1268
  • tomo05
    #1268
    Akkor marad a tört, azon még vannak páran. Köszi a választ!!!
  • Harbinger
    #1267
    Hát, a multi miatt csak én nem ajánlanám. Nem halott, de nem sokan játszák és az apár fix módra és mapre van beálva. :(
  • tomo05
    #1266
    Üdv! Mennyien vannak még a multiban? Mert meg akarom venni hamarosan.
  • DonCosta
    #1265
    Nekem hagyományos, akciós DVD-n van meg. Nálam, ha belépek egyszerre 4-5 szerver van összesen kb 20-30 emberrel. Így nem olyan nehéz véletlenül is egymásra akadni ha úgy alakul.
  • Optimus Prime
    #1264
    XP reinstallom volt, de majd letöltöm újra. Neked Steamen van meg vagy retailbe? Bár nem SteamWorks, de nem tudom, hogy így név alapján hogy lehet egymást megtalálni.
  • DonCosta
    #1263
    A tegnap este ismét sikerült belépni. Ezek szerint tényleg általános leállás lehetett, mert semmit nem változtattam a saját cuccaimon. Remélem működik majd a továbbiakban is.
    Apropo: ha valaki jön online játszani a nevem ugyan az mint itt. Együtt jobban menne a dolog, ha értjük egymást stb...
  • DonCosta
    #1262
    Nekem csak időtúllépést ír ki. Az már valószínű, hogy nem tűzfal vagy ilyesmi mert az este a routeren is kikapcsoltam a tűzfalat egy teszt erejéig, de semmi.
    Az UBI honlapján a fórumon valakik még panaszkodtak, hogy lelőtték a szervert. Később újraindították, de tegnapelőtti utolsó bejegyzés szerint ismét leállították.
    Ugyanitt valami patch-ről is van szó. Remélem csak ez miatt és csak időszakos a leállítás javítási célból.
  • Optimus Prime
    #1261
    Nekem Steamen van meg, épp fent van, megnéztem. Nos, olvastam egyes Ubi-s játék lapján, hogy valami online felhasználói izét változtatott az Ubi. Mindenesetre én se tudok fellépni, pedig minden jó bolt.
    Nekem ezt írja ki
  • DonCosta
    #1260
    Egy kérdés (ha még jár erre valaki): nektek sem megy a multiplayer? Nekem eredeti játékom van, nem változtattam semmit, nem telepítettem újra stb. és egyszerűen nem tudok belépni Internetes játékra, pedig régebben sokat játszottam vele. Nálatok működik? Mi lehet a gond?
  • Nesu
    #1259
    Meg van a välasz
    maximum 44100 hz lehet a hangokat futattni
  • Nesu
    #1258
    Sziasztok
    Lehet volt már de még is meg kérdem
    Csatlakozáskor minden hibaüzenet nélkül kilép a játék .
    Tud valaki segíteni ?
    Előre is köszönöm a segítséget
  • Optimus Prime
    #1257
    Akkor marad a többi cím, az FPS/TPS. Ritka a western játék nagyon, pedig a sci-fi mellett a kedvenc műfajom.
    A COJ1 még a Chrome3-t használt, a BiB már az új Chrome4-et. Ég és föld. a 3-ban még érződtek az 1 gyermekbetegségei, ezzel szemben a 4 mintha alapoktól új engine lenne.
  • Onager
    #1256
    A Desperadost én is ismerem és szeretem, de az nem FPS. Ettől még jó, csak én FPS-re gondoltam.
  • Onager
    #1255
    Ezt már megszereztem és elkezdtem. Nem rossz, de azért látszik, hogy korábbi verzió. Engem általában nem szokott nagyon érdekelni a játékok grafikája, de a BIB engem lenyűgözött ebben műfajban is. Az első résznek ehhez képest azért jókora lemaradása van.
  • Optimus Prime
    #1254
    Valamint folytatása a Bound in Blood-nak. :)
  • mester1987
    #1253
    Az első részt ajánlom mindenkinek, az tényleg ott van a western világában PC-n és hamár belekezdesz, akkor magyarosítva, mert nagyon jól lefordították a srácok! ;)
  • Optimus Prime
    #1252
    Van még pár. Pl. a Desperados széria, a Helldorado (asszem sequelje a Desp-nek), The Gun... a multis Lead and Gold.
    Sajna kicsi a felhozatal. A COJ2 az egyik legjobb szerintem. De grafika és hangulat terén tuti.
  • DonCosta
    #1251
    A Call of Juarez 1 :) (sajnos mást nem ismerek, elég kevés van ebben a témában, pedig lenne rá igény)
  • Onager
    #1250
    Sziasztok!

    Nemrég találtam rá erre a játékra, kifejezetten western FPS-t kerestem. A játék lenyűgözött, nálam biztosan benn van a top5-ben.
    Azt kérdezném, hogy vannak-e még western játékok PC-re?
  • Duc de Richleau
    #1249
    Megnéztem, a .NET telepítve van.
  • Duc de Richleau
    #1248
    Először is nagyon köszönöm a segítő szándékot!
    Az idézett topikokat én is olvasgattam, de azoktól nem lettem okosabb.
    A kérdésekre a válaszok:
    Az AVG tűzfalát használom, de amikor próbaképpen kikapcsoltam, akoor sem tudtam játszani. A LAN driver jó kérdés. Elég suta vagyok a géphez (mindössze másfél éve vagyok számítógép-felhasználó). Utánanézek, milyen driver van a gépen, megpróbálom frissíteni. A .NET szerintem nincs telepítve. Ezek szerint szükség lenne rá?
  • Optimus Prime
    #1247
    Megnéztem a Steam fórumát is, voltak akik hasonló hiba miatt nem tudtak mutlizni. Sajna megoldást nem látok. [URL=http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2121374]Topic #1, [/URL][URL=http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1613873]topic #2[/URL]
    A .NET fel van telepítve? Esetleg LAN driver frissítés? Milyen tűzfalat használsz?
  • Duc de Richleau
    #1246
    El vagyok én átkozva ezzel a játékkal.
    Hiába a Tunngle, így nem látok egyetlen szervert sem a LAN-on.
  • Duc de Richleau
    #1245
    Windows XP-m van. (SP3)
    Próbáltam a Tunngle-t, egyelőre nem sok sikerrel. A chatszobában voltak ugyan, de amikor elindítottam a játékot, nem talált LAN játékot sem. Este újra próbálkozom (azaz mindjárt), hátha sikerül.
  • Optimus Prime
    #1244
    Amit elfelejtettem megkérdezni: milyen operációs rendszert használsz?
  • Duc de Richleau
    #1243
    Szia!
    Azt hiszem, a "valakinek a routere mögött" opciót kizárhatjuk, hiszen közvetlenül a szolgáltató kábelén keresztül csatlakozom.
    Ezt a Tunngle-dolgot kipróbálom, köszönöm a tippet!
  • DonCosta
    #1242
    Elsőre nekem is az ugrott be, hogy nekem is ezt csinálta amíg ki nem derítettem, hogy melyik portokat kell megnyitni a routeren. Ha nincs routered akkor viszont ez zsákutca, hacsak nem másnak van routere ami mögött vagy te is. :) (akár privátban is, megírhatod milyen neted van, én ott látom a hibát)
    A Hamachi az más történet, az azért van, hogy virtuálisan LAN-t hoz létre azaz olyan mintha egy helyen ülnétek a haverokkal és úgy játszotok helyi hálón. A te esetedben annyi értelme lehet, hogy ki tunád szűrni, hogy csak az ellenőrzött, internetes szerverekre nem tudsz csatlakozni vagy a LAN sem megy. (Hamachinál van jobb: Tunngle. Telepíted kitallózod a játékok közül a COJ2-t belépsz a chat szobába, majd utána indítod el csak a Call of Juarezt és a Multinál a LAN-t választod nem az Internetet)
  • Duc de Richleau
    #1241
    Igen.
  • Optimus Prime
    #1240
    Adminisztrátorként futtattad?
  • Duc de Richleau
    #1239
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék multiplayerrel kapcsolatban. A játékom jogtiszta, boltban vásárolt, az 1.1 patch is telepítve van.
    Amikor be szeretnék jelentkezni multiplayer játékra, kb. 5-6 másodperc csatlakozási próbálkozás ("Joining to server") után a "Connection to server timed out" üzenet jelenik meg. Általában 2-3 szerver lenne elérhető, de egyik sem működik.
    Más játékoknál (TDU2, Assassin's Creed Brotherhood) nem volt semmi gondom a multival. A netem gyors, és a játék singleplayer része is hibátlanul fut maximum beállításokkal.
    Tudja valaki, hol lehet a gubanc? Hamachit és router-beállítást emlegetnek más fórumokon, de a hamachiról azt sem tudom, eszik-e vagy isszák (nincs telepítve a gépre), és routerem sincs. Tűzfalat is kikapcsoltam egy próba erejéig, de úgy sem ment a dolog.
  • DonCosta
    #1238
    Nem követem a kiadók meg a játékgyártók hétköznapjait de bízok benne, hogy előkerül még ez a széria mint igazi Western. (nem ismerem a Cartel-t, lehet jó is, de nem vonz nagyon ez a korszak) Számomra nagyon furcsa, hogy ennyire kevés játék van ami a classzikus western "korszakban" játszódna. Pedig a téma, a kalandok azok nagyon adnák magukat. Remélem azért időnként jön majd valami a téma rajongóinak.
    Addig is játszok egy-két multit a Bound in Blood-dal. ;)
  • Optimus Prime
    #1237
    Üdv!
    Huh, most fejeztem be. Nem semmi játék. Az tuti a legjobb western, bár nem ismerem az összes címet, de ezt nehéz überelni. A grafika fantasztikus és hihetetlen, hogy az én gépemen is simán fut maxon. És szebb, mint... bármi, amivel eddig találkoztam. Nagyon jó lett a sztori is és a karakterek is. Főleg William, ebben a játékban átélhetjük, amiről az előző játékban csak beszéltek, utaltak.
    Nem értem a játék gyakorta miért bukott. Minden szinten hozza a maxot. Igaz, a co-op kimaradt, de csak ezért elásni ezt a címet is úgy, mint az Advent Rising-ot vagy TRON 2.0-t.
  • mogyi21
    #1236
    sziasztok leszetem a magyarositást hozzá és nem tudom feltelepiteni ezt irja ki
    unable to access resource data
    disk read error!file may be damaged segitségeteket előre is kőszőnőm
  • DonCosta
    #1235
    Szia!

    Tunngle-nevű cuccot töltsd le. Ez virtuális helyi hálózatokat hoz létre. Itt tallózd ki a COJ2-t a játékok közül és amint belépsz a fórumra elvileg a fórumszobában levő emberekkel egy LAN-on vagy. Utána indítsd el a játékot és csatlakozz a szerverhez LAn-on keresztül ha létezik (tapasztalatom szerint kevesen vannak, általában 4-5 ember jön össze), vagy hozz létre egyet.
    Másik megoldás, hogy kb 1900 Ft-ért veszel egy eredetit és ott általában van 3-4 aktív szerver ahova lehet csatlakozni. Szerintem megéri, én próbáltam mindkét változatot.
  • OWEN24
    #1234
    törttel, hogyan tudnék multizni?
    Kell egy eredeti cd key hozzá?
  • BBird
    #1233
    Vista alatt másnál is befigyelt az a gond a magyarításnál, hogy letöltése után indításnál: "Call of Juarez magyarítás működése leállt, blabla"?
    Apámnál próbáltam volna feltelepíteni, s ez fogad. Bármit teszek: kompatibilitás, file másolása a játék mappájába. A játék eredeti.

    Viszont érdekes, mert nálam is vista, most letöltöttem és simán telepítené, pedig nincs is meg a játék. :-)
  • DonCosta
    #1232
    :) örülök, hogy bejöt Win7-alatt is az XP-s tippem
  • vipera97
    #1231
    DonCosta:Köszi a tanácsot négyszer lenyomom az entert és megy.
  • DonCosta
    #1230
    OFF:
    Ezzel én is szívtam anno. Utána nem volt gond, de ezen a ponton én is elakadtam, úgyhogy átérzem a helyzetet. A lényeg, hogy át kell osonni a golyózáporon és méterenként menteni. Nekem az volt a bajom, hogy azt hittem hogy direkt van úgy csinálva, hogy lelőnek ott mert nem arra kell menni. :)
    Végül összejött, kitartást hozzá! :)
  • DonCosta
    #1229
    Nekem ezt XP-n is csinálta eleinte. Miután a magyaritással együtt felpakoltam a frissítést is azóta nincs gond rögtön indul. (előtte fekete képernyő volt és hosszú várakozás és enter ütögetésre bejött az indító képernyő, de eleinte én is ALT+CTRL+DEL-el kiléptem mert nem volt türelmem percekig várni)