641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
-
FL Zoli #120 OFF:Én filmet házimozin nézek..s nem akadozik:D
S mindannyian fuvarosok vagytok, hogy rá vagytok szorulva a a legújabb GPS-re? -
#119 Ez a te saját preferenciád :)
Nekem egyáltalán nem kell hogy fusson iGO vagy bármilyen GPS progi egy PDA-n vagy okostelefonon. Erre van külön GPS-em.
Egyébként a Palm most igencsak kitett magáért, a most bejelentett Pre-vel igencsak elpicsázta a jelenlegi PDA-kat.
Majd gondolom jó lesz a WinMo7-is de mikor jön már? -
#118 nálam érdekes módon nem akadozik^^ -
clio1616v #117 nőies telefonnal futkozol? ^^ -
#116 Hibátlanul,akadásmentesen fut a Diamondomon az flv,3gp,mov,mp4,avi szal nem vágom míről beszélsz.Kungfu pandát is végignéztem rajta...
400x240-as kijelző meg,hogy kerülhetett egy ilyen drága telefonba mint az I900? -
Landor #115 hulladép az apád fasza :D
látszik hogy nem használtál még ilyet, mert tökéletes a kiejlző és a ceruza se figyeg ott, MIVEL NEM KELL a telefon használatához.
majd htc-vel nézzél már meg nem átkódolt divx filmet... ja hogy akadozik.. -
#114 jah a hulladék kijelzőjével meg a mellette lifegő ceruzával
ne röhögtess...
ha okostelefon akkor HTC -
#113 "Nokia meg csak régen volt a legjobb, manapság már csak az az 5 betű rajta kerül +20-30k ba"
Jól látod. Régen a 3310-es nagy király volt, de most már nem vennék Nokiát.
#107: tényleg jó, hogy lehet moddolni. Nekem is tele van 1000 fajta módosítással, VKP patchekkel. Hang és kamera drivert is cseréltem rajta. -
FL Zoli #112 Hello mindenki
Én is az SE mellett szavazok, ha már e kettő közül kell választani. Speciel egy SE F500 (Vodás K500)-am van több mint 4 éve, és eddig csak az akksit kellett cserélni, mert már púpos volt:) .
Ezzel a telóval sokaknak az volt a baj, hogy "nem ment a joystick"...hát istenem..évente 1X ha az ember kiszedi a retket alóla egyből úgy működik, mint új korában.
Meg anno az ismerőseim körében is nagyon elterjedtek az SE telók, mert csak ezen volt hajlandó (normálisan) elindulni egy fontos Java progi (nem játék) pl. Nokián állandóan fagyott
#101 es hsz ---nekem is ilyen volt az első telóm..a végén kb 1,5 napig bírta az akksija:)viszont annyi hely volt az akku meg a hátlap között, hogy azt használtam pénztárcának:)
Nokia meg csak régen volt a legjobb, manapság már csak az az 5 betű rajta kerül +20-30k ba
-
mike369 #111 sok értelme nincs szvsz ezeknek a nagy összehasonlításoknak.
volt már jó telefonom se és nokia is, úgyanúgy volt rossz is.
se k800i-t addig nyüstöltem, míg szét nem esett és semmi baja nem volt, aztán viszont a p1 és k850i csak szívás volt (mondjuk nem is szenvedtem velük soká). most egy n82-esem van és tökéletes az is. -
Landor #110 0ff
ratyi mind! kategóriájában i900 a zisten! :DDd -
#109 Én ismerőseimnek pont az SE-k haltak meg :) Mijen a jobb menü? a Nokiák menüjét teljesen te alakíthatod :) 8 Nokiámból még 1 sem halt meg. Szvsz teljesen más kategória, az egyik teló, a másik szinte számítógép. -
#108 Egyértelműen Sony Ericsson. Eddig 2 volt, most egy W810i-m van.
Strapabírobb, jobb menü. Zene terén a legjobb.
Nokiát mindig is bucsus telefonnak tartottam, még a csúcstelójuktól sem vagyok elájulva. Mást se hallok csak hogy hordják a szervízbe mert a szoftver behal. Ersicssonnál erre az esély minimális. Stabil megbízható teló. -
#107 sonyericsson, miért? sokkal jobban tudod moddolni, szinte a szoftverét úgy alakítod ahogy akarod a te stílusodra HÁZILAG. Nokiánál illyennel még nem is találkoztam -
Aspyrin #106 Off..
Ez a téma nagyjából a pc vs konzol megfelelője: értelme zéró, hiszen úgy sem fogja meggyőzni az egyik fél a másikat..
On -
#105 E51 aksija egy hétig bírja, nálad van valami csúnyán elbaszva. E51 üzleti telefon, ezért ha a hangminőséget szídod, akkor saját magadat szídod. olyan, mintha vettél volna egy Lamborghini-t, aztán reklamálnál a magas fogyasztása miatt. aki ennyire nem tájékozódik valamiről, és úgy veszi meg, hogy még arról sincs fingja, hogy egyáltalán milyen kategóriás a telefon, az meg is érdemli, hogy ekkorát szopjon. -
#104 mind2 tetű tégla fos. a szó minden értelmében.
nagyjából ami mostanában fasza, illetve a legjobb s60 telcsik az összes eddigi közül, az ez az irányvonal: E51/E66/E71/N82/N85.
Sony Ericsson iszonyatosan beszopta most az okostelefonjaival: az UIQ hivatalosan is halott. kiváncsi vagyok, hogy most mifelé fognak lépni, talán Android lenne a legjobb választás. -
#103 minek iGo ha symbianra ott a TomTom, a GMobil, és sorolhatnánk? :o
#101: sztem 3650 helyett 6600, na mind1 :) -
#102 Fut már egyiken is IGO ?
akkor ennyit róluk...
am egyébként inkább Nokia a kezdetektől áttekinthetőbb menüjéért -
#101 volt időszak, amikor a telefon még telefon volt - az első saját telóm, saját pénzemből vettem magamnak egyetemista koromban és még ma is szívesen bekapcsolom (Ericsson a2618):
Addig volt jó világ, míg az Ericssont nem tolták le a piacról...! Annyira fos lett a SE, hogy megmaradtam a Nokia Symbianos telói mellett és bárki bármit mond, a legjobb a 3650 volt:
Mostanság kezdek rászokni az internetes telefonálásra, erre pedig egy Nokia 770 Internet tablet-et használok Gizmo-val:
Sok telefon begyűjtése után rájöttem, az a legjobb, ami az adott feladat elvégzésére nekem megfelel - és még tetszik is :P -
clio1616v #100 SE W810im volt 2 évig hibátlan készülék, néha nem csörgött amikor úgy döntött, de amúgy tökéletes volt. -
clio1616v #99 Az, pár napja használom. Üt.
Nagyon sok finomság van benne.
Az összeszerelés kifogástalan, az anyagok igényesek.
Lapos kicsi és a navigációs gomb körül pulzál egy fehér ledsor ami sikertelen hívás, új sms esetén para módba váltva jelzi.
egyszóval whoa :) -
#98 SE K750i akksija 3 évesen kb 10000 fotó után is egy hétig bírja (igaz az exponáló gomb már egy kicsit elfáradt) , 1 hónapos Nokia E51 az ocsmány oprendszerével együtt is max 2 nap
a hangminőségről meg ne is beszéljünk, már ami a zenehallgatást illeti... -
#97 Mennyi ideig használtál nokiát, pl n95-t? -
#96 a legjobb, nekem is ilyen van:) -
#95 Sony ericsson: Kevés lóvé, sajna a gyár nem tud annyi mindent belerakni:( levan maradva de SZOFTVERESEN KIRÁLY!
a jó ég tuggya mien gyárral készítteti a szoftvereket mostanság...
Nokia: Minőség, minőség! szar szoftv. laggos az egéz (n95?????) kettő vegyítése jólenne.
-
#94 zomgzerg 3 db büntetőpont
"Életkor: 14 alatt"
a te véleményed érvénytelen :D -
#93 arra gondoltam,hogy aki olcsón akar olyan telót ami tud is,az se-t vesz. -
#92 Tudod te, mi a jó! :) -
#91 nekem is ilyen van.. -
POWA! -
#89 sonyericson geciigénytelen szar alkatrészeket használ, ipari hulladék kijelzővel kb, ez nem telefon -
#88 POWA -
#87 This page/domain banned.... -
POWA (alsó)
-
Cat 02 #85 Megint 1 vs topik ?
Ám nekem tök 8, SE van mert színesebb, meg olcsóbb volt... -
#84 E66?
ilyen van o.társamnak is, nagyon komoly cucc -
clio1616v #83 Nokia is jó és a SE is.
-
#82 Ez végülis is igaz: ) -
#81 HTC jó cucc, cde megvan róla a véleményem, eléégggé istabil a Windows 6, fagyokat, néha olyanokat csinál, hogy elveszik az összes telszám, rssi és jó stb, apu használja, attól függetlenükl nagyon powa teló:)
Vett bele nagyobb aksit is:)