641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
  • ThisZip
    neked milyen van?
  • AudiQuattro
    Nokia helyett vegyetek telefont.
  • Slayerboy
    Oks, nem az én dolgom..:) Amúgy tényleg szép teló..
  • msstz
    rossz analógia.
  • ThisZip
    bocsi, hogy csak kívülről láttam ilyet, ami akkora volt mint egy tégla és ha megmozdítottad akkor elment a térereje! :D
  • davidka003
    Nem ilyen telóm van, csak beraktam a képet, mert elég szép telefon.
    K750-em van jelenleg. Konfig az meg nem powerkedés, mert nem 2 millás konfig, mint egyeseknek. 110k volt a gép, törekedtem jó ár/érték arányra.
  • nonicks
    az akkumlátor nem elem! a régi telefonok aksijába ilyen "elem"szerű akumlátorok voltak!(ezek a mai fiatalok)
  • Goruck
    elösször sajátba indult, de azthittem, hogy ez nem az SG és itt lehet ide is.
  • Slayerboy
  • ForzaInter
    6 szó
  • Goruck
    Nekem Nokia 5700-m van, nagyon gyors, az egyik leggyorsabb symbianos! hangfala nem telefonokéhoz hasonlítható, ezen még zenét is lehet hallgatni :S több mint 1 éves, joysticja olyan mint mindig is volt, hibátlan.
  • mila69en
    "A HTC-t meg nevezzük csak smartphone-nak."

a htc gyárt smarthonet pdat- de ugye a szóban forgó két nagy gyártó is gyár smartphonet! ugye nokia 5800 xpress! sonyericsson xperia! meg amugyis mostanában a nokia meg az se-is smartphonekat dob piacra van több is mindegyiknek aztán sorolhatnánk az összes gyártót:) samsung lg stb...
  • ThisZip
    mi az az elem ott? :D nem mondod, hogy elemet cserélsz

amúgy ha telefonálás meg SMS megy benne akko fasza :)
    akár beszerezhetnél egy nagyobb képernyőjű Nokiát így az SMS írás könnyebben menne, mert talán átláthatóbb lenne, nomeg a színes kijelző jó a szemnek :D

és az ilyen telók akár 1 hétig is bírják egy feltöltéssel
  • ForzaInter
    egyértelmű nokia sokkal minőségibb, aki menő annak nokiája van:D

amugy vs topikot csak sajátba lehet...
  • ThisZip
    LOL ezaz, most mindenki linkeljen be 20 képet a telójáról és utána hogy POWA!

-_-"

legalább akkor írjátok le, hogy miért

Nálam amikor mobilvásárlásra került sor, akkor Nokia 5310-en gondolkodtam. Az előző telóm SE k510i rendelkezésre áll, ha szükség van rá, dehát eljárt felette az idő, nem csak telefonálásra akartam használni hanem zenehallgatásra is.

Nokiám még nem volt gondoltam kipróbálok egyet.
    Szerencsére kifogtam a Nokia E51-et, ami egy üzleti okosteló (okosteló= van rajta Symbian), jól néz ki, tartós és a Symbiannal úgy alakítom magamnak ahogy kell. Zenehallgatást maximálisan kihasználom, Wifit úgyszintén, Infrával tudok TV-t kapcsolni, ha akarom akkor 5000Ft-ért veszek GPS vevőt hozzá és van egy faxa GPS-em. A rendszere pedig gyors és stabil.....

Nopersze az a hátulütője mindennek, hogy gyakran kell tölteni, legyen ez a legnagyobb baja. :D
  • Slayerboy

:)
  • Slayerboy
    Meg aláírásban configgal powerkedés is igaz?
  • ThisZip
    neked most milyen telód van?
  • davidka003

SE POWA.
  • csgery
    Apámnak Nokiája volt eddig, nekem Sony Ericcson...
    6 év alatt ez a 3. SE-m, és rengeteget használtam az ő telefonját is, szal tudom mi a kettő között a differencia.

SE gyorsabb, és szerintem sokkal áttekinthetőbb a menüje, mint egy Nokiának. Rengeteg alkalmazás és kényelmi funkció a SE-on, nekem 2 év után lett a k310i-m szar, beszakadt a hangszórója (joystickja még mindig jo). Sony ericcson inkább fiataloknak való telefon, míg egy Nokiát egy üzlet embernél tudnák elképzelni. Csak rá kell nézni.
    Felesleges azon vitatkozni, hogy melyik a jobb végülis, mert nem ugyanazt a vásárlói közönséget célozza meg sztem. (több fiatalnál látok samsung/se/sagem blablabla telefont, mint egy Nokiát - tisztelet a kivetélnek.)
    A HTC-t meg nevezzük csak smartphone-nak.

Nekem nagyon bejön a Sony Ericcson, mint telefon, megbízható, gyors, áttekinthető, külsőre is jól néz ki, és a kor "elvárásainak" is megfelel röpke 20 ezerért (egyikmobilszolgátót akciózta -> s500i).

Persze tudok rosssz tulajdonságot mondani is (havonta 1x nekem ujraindul telefonálás közben, és van amikor nem azt csinálja amit kéne neki:D)
  • Slayerboy
    Amúgy komolyra fordítva a szót... SE-ból nem joystickosat kell venni, mert aki olyat vesz, magára vessen és ne csodálkozzon h elbaszódik.
    Nokiából drágát kell venni, mert ami olcsó, vagy középdrága az szétesik a kezedben. A Nokiának idegesítően egyszerű menüje van, mintha degeneráltaknak csinálták volna, SE-nek unalmas.
    Amúgy kibaszottul lehúz mindenkit mind a 2 cég... kevesen veszik észre a mobil gyártól üzletpolitikáját.. csinálnak egy telót, eladnak belőle több milliót, rá 2 hónapra csinálnak egy másikat, bővítik valamivel, amit már az előző 10 telójukba bele tudtak volna tenni.. de persze úgy nem olyan nagy a bevétel. A Sims-hez tudnám hasonlítani.. van egy alap játék, csinálnak bele egy kutyát, eladják másik részként, és jön a cash.
    Szvsz telefon telefonálásra van. Nem majomkodásra. Köszönöm, close.
  • tigeroo
    menjetek már a picsába ezzel a sok telefonos topiccal!

vagy növesszetek péniszt...
  • PJack
    ez elég semmit mondó szar hsz volt...
    indokold meg.
  • Slayerboy
    1. Flémtopik.
    2. Nokia szar.
    3. nemtom
  • PJack
    na csak nekem is se-m van még.
    ezért is akarok venni egy ilyet.
  • N o N a m e
    Mindig is SonyEricssonom volt, mindig is SonyEricssonom lesz. A Nokia SZAR (pont)
  • gordon 24
    Nekem van egy unokatesom.. Vezsekdtem nagyon sokat vele ugyan ezen.. Nem hallgatott rám vett egy Sony ericksont..

Azóta Nokiája van:D Nekem is.. Részemről a vita eldöntve...
  • ThisZip
    az SE joy-jával csak szívni lehet, kétszer vittem szervizbe, persze csak annyit tudtak csinálni, hogy kifújatták

utána újra poros lett és használhatatlan
  • PJack
    nem a külsőt kell nézni!
    igazából nekem Sanyi Erixonom van, de már megbántam.
    egyrészt joystic miatt, másrészt meg mert kiugrik belőle a füles, és már kontaktos teljesen pedig még csak 11 hónapja van meg.
    nokia tartósabb.
  • Benny04
    kinek a pap, kinek a pap laci kettő
  • ThisZip
    akinek a tudás akkor SE?

akkor nézd meg a Nokia E51-et faszán összerakott telefon és olyan gyors mint az N95 :D
  • Goruck
    itt kell gratulálni...
  • nonicks
    és most valami nokiás mindjárt beugatja hogy kinek a pap kinek kettő :D (vagyis csak nokia xD)
  • Goruck
    tudás...?!...
  • nonicks
    ilyen idióta topikot!
    Gratulálok a topiknyitónak!
    És mivan a többi telefongyártóval?(Apple,Samsung,Lg,)
    /del!
  • mila69en
    nekem nagyon tetszik kinézetre az új android:XD olyan letisztult^^ tudom mindenki azt mondja hogy bénán néz ki:D windows mobilok teljesen rendben vannak szerintem bár most az új palm rendszer is rendben lesz szerintem vagyis remélem, hogy feltámadnak!
  • hunbasser
    akinek elegancia meg márka számít,annak nokia,akinek meg a tudás és az extravagáns külső(már amennyire extravagáns...) annak SE. nem kell itt vitázni,kinek a pap,kinek a papné.mindkét cég mellett lehet felsorakoztatni jó és rossz érveket.
  • mila69en
    tökmindegy minek nevezzük nevezhetjük pda-nak ppc-nek akkor is telefon:)
    ha ránézel nem az jut róla eszedbe hogy pda, hanem mobile telefon
  • ldavid
    gyártanak PDA phone-t is, de a legtöbb touch phone, vagy smartphone
    products
  • Goruck
    K750i és az 5310 nem egy kategóriás...ilyen alapon egy akármilyen márkából vennél kisebb kategóriásat nem tetszene, vettél volna rendeset, nem bántad volna meg :D

azt sem értem mért kell gyakra n cserélni a telefonokat, mi nálunk csak akkor van csere ha pl tönkremegy ami 1x fordult elő, vízbedobta öcsém és utána bekapcsolta...