Made in Hungária
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha szeretnéd, elküldöm postán vagy ha gondolod feltöltöm valahová
írj privátban ha érdekel 😊
Meg tudná valaki mondani honnan tudom letölteni a filmzenéket?
Köszi!
arról még nem hallottam.
de ha létezett is az fix hogy nem egy német csaj nyelvében!!!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
HP+
HP+
Fiatal juppy csávó elviszi újdonsült barátnõjét vacsorázni. Észreveszi, hogy az étteremben ott ül Fenyõ Miklós is.
Egyszer csak Fenyõ feláll, és elindul a mosdó felé, a srác utána. A mosdóban megszólítja Fenyõt:
- Tiszteletem Drága Mûvész Úr! Mekkora öröm, hogy találkozhatok Önnel!
Ha nagyon szépen megkérem, megtenne nekem egy apró szívességet?!
- Mi lenne az barátom?
- Imponálni akarok a barátnõmnek, és azt szeretném kérni,
hogy jöjjön oda az asztalunkhoz, és kitörõ örömmel mondja azt nekem, hogy:
"Szevasz Ferikém! Hát ezer éve! Hogy vagy, mi újság?"
Kimennek a mosdóból, a srác leül. Pár perc múlva megérkezik Fenyõ, és mondja a mondatot:
"Szevasz Ferikém! Hát ezer éve! Hogy vagy, mi újság?"
Mire a srác:
"Mikikém vazze…, hányszor megmondtam, hogy húzz innen a picsába!"
ha meg már ott tartunk, hogy a zenéjét valaki nem szereti, akkor meg se nézi a filmet
púúúúú
ReaL MaDRid x siempre
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- dehogy nem...nyolckor
😄DDD
<#eljen>#eljen>
(Fenyõ Iván nélkül meg mégjobb lenne, csak úgy nyilván esélye se lenne bokszoffiszban - legalábbis így gondolhatták a készítõk)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
trailer alapján bejövõs
ha csak feleolyan jó lesz mint a csinibaba, már megérte megnézni
- dehogynem, nyolckor!
😄D
jókis film lesz😊