622
John Deere:Drive Green
-
Péter93 #98 jah ezt én is láttam:) -
#97 Ezt az idiótát, a JDDG videónak Landwirtschafts simulator 2008 nevet ad xD -
#96 üdv,én még csak most keltem ki az ágyból:D asszem most megyek kajálni,tanulok és elkezdem keresgélni,hátha lesz szerencsém:D -
Péter93 #95 Valaki eseteleg talált már valamit?:) -
#94 Na én megyek még tv-zni kicsit!Hali skacok jó8! holnap leszek :D -
#93 Aha,értem! akkor várok hétfőig -
Péter93 #92 De akkor se lesz jó csak ha újratelepíted a rentszert -
#91 De én tegnap le szedtem a demo-t,és játszottam.nem léptem ki hanem ugy-e konnektorból kihúztam a gépet.ma bekapcsoltam tudtam vele játszani.lejárt az időm,azóta semmi.pedig mondom kb. 5-ször töltöttem le töröltem le és telepitettem újra....-.- -
Péter93 #90 Én is próbáltam nagyon sokszor, de nem tudtam megcsinálni, különböző helyekről szedtem hátha jó de nem -
Péter93 #89 Én se tudok játszani, de ne csináld mert beírt a regisztrációs adatba, akár mit csinálsz, csak addig lehet megbuherálni még nem járt le a triál -
#88 Én,úgy jártam,hogy már nem enged a demo verzióval játszani hanem csak azt böki ki h buy akármi 16 euró és már ötsözr töltöttem le,telepítettem fel,és ezek elött töröltem le :S -
Péter93 #87 én is csak egyet, de ha nem járt volna le a triál akkor még meg tudtam volna hekkelni, de mos tmár nemtudom!Mert akkor Cracklock-al meglehet csinálni!De így nem!Még Rendszer-Visszaállítással is próbáltam és azzal se volt jó! -
TherÖcsy #86 Engem annyira zavar hogy csak 1 órát tudtam vele játszani -
#85 én keresgélek,de szerintem hétfőig várni kell...találtam már sok full linket,de azok pénzesek. -
#84 Én se nagyon tanultam eddig.de mivel az évvégefog számítani a tovább tanuláshoz,igy hát most már komolyan tanulok!:D naah nincstöbb OFF :D
-
#83 Ja ha vki talál torrentett,az feltölthetné pl a rapidra mert nekem a torrentel nem jön soha semmi:( -
TherÖcsy #82 jó neked. én nem szoktam tanulni helyette játszok . főleg ha ezt le tom majd tölteni -
#81 Jaaaa....haza jövök majd a suliból,és az lesz az első,hogy megnézem hogy lehet-e tölteni..utána tanulok -
TherÖcsy #80 legyen már hétfő -
#79 [url]http://www.1888freeonlinegames.com/download-john-deere-drive-green-2719.html/url] itt néztem. -
#78 aha,van már full verzió,csak hát pénzért...19 euró átszámítva 4900 ft 1 eurót 265 ft-nek számoltam...hivatalosan akkor télleg hétfőn adhatják ki. -
Péter93 #77 úcse fogod megtalálni:(én annyit kerestem!olyan 3 órán keresztül -
#76 kedves nem ide xD óóó én keresgélek :D azért is -
#75 bocs,csak lefelejtettem ezt : Kedves Feltéve ha találom... -
Péter93 #74 Bazee!Nagy nagy elnézéseteket kérem, mert nem arről volt szó!pedig én is keztem örülni.... -
#73 jó lenne :D amúgy én is keresgélek,és ha haverod nem adja adom én ! :D -
Péter93 #72 Nah!Lehet még ma linkelem a full verziót, ha haver ideadja akkor feltöltöm!Remélem meg lesz mert é nagyon várom! -
#71 * Windows Vista/XP
* Processor: Pentium 4 1.5 GHz
* DirectX 9.0
* 256 MB RAM
* Free hard drive space: 300 MB
* Video Card: Direct 3D 64MB Directx 9.0
* 16-bits Sound Card
* Mouse
Tessék itt van a gépigény!
-
#70 Üdv. a demo-ban nem csak egy traki meg egy vontatható cucc van! hanem kezdetben!amikor elkezdesz előszőr kombinátorozni vagy mi az ott bal felső sarokban ott számlál valamit!na az ott számlál,és azokért a pontokért leehet feloldani a cuccokat!nekem sikerült feloldanom a vetőgépet!Na további "jó" játékot a demo-hoz és türelmes várakozást a teljeshez! -
Péter93 #69 Crack-et kerestem hozzá de nemudom letölteni:( -
TherÖcsy #68 Ja az tényleg naon jó lenne -
Péter93 #67 Igen, én már nagyon várom, remélem lesz hozzá jó sok mod -
TherÖcsy #66 ti is csak kb 1 órát tudtok vele játszani :S [#rhttp://www.sg.hu/forumfaces.phpinya] -
pepenek #65 szia azt hiszem hogy az m betu meletivel kell szetnyitni meg osze is csukni szivesen
-
dj norboo #64 Szasztok!
Eljutottam odáig hogy a 4930 as pemetezővel mék..de nem tudom kinyitni a szóróvázat..valaki segítsen..kösz -
Péter93 #63 hát jó!felőllem:) -
scania620 #62 és nem tudzs várni hétfőig?
akkor adják ki a teljes verziot!!!!!!!! -
Péter93 #61 de nemek most kéne -
Péter93 #60 Valaki nem tud egy crack-et?mert van egy csomó, csak nem tudm leszedni -
scania620 #59 hát akkor vársz hétfőig azt nyomhatod!!!!!!!!