5 szerver van összesen kb 20-30 emberrel. Így nem olyan nehéz véletlenül is egymásra akadni ha úgy alakul.

Optimus Prime
XP reinstallom volt, de majd letöltöm újra. Neked Steamen van meg vagy retailbe? Bár nem SteamWorks, de nem tudom, hogy így név alapján hogy lehet egymást megtalálni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

A tegnap este ismét sikerült belépni. Ezek szerint tényleg általános leállás lehetett, mert semmit nem változtattam a saját cuccaimon. Remélem mûködik majd a továbbiakban is.
Apropo: ha valaki jön online játszani a nevem ugyan az mint itt. Együtt jobban menne a dolog, ha értjük egymást stb...

Nekem csak idõtúllépést ír ki. Az már valószínû, hogy nem tûzfal vagy ilyesmi mert az este a routeren is kikapcsoltam a tûzfalat egy teszt erejéig, de semmi.
Az UBI honlapján a fórumon valakik még panaszkodtak, hogy lelõtték a szervert. Késõbb újraindították, de tegnapelõtti utolsó bejegyzés szerint ismét leállították.
Ugyanitt valami patch-rõl is van szó. Remélem csak ez miatt és csak idõszakos a leállítás javítási célból.

Optimus Prime
Nekem Steamen van meg, épp fent van, megnéztem. Nos, olvastam egyes Ubi-s játék lapján, hogy valami online felhasználói izét változtatott az Ubi. Mindenesetre én se tudok fellépni, pedig minden jó bolt.
Nekem ezt írja ki

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Egy kérdés (ha még jár erre valaki): nektek sem megy a multiplayer? Nekem eredeti játékom van, nem változtattam semmit, nem telepítettem újra stb. és egyszerûen nem tudok belépni Internetes játékra, pedig régebben sokat játszottam vele. Nálatok mûködik? Mi lehet a gond? <#fejvakaras>

Nesu
Meg van a välasz
maximum 44100 hz lehet a hangokat futattni

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Sziasztok
Lehet volt már de még is meg kérdem
Csatlakozáskor minden hibaüzenet nélkül kilép a játék .
Tud valaki segíteni ?
Elõre is köszönöm a segítséget

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Optimus Prime
Akkor marad a többi cím, az FPS/TPS. Ritka a western játék nagyon, pedig a sci-fi mellett a kedvenc mûfajom.
A COJ1 még a Chrome3-t használt, a BiB már az új Chrome4-et. Ég és föld. a 3-ban még érzõdtek az 1 gyermekbetegségei, ezzel szemben a 4 mintha alapoktól új engine lenne.

A Desperadost én is ismerem és szeretem, de az nem FPS. Ettõl még jó, csak én FPS-re gondoltam.
Ezt már megszereztem és elkezdtem. Nem rossz, de azért látszik, hogy korábbi verzió. Engem általában nem szokott nagyon érdekelni a játékok grafikája, de a BIB engem lenyûgözött ebben mûfajban is. Az elsõ résznek ehhez képest azért jókora lemaradása van.
Optimus Prime
Valamint folytatása a Bound in Blood-nak. :)

Az elsõ részt ajánlom mindenkinek, az tényleg ott van a western világában PC-n és hamár belekezdesz, akkor magyarosítva, mert nagyon jól lefordították a srácok! ;)
Optimus Prime
Van még pár. Pl. a Desperados széria, a Helldorado (asszem sequelje a Desp-nek), The Gun... a multis Lead and Gold.
Sajna kicsi a felhozatal. A COJ2 az egyik legjobb szerintem. De grafika és hangulat terén tuti.

A Call of Juarez 1 :) (sajnos mást nem ismerek, elég kevés van ebben a témában, pedig lenne rá igény)

Sziasztok!

Nemrég találtam rá erre a játékra, kifejezetten western FPS-t kerestem. A játék lenyûgözött, nálam biztosan benn van a top5-ben.
Azt kérdezném, hogy vannak-e még western játékok PC-re?
Megnéztem, a .NET telepítve van.
Elõször is nagyon köszönöm a segítõ szándékot!
Az idézett topikokat én is olvasgattam, de azoktól nem lettem okosabb.
A kérdésekre a válaszok:
Az AVG tûzfalát használom, de amikor próbaképpen kikapcsoltam, akoor sem tudtam játszani. A LAN driver jó kérdés. Elég suta vagyok a géphez (mindössze másfél éve vagyok számítógép-felhasználó). Utánanézek, milyen driver van a gépen, megpróbálom frissíteni. A .NET szerintem nincs telepítve. Ezek szerint szükség lenne rá?
Optimus Prime
Megnéztem a Steam fórumát is, voltak akik hasonló hiba miatt nem tudtak mutlizni. Sajna megoldást nem látok. Topic #1, topic #2
A .NET fel van telepítve? Esetleg LAN driver frissítés? Milyen tûzfalat használsz?

El vagyok én átkozva ezzel a játékkal.
Hiába a Tunngle, így nem látok egyetlen szervert sem a LAN-on.
Windows XP-m van. (SP3)
Próbáltam a Tunngle-t, egyelõre nem sok sikerrel. A chatszobában voltak ugyan, de amikor elindítottam a játékot, nem talált LAN játékot sem. Este újra próbálkozom (azaz mindjárt), hátha sikerül.
Optimus Prime
Amit elfelejtettem megkérdezni: milyen operációs rendszert használsz?

Szia!
Azt hiszem, a "valakinek a routere mögött" opciót kizárhatjuk, hiszen közvetlenül a szolgáltató kábelén keresztül csatlakozom.
Ezt a Tunngle-dolgot kipróbálom, köszönöm a tippet!
Elsõre nekem is az ugrott be, hogy nekem is ezt csinálta amíg ki nem derítettem, hogy melyik portokat kell megnyitni a routeren. Ha nincs routered akkor viszont ez zsákutca, hacsak nem másnak van routere ami mögött vagy te is. :) (akár privátban is, megírhatod milyen neted van, én ott látom a hibát)
A Hamachi az más történet, az azért van, hogy virtuálisan LAN-t hoz létre azaz olyan mintha egy helyen ülnétek a haverokkal és úgy játszotok helyi hálón. A te esetedben annyi értelme lehet, hogy ki tunád szûrni, hogy csak az ellenõrzött, internetes szerverekre nem tudsz csatlakozni vagy a LAN sem megy. (Hamachinál van jobb: Tunngle. Telepíted kitallózod a játékok közül a COJ2-t belépsz a chat szobába, majd utána indítod el csak a Call of Juarezt és a Multinál a LAN-t választod nem az Internetet)

Igen.
Optimus Prime
Adminisztrátorként futtattad?

Sziasztok!
Segítséget kérnék multiplayerrel kapcsolatban. A játékom jogtiszta, boltban vásárolt, az 1.1 patch is telepítve van.
Amikor be szeretnék jelentkezni multiplayer játékra, kb. 5-6 másodperc csatlakozási próbálkozás ("Joining to server") után a "Connection to server timed out" üzenet jelenik meg. Általában 2-3 szerver lenne elérhetõ, de egyik sem mûködik.
Más játékoknál (TDU2, Assassin's Creed Brotherhood) nem volt semmi gondom a multival. A netem gyors, és a játék singleplayer része is hibátlanul fut maximum beállításokkal.
Tudja valaki, hol lehet a gubanc? Hamachit és router-beállítást emlegetnek más fórumokon, de a hamachiról azt sem tudom, eszik-e vagy isszák (nincs telepítve a gépre), és routerem sincs. Tûzfalat is kikapcsoltam egy próba erejéig, de úgy sem ment a dolog.
Nem követem a kiadók meg a játékgyártók hétköznapjait de bízok benne, hogy elõkerül még ez a széria mint igazi Western. (nem ismerem a Cartel-t, lehet jó is, de nem vonz nagyon ez a korszak) Számomra nagyon furcsa, hogy ennyire kevés játék van ami a classzikus western "korszakban" játszódna. Pedig a téma, a kalandok azok nagyon adnák magukat. Remélem azért idõnként jön majd valami a téma rajongóinak.
Addig is játszok egy-két multit a Bound in Blood-dal. ;)

Optimus Prime
Üdv!
Huh, most fejeztem be. Nem semmi játék. Az tuti a legjobb western, bár nem ismerem az összes címet, de ezt nehéz überelni. A grafika fantasztikus és hihetetlen, hogy az én gépemen is simán fut maxon. És szebb, mint... bármi, amivel eddig találkoztam. Nagyon jó lett a sztori is és a karakterek is. Fõleg William, ebben a játékban átélhetjük, amirõl az elõzõ játékban csak beszéltek, utaltak.
Nem értem a játék gyakorta miért bukott. Minden szinten hozza a maxot. Igaz, a co-op kimaradt, de csak ezért elásni ezt a címet is úgy, mint az Advent Rising-ot vagy TRON 2.0-t.

sziasztok leszetem a magyarositást hozzá és nem tudom feltelepiteni ezt irja ki
unable to access resource data
disk read error!file may be damaged segitségeteket elõre is kõszõnõm
Szia!

Tunngle-nevû cuccot töltsd le. Ez virtuális helyi hálózatokat hoz létre. Itt tallózd ki a COJ2-t a játékok közül és amint belépsz a fórumra elvileg a fórumszobában levõ emberekkel egy LAN-on vagy. Utána indítsd el a játékot és csatlakozz a szerverhez LAn-on keresztül ha létezik (tapasztalatom szerint kevesen vannak, általában 4-5 ember jön össze), vagy hozz létre egyet.
Másik megoldás, hogy kb 1900 Ft-ért veszel egy eredetit és ott általában van 3-4 aktív szerver ahova lehet csatlakozni. Szerintem megéri, én próbáltam mindkét változatot.

törttel, hogyan tudnék multizni?
Kell egy eredeti cd key hozzá?
BBird
Vista alatt másnál is befigyelt az a gond a magyarításnál, hogy letöltése után indításnál: "Call of Juarez magyarítás mûködése leállt, blabla"?
Apámnál próbáltam volna feltelepíteni, s ez fogad. Bármit teszek: kompatibilitás, file másolása a játék mappájába. A játék eredeti.

Viszont érdekes, mert nálam is vista, most letöltöttem és simán telepítené, pedig nincs is meg a játék. :-)
:) örülök, hogy bejöt Win7-alatt is az XP-s tippem

DonCosta:Köszi a tanácsot négyszer lenyomom az entert és megy.
OFF:
Ezzel én is szívtam anno. Utána nem volt gond, de ezen a ponton én is elakadtam, úgyhogy átérzem a helyzetet. A lényeg, hogy át kell osonni a golyózáporon és méterenként menteni. Nekem az volt a bajom, hogy azt hittem hogy direkt van úgy csinálva, hogy lelõnek ott mert nem arra kell menni. :)
Végül összejött, kitartást hozzá! :)

Nekem ezt XP-n is csinálta eleinte. Miután a magyaritással együtt felpakoltam a frissítést is azóta nincs gond rögtön indul. (elõtte fekete képernyõ volt és hosszú várakozás és enter ütögetésre bejött az indító képernyõ, de eleinte én is ALT+CTRL+DEL-el kiléptem mert nem volt türelmem percekig várni)

Szia!

Ment privát üzenet.

Mért van az hogy mikor elindítom akkor bejön egy fekete képernyõ semmi hang és ha lenyomom a CTRL+ALT+DELETét ki bírok lépni belõle és és már mindenfélét letöltöttem de mindegyiknél ugyan azt csinálja win7-em van máskor xp-n ment. PLS HELP
Bence94
megfog az jelenni hidd el sok esély van rá csak nyúzzák...
errõl nem tudok nyilatkozni de az elsõ résszel játszottam és abban nagyon jól átjött a western hangulat, gondolom ez se rossz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hello engem érdekel a játék tudnál privátba irni kicsit többet a játékrol mert ha jo akkor megveszem hány pálya mijen modok stb...nehéze regisztrálni rá meg hasonlo dolgokat elöre is köszi

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

Imádom a westernt és nagyon fáj, hogy a red dead nem jelent meg pc-re.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ettõl függetlenül egy próbát megér legalább egy kölcsönkért verzióval. Hátha megtetszik ;) A hangulata nagyon jó (már aki szereti a western-t, de úgy gondolom ez adott részedrõl is).

Ha külsõ nézetes lenne, mint a Gun vagy a Red Dead Redemption rögtön megvenném.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sziasztok!

Kicsit pang a téma pedig most élhetné másodvirágzását a játék. (2990 Ft-ért meg lehet venni a játékot a Mediamarktban). Múlt héten megvettem én is (miután egy „kölcsönkért” változattal már 2x végigtoltam) és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó az interneten multizni, csak reggel kicsit nehéz felkelni. ;) Gyertek multizni minél többen, jó buli és jó lenne magyarokkal (is) játszani.

Köszi a segítséget.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Ja értem...
Remélem majd fogok vele valahogy boldogulni..

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Oldal 1 / 26Következő →