622
John Deere:Drive Green
  • Péter93
    jah ezt én is láttam:)
  • ls2008 Dani
    Ezt az idiótát, a JDDG videónak Landwirtschafts simulator 2008 nevet ad xD
  • ls2008 Dani
    üdv,én még csak most keltem ki az ágyból:D asszem most megyek kajálni,tanulok és elkezdem keresgélni,hátha lesz szerencsém:D
  • Péter93
    Valaki eseteleg talált már valamit?:)
  • ls2008 Dani
    Na én megyek még tv-zni kicsit!Hali skacok jó8! holnap leszek :D
  • ls2008 Dani
    Aha,értem! akkor várok hétfőig
  • Péter93
    De akkor se lesz jó csak ha újratelepíted a rentszert
  • ls2008 Dani
    De én tegnap le szedtem a demo-t,és játszottam.nem léptem ki hanem ugy-e konnektorból kihúztam a gépet.ma bekapcsoltam tudtam vele játszani.lejárt az időm,azóta semmi.pedig mondom kb. 5-ször töltöttem le töröltem le és telepitettem újra....-.-
  • Péter93
    Én is próbáltam nagyon sokszor, de nem tudtam megcsinálni, különböző helyekről szedtem hátha jó de nem
  • Péter93
    Én se tudok játszani, de ne csináld mert beírt a regisztrációs adatba, akár mit csinálsz, csak addig lehet megbuherálni még nem járt le a triál
  • ls2008 Dani
    Én,úgy jártam,hogy már nem enged a demo verzióval játszani hanem csak azt böki ki h buy akármi 16 euró és már ötsözr töltöttem le,telepítettem fel,és ezek elött töröltem le :S
  • Péter93
    én is csak egyet, de ha nem járt volna le a triál akkor még meg tudtam volna hekkelni, de mos tmár nemtudom!Mert akkor Cracklock-al meglehet csinálni!De így nem!Még Rendszer-Visszaállítással is próbáltam és azzal se volt jó!
  • TherÖcsy
    Engem annyira zavar hogy csak 1 órát tudtam vele játszani
  • ls2008 Dani
    én keresgélek,de szerintem hétfőig várni kell...találtam már sok full linket,de azok pénzesek.
  • ls2008 Dani
    Én se nagyon tanultam eddig.de mivel az évvégefog számítani a tovább tanuláshoz,igy hát most már komolyan tanulok!:D naah nincstöbb OFF :D

• ZTM
    Ja ha vki talál torrentett,az feltölthetné pl a rapidra mert nekem a torrentel nem jön soha semmi:(
  • TherÖcsy
    jó neked. én nem szoktam tanulni helyette játszok . főleg ha ezt le tom majd tölteni
  • ls2008 Dani
    Jaaaa....haza jövök majd a suliból,és az lesz az első,hogy megnézem hogy lehet-e tölteni..utána tanulok
  • TherÖcsy
    legyen már hétfő
  • ls2008 Dani
    [url]http://www.1888freeonlinegames.com/download-john-deere-drive-green-2719.html/url] itt néztem.
  • ls2008 Dani
    aha,van már full verzió,csak hát pénzért...19 euró átszámítva 4900 ft 1 eurót 265 ft-nek számoltam...hivatalosan akkor télleg hétfőn adhatják ki.
  • Péter93
    úcse fogod megtalálni:(én annyit kerestem!olyan 3 órán keresztül
  • ls2008 Dani
    kedves nem ide xD óóó én keresgélek :D azért is
  • ls2008 Dani
    bocs,csak lefelejtettem ezt : Kedves Feltéve ha találom...
  • Péter93
    Bazee!Nagy nagy elnézéseteket kérem, mert nem arről volt szó!pedig én is keztem örülni....
  • ls2008 Dani
    jó lenne :D amúgy én is keresgélek,és ha haverod nem adja adom én ! :D
  • Péter93
    Nah!Lehet még ma linkelem a full verziót, ha haver ideadja akkor feltöltöm!Remélem meg lesz mert é nagyon várom!
  • ls2008 Dani
    * Windows Vista/XP
    * Processor: Pentium 4 1.5 GHz
    * DirectX 9.0
    * 256 MB RAM
    * Free hard drive space: 300 MB
    * Video Card: Direct 3D 64MB Directx 9.0
    * 16-bits Sound Card
    * Mouse
    Tessék itt van a gépigény!
  • ls2008 Dani
    Üdv. a demo-ban nem csak egy traki meg egy vontatható cucc van! hanem kezdetben!amikor elkezdesz előszőr kombinátorozni vagy mi az ott bal felső sarokban ott számlál valamit!na az ott számlál,és azokért a pontokért leehet feloldani a cuccokat!nekem sikerült feloldanom a vetőgépet!Na további "jó" játékot a demo-hoz és türelmes várakozást a teljeshez!
  • Péter93
    Crack-et kerestem hozzá de nemudom letölteni:(
  • TherÖcsy
    Ja az tényleg naon jó lenne
  • Péter93
    Igen, én már nagyon várom, remélem lesz hozzá jó sok mod
  • TherÖcsy
    ti is csak kb 1 órát tudtok vele játszani :S [#rhttp://www.sg.hu/forumfaces.phpinya]
  • pepenek
    szia azt hiszem hogy az m betu meletivel kell szetnyitni meg osze is csukni szivesen
  • dj norboo
    Szasztok!
    Eljutottam odáig hogy a 4930 as pemetezővel mék..de nem tudom kinyitni a szóróvázat..valaki segítsen..kösz
  • Péter93
    hát jó!felőllem:)
  • scania620
    és nem tudzs várni hétfőig?
    akkor adják ki a teljes verziot!!!!!!!!
  • Péter93
    de nemek most kéne
  • Péter93
    Valaki nem tud egy crack-et?mert van egy csomó, csak nem tudm leszedni
  • scania620
    hát akkor vársz hétfőig azt nyomhatod!!!!!!!!