622
John Deere:Drive Green
-
quaddani #582 quad dani vagyok. meg van a john deere driver green. de elakadtam azon a pályán ahol a tuskókat kell a tűz höz vinni de nem tudom utánna mit kell ilyenkor csinálni.írj ha tudod. -
soponyai laci #581 én már kivittem ezt de nem tudjátok hogy vannak hozzá skinek???
meg a grafika kicsit nyomi de meglégszem vele mert pl:vetek 1 méter távolság van a vetőgépnél és mellette is vet:)
meg jó benn a focilabda
am a simtrakinál jobb sokkal a grafikája de az ls-nél már nem:)
segítsetek -
dj norboo #580 #578#579 a .és, billekel lehet kinyitni.....vagy az a körüli... -
dave2705 #579 ja erre a pályára gondolok:
-
dave2705 #578 én a harnadik pályán akadtam el!:( nem tudom a peremtező szárnykat kinyitni! hogy kell 
-
ki kell választani őket egy táblán -
diadora87 #576 Megvettem az összes gépet, de nem találom őket a tanyámon, pedig már ott is kéne aratni! Hol találom meg azokat? Vagy csak küldetésbe lehet velük menni? -
a
tűz kőré kell huzni.nem kell bele csak kőré -
diadora87 #574 Megtudná valaki mondani, hogy annál a résznél mikor a tuskókat a tűzhöz kell húzni akkor ott mit kell még csinálni? Ott leragadtam, jah és már nem fagy le! Segítséget előre köszi! -
diadora87 #573 ÁÁ nem hiszem el! Játszok 10 percet és lefagy az egész! 512 mb ramom van Geforce 4 MX 440 64 mb-s proci: 2.2 GHz Ezen elvileg mennie kell, és megy is csak 10 perc után mondom lefagy! Jah és mit kell csinálni hogy tovább jussak? mert hiába van 50 pontom nem tudom megvenni a kombájnt! -
meglehet nem birja a video kártyád vagy a géped. -
diadora87 #571 Hellosztok!
Nekem olyan bajom van, hogy mindig lefagy a számítógépem mikor boronálok! :( Mi lehet a baj? -
vipera12 #570 Nekem akkor sem múkszik.Vagy vahova máshova kell a crack-et betenni mert én csak simán a mappájába tettem. -
de használ
-
vipera12 #568 Akkor már nem használ a crack , ha letelt a 60 perc? -
moerto #567 Sziasztok!Én azt akarom kérdezni hogy,én meg csináltam az összes küldetést,és meg is vetem minden traktor,hogy akkor most mi van ilyenkor?nincs több pálya? -
dj norboo #566 Szedd le hozzá a crack-et! -
11Viktor11 #565 de nekem nem ilyen 1-2 napos demó kell hanem amit amikor akarom akkor használom -
olvass visza -
11Viktor11 #563 nnem jönnek be az oldalak:S
akkor a netről demóját vagy valahonann vmi oldalt tud vki? -
dj norboo #562 www.underrush.com
Elvileg itt még fentvan..én töltöttem fel de azóta kib*sztak onnan!
De ha ez nem jó akk www.torrent.eval.com!! -
11Viktor11 #561 kössz már megvan.
am nem tud vki egy normális torrent oldalt amiről le lehet tölteni? -
dj norboo #560 Hosszan nyomva tartod a "?" gombot vagy a ":" gombot össze felé meg ha a "?" jel nyissa akk a ":" ponttal csukod össze..ha a ":" nyissa akk a "?" jellel csukod be! -
11Viktor11 #559 a permetezőn hogy lehet kinyitni az ágakat mert ott elakadtam? -
Jaja:D -
dj norboo #557 Jó lenne ha ijen dinnye linkelésektől megkímélnétek mínket..ez nem LS-topik hogy lehessen szórakozni..szabályok betartva..! -
dj norboo #556 Mindenki tuggya hogy kell kezelni a játékot..:D:D.. -
Jaja :D igy kéthetene ir vki komot évvégére meglesz az 1000. :D -
Igen az jó lenne,de szerintem is nincs multi hozzá,ha lenne az jó lenne:P:D -
JD2266 #553 Hát hogyha megnéznéd, akkor a tálcán downloading-ot ír ki, szóval az csak egy letöltő exe fájl, ami letölti a teljes játékot........ én most töltöm ugyanavval amivel te... -
zetor proxima #552 130 kb-os setupot tölt le amikor megnyitom valami connecting-et ír ki.Ez a helyes setup? Ha nem az akkor valaki küldjön egy linket. Válaszokat köszönöm. -
Te irtad h van multi. xD -
a fuul-t ki adták de szerintem nincs múlti
-
Ja,meg az hogy egyszerre csak egy gép lehet bent.mert ha együtt bent lehetne az összes gép meg cucc lehetne vmi értelme de igy sztem nem.am full-t ki adták már?és milyen a multi? -
Az a baj ezt nem modolják mint az ls-t,és igy sok mindenröl nem lehet beszélni... -
ahha.meglehet már senki nem játszik vele.(van benn multi) -
nah eddig tartott a fellángolás?várta mindenki a játékot,oszt most már sehol semmi?:D -
dj norboo #545 Akkor meg mér szolsz bele? -
pista89 #544 Nemhiszem, hogy te hamarabb játszol mint én, bár én ezzel már nem játszok mert ez nem játék hanem valami szánalom. -
dj norboo #543 Valami nem teccik??
Szerintem hamarabb játszottam már a játékkal mint te..ugy pb!
Egyébként valakinek kordába kell tartani mert nem kellene újabb olyan incidens mint pl: "tothjozsef"
Miniszterelnökleszel?
Hajrá..megakarom nézni...