622
John Deere:Drive Green
  • quaddani
    quad dani vagyok. meg van a john deere driver green. de elakadtam azon a pályán ahol a tuskókat kell a tűz höz vinni de nem tudom utánna mit kell ilyenkor csinálni.írj ha tudod.
  • soponyai laci
    én már kivittem ezt de nem tudjátok hogy vannak hozzá skinek???
    meg a grafika kicsit nyomi de meglégszem vele mert pl:vetek 1 méter távolság van a vetőgépnél és mellette is vet:)
    meg jó benn a focilabda
    am a simtrakinál jobb sokkal a grafikája de az ls-nél már nem:)
    segítsetek
  • dj norboo
    #578#579 a .és, billekel lehet kinyitni.....vagy az a körüli...
  • dave2705
    ja erre a pályára gondolok:
  • dave2705
    én a harnadik pályán akadtam el!:( nem tudom a peremtező szárnykat kinyitni! hogy kell
  • itamragy
    ki kell választani őket egy táblán
  • diadora87
    Megvettem az összes gépet, de nem találom őket a tanyámon, pedig már ott is kéne aratni! Hol találom meg azokat? Vagy csak küldetésbe lehet velük menni?
  • itamragy
    a
    tűz kőré kell huzni.nem kell bele csak kőré
  • diadora87
    Megtudná valaki mondani, hogy annál a résznél mikor a tuskókat a tűzhöz kell húzni akkor ott mit kell még csinálni? Ott leragadtam, jah és már nem fagy le! Segítséget előre köszi!
  • diadora87
    ÁÁ nem hiszem el! Játszok 10 percet és lefagy az egész! 512 mb ramom van Geforce 4 MX 440 64 mb-s proci: 2.2 GHz Ezen elvileg mennie kell, és megy is csak 10 perc után mondom lefagy! Jah és mit kell csinálni hogy tovább jussak? mert hiába van 50 pontom nem tudom megvenni a kombájnt!
  • itamragy
    meglehet nem birja a video kártyád vagy a géped.
  • diadora87
    Hellosztok!

Nekem olyan bajom van, hogy mindig lefagy a számítógépem mikor boronálok! :( Mi lehet a baj?
  • vipera12
    Nekem akkor sem múkszik.Vagy vahova máshova kell a crack-et betenni mert én csak simán a mappájába tettem.
  • itamragy
    de használ
  • vipera12
    Akkor már nem használ a crack , ha letelt a 60 perc?
  • moerto
    Sziasztok!Én azt akarom kérdezni hogy,én meg csináltam az összes küldetést,és meg is vetem minden traktor,hogy akkor most mi van ilyenkor?nincs több pálya?
  • dj norboo
    Szedd le hozzá a crack-et!
  • 11Viktor11
    de nekem nem ilyen 1-2 napos demó kell hanem amit amikor akarom akkor használom
  • itamragy
    olvass visza
  • 11Viktor11
    nnem jönnek be az oldalak:S

akkor a netről demóját vagy valahonann vmi oldalt tud vki?
  • dj norboo
    www.underrush.com
    Elvileg itt még fentvan..én töltöttem fel de azóta kib*sztak onnan!
    De ha ez nem jó akk www.torrent.eval.com!!
  • 11Viktor11
    kössz már megvan.

am nem tud vki egy normális torrent oldalt amiről le lehet tölteni?
  • dj norboo
    Hosszan nyomva tartod a "?" gombot vagy a ":" gombot össze felé meg ha a "?" jel nyissa akk a ":" ponttal csukod össze..ha a ":" nyissa akk a "?" jellel csukod be!
  • 11Viktor11
    a permetezőn hogy lehet kinyitni az ágakat mert ott elakadtam?
  • krisztianp16
    Jaja:D
  • dj norboo
    Jó lenne ha ijen dinnye linkelésektől megkímélnétek mínket..ez nem LS-topik hogy lehessen szórakozni..szabályok betartva..!
  • dj norboo
    Mindenki tuggya hogy kell kezelni a játékot..:D:D..
  • ls2008 Dani
    Jaja :D igy kéthetene ir vki komot évvégére meglesz az 1000. :D
  • krisztianp16
    Igen az jó lenne,de szerintem is nincs multi hozzá,ha lenne az jó lenne:P:D
  • JD2266
    Hát hogyha megnéznéd, akkor a tálcán downloading-ot ír ki, szóval az csak egy letöltő exe fájl, ami letölti a teljes játékot........ én most töltöm ugyanavval amivel te...
  • zetor proxima
    130 kb-os setupot tölt le amikor megnyitom valami connecting-et ír ki.Ez a helyes setup? Ha nem az akkor valaki küldjön egy linket. Válaszokat köszönöm.
  • ls2008 Dani
    Te irtad h van multi. xD
  • itamragy
    a fuul-t ki adták de szerintem nincs múlti
  • ls2008 Dani
    Ja,meg az hogy egyszerre csak egy gép lehet bent.mert ha együtt bent lehetne az összes gép meg cucc lehetne vmi értelme de igy sztem nem.am full-t ki adták már?és milyen a multi?
  • krisztianp16
    Az a baj ezt nem modolják mint az ls-t,és igy sok mindenröl nem lehet beszélni...
  • itamragy
    ahha.meglehet már senki nem játszik vele.(van benn multi)
  • ls2008 Dani
    nah eddig tartott a fellángolás?várta mindenki a játékot,oszt most már sehol semmi?:D
  • dj norboo
    Akkor meg mér szolsz bele?
  • pista89
    Nemhiszem, hogy te hamarabb játszol mint én, bár én ezzel már nem játszok mert ez nem játék hanem valami szánalom.
  • dj norboo
    Valami nem teccik??
    Szerintem hamarabb játszottam már a játékkal mint te..ugy pb!
    Egyébként valakinek kordába kell tartani mert nem kellene újabb olyan incidens mint pl: "tothjozsef"
    Miniszterelnökleszel?
    Hajrá..megakarom nézni...