622
John Deere:Drive Green
-
picisopi #622 Hát a skin felfedezésével is csak menőzni akarnak a 10éves csicskák... -
picisopi #621 Hy all!
Plz dávid001 segítss nkm!Adjj meg link-eket h tudjak berakni skin-eket és mod-okat!( :
Léccíííí vki segítsen skin-ek és mod-ok keresésében! -
kiskamionos #620 hát ezt sztem rosszul tudod:)mert B kategóriás jogsival lehet húzni egy db nehéz pótkocsit ami piros rendszámos:D -
krausz94 #619 Hello én nem rég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és azt nem értem h mit kell csinálni melyik földet kell művelni??? -
#618 Honan lehet modokat.Mijen multi? -
#617 kinek kell skin hozá? -
#616 q-e lehet nézelődni -
#615 quaddani szerintem fed léjeb a grafikát vagy nem tom mert nekem csak a alndwirt volt ien na a grafikát ved le -
#614 mate1994 torren oldal és elég hamar lejon a googleba írd hogy john.........green torrent download
ás enyi -
#613 tok vele multizni:D -
#612 helósztok tutátok hoy van hozzá+küldetések és lehet lezsedni más gépeket meg farm modokat:D -
Mate1994 #611 Honnan tudom letölteni a teljes játékot
-
#610 Par adat a gepedrol....johet -
quaddani #609 miért fagyle a gépem mikor épp játszok rajta????????????????, -
#608 nm.szerintem is .... -
#607 Köszi szépen! megvan bár elég rosszul oldották meg szerintem!azért köszi :) -
#606 Nyomj egy jobb klikket es benyomva tartva mozgasd az egeret. -
#605 Lefelé* bocs elírtam :D -
#604 Üdv!
az lenne a kérdésem nincs e valami patch vagy valami a játékhoz!
most tettem fel és olyan gondom van hogy a kameranézet nemjó vagy nemtudom beülök 1 traktorba nemtudok nézelődni csak legelé néz a földre ez mitől van? -
#603 Ha valakinek kell segitseg annal a kuldetesnel,ahol a fadarabokat a tuzbe kell huzni:link:KATT -
#602 Indítsuk be a topicot!Mar jön lefele a game,rakok majd képeket,és segítek. -
#601 passz...nekem sikerult...lehet felrakom ujra...es akkor majd segitek bovebben.....mekkora is? -
Sweetboy #600 mi az a fossils found???????????? -
quaddani #599 hol az eke? -
#598 leengeded az ekét és szantassz............................. -
quaddani #597 hogy lehet szántani. -
quaddani #596 nem!!!!!!! -
Sweetboy #595 sziasztok
nem tudjátok hogy hogy lehet kimenni a kapun?? -
#594 minek kell leakasztani? -
quaddani #593 A konbányrol hogy lehet leakasztani a vágó asztalt. -
soponyai laci #592 most is azt írja ki csak buy full version,na!segítsetek rossz játékot töltöttem le?vagy mi???segítsetek létszííí -
soponyai laci #591 hello az 5 oldalon a rapidsharen letöltöttem valami crack et az mire is jó pontosan mert nekem azt írja ki amikor elindítom a játékot hogy vegyem meg nem tudtok valamit ami segítene mert naon szeretemc sak újra lett telepítve a gépem azt nincs oankor fenn azt amikor megin letöltöttem azt írja ki buy the trial version vagy mi
segítsetek -
quaddani #590 vedd kissebre a kép felbontást.
-
#589 -
quaddani #588 jo akkor
-
quaddani #587 vedd meg. -
quaddani #586 helló. megint én. miért nem lehet kimenni a farm-ról. -
soponyai laci #585 mindenhol letöltöttem már és amikor beindítom azt írja hogy vegyem meg!
de régen azt írta ki hogy Play Free Games és akor rendesen elindult a játék
most mit csináljak?
-
#584 *húzd -
#583 csak hüzd jó közel a tűzjöz és kész