Nokia Vs. SonyEricsson
Oldal 1 / 13Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van teljes mértékben,de azt is kell nézni ki mennyit akar költeni egy telora,és mire használja.
Mert minek 5 Megapixeles,vakus kamera,ha vki nem használja ki.
De az tény meg kell nézni mi mit tud.
Mert minek 5 Megapixeles,vakus kamera,ha vki nem használja ki.
De az tény meg kell nézni mi mit tud.
Azért nem árt odafigyelni: Pl.
X8-ban nincs vaku Mini-ben van
nincs makro fotózás - sõt, talán élességet sem állít, a többi igen
csak 3.2 MPix-es a kamera
és még ez csak a fotózás...
X8-ban nincs vaku Mini-ben van
nincs makro fotózás - sõt, talán élességet sem állít, a többi igen
csak 3.2 MPix-es a kamera
és még ez csak a fotózás...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nekem Xperia Mini Pro van,ugy hogy biztos,hogy az X8 is megbizható.
Biztos lesznek akciók,de én szerintem jó áron jó telot vagy elõfizetéssel,vagy netes boltban találsz.
Én kellemesen csalódtam az érintõképernyõs teloban.
Csak érintõ képernyõs kell,vagy egyben okos telefon is legyen?
Én kellemesen csalódtam az érintõképernyõs teloban.
Csak érintõ képernyõs kell,vagy egyben okos telefon is legyen?
sziasztok!
a 3 közül melyik érné meg leginkább?
Nokia C5-03
Samsung Galaxy mini
Sony Ericsson Xperia X8
köszi
a 3 közül melyik érné meg leginkább?
Nokia C5-03
Samsung Galaxy mini
Sony Ericsson Xperia X8
köszi
PS3 Slim 250 PC
Üdv!
Karácsonyra tervezem hogy megválok régi, egyszerû telefonomtól.
Érdeklõdnék a hozzá jobban értõktõl hogy érdemes lenne e 25-30 ezer körül a karácsonyi idõszakban érintõképernyõs mobilt venni?
T-mobilnál venném Dominó csomagban.
Most néztem a honlapot de jelenleg ebben az árkategóriában nem látok ilyet. Pedig mintha pár hónapja 25 körül már normálisat lehetett volna kapni.
Lesz karácsonyig szerintetek valami olyan akció ahol értelmes érintõképernyõs telefont lehet majd venni ebben az árkategóriában?
Egyáltalán érdemes ilyet venni? vagy jó a "régi" hagyományos?
Köszönöm.
Karácsonyra tervezem hogy megválok régi, egyszerû telefonomtól.
Érdeklõdnék a hozzá jobban értõktõl hogy érdemes lenne e 25-30 ezer körül a karácsonyi idõszakban érintõképernyõs mobilt venni?
T-mobilnál venném Dominó csomagban.
Most néztem a honlapot de jelenleg ebben az árkategóriában nem látok ilyet. Pedig mintha pár hónapja 25 körül már normálisat lehetett volna kapni.
Lesz karácsonyig szerintetek valami olyan akció ahol értelmes érintõképernyõs telefont lehet majd venni ebben az árkategóriában?
Egyáltalán érdemes ilyet venni? vagy jó a "régi" hagyományos?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Nekem ez van:

akinek van sok walkman SE mobilja, súgja már meg, h melyik közülük a legesztétikusabb? rendszerint látok itt-ott walkman mobilokat narancs-feketében annyira piciket, h szemet szúr, mennyire vékonykák. nekem van egy ipod-om, ami épp döglött, de messze a legvéknyabb jószág, amin zenét lehet hallgatni és most kezdenek megtetszeni ezek a W-mobilok.
szóval melyik ebbõl a legkisebb, a legjobb, a legszebb?
szóval melyik ebbõl a legkisebb, a legjobb, a legszebb?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Üdv!
Tudja valaki hogy mi a nokia 3510es telefonhoz az a billentyû kombináció ami tartalék üzemmódra teszi a teló akkuját?
Tudja valaki hogy mi a nokia 3510es telefonhoz az a billentyû kombináció ami tartalék üzemmódra teszi a teló akkuját?
De k*rvajó géped van istenem....
Nem hiszem... De biztos meg lehet oldani házilag, hogy a fülesnek a dugóját rákötöd a hifire. <#idiota>#idiota>
De ez eléggé kétes megoldás. 😛
De ez eléggé kétes megoldás. 😛
Nokiához van ilyen?
meg azok a kis hangfalak is tutik,amit adtak a k nemtudomhányashoz (a narancssárgák)
5*5*5-ös kockák,de a kettõ együtt megvan fél kiló😊
5*5*5-ös kockák,de a kettõ együtt megvan fél kiló😊
Volt szerencsém zenét hallgatni egy Pioneer HDJ-1000-es fülessel bakelitrõl és CD-rõl. Most már mindent értek! 😄
nekem nokiám is van meg SE is
akinek legalapabb megbízható,strapabíró telefon kell,annak Nokia
akinek extrák és hang/képminõség,annak SE
nokiában smst írni és a számítógépet kezelni egyszerûbb
amugy minden másban SE!
amugy vicces ez a nokia/SE rajongók harca😊
akinek legalapabb megbízható,strapabíró telefon kell,annak Nokia
akinek extrák és hang/képminõség,annak SE
nokiában smst írni és a számítógépet kezelni egyszerûbb
amugy minden másban SE!
amugy vicces ez a nokia/SE rajongók harca😊
Mért, olyan ritka dolog ez? 😛
Amúgy meg az a legnagyobb problémám, hogy ez a süket szoftver ami telón van, minden alkalmazás hozzáférését megvonja a többi fájltól... Mi a f*szért csinálják ilyenre???
Amúgy meg az a legnagyobb problémám, hogy ez a süket szoftver ami telón van, minden alkalmazás hozzáférését megvonja a többi fájltól... Mi a f*szért csinálják ilyenre???
Igen...Nekem Nokiám van, ezért tapasztalatból állítom, hogy a Nokia hangfalak sokkal gyengébbek, mint a SE-oké...Bánom, hogy nem azt vettem. 😞(
Sajnos nem. Mindenképp átrakja mp3-ba. Akkor lenne így ha tudna lossless-t is.
Azért egy 320kbit/sec-es mp3 már nem olyan rossz. 😊
De azért olyan 192 körül már élvezhetõ SE telókon. Sokat dob rajta a füles.
Azért egy 320kbit/sec-es mp3 már nem olyan rossz. 😊
De azért olyan 192 körül már élvezhetõ SE telókon. Sokat dob rajta a füles.
engem mindig is zavart az mp3, mindig cd-rõl vagy minidiscrõl hallgatok zenét. De erre elvileg, ha filmet lehet, akkor cd-t is biztos, nem? Csak más formátumban kell rátenni gondolom.
Azt jelenti hogy veszteség mentesen tömörít.
Sajna nem, pedig abban a kategóriában már megjelenhetne ez.
Sajna nem, pedig abban a kategóriában már megjelenhetne ez.
a lossless olyan, mint a minidiscnél történõ tömörítés?
a 995 ilyet nem tud?
a 995 ilyet nem tud?
Azért jó lenne ha a mobilokban is megjelenne már a lossless zene lejátszási lehetõsége. Ilyen nagy memória kártyáknál már simán bevállalható 1-2 jobb album. Fõleg hogy az agyba dugós füleseknél azért hallani is lehetne a különbséget 😊
jaja, látom.
Na, akkor egy 8 gigás tárhelyen 40 film elfér. Ez baromi sok!
Na, akkor egy 8 gigás tárhelyen 40 film elfér. Ez baromi sok!
#581 - így egy "normál" film kb 180-200MB
valahol olvastam, mennyi így egy film, majd utánanézek, de kb 200 megára tippelek max.
akkor annál jobb.. még több film fér rá..😊
mert az mp3 lebutítja a minõséget.
Asszem mpeg4-ben kell rátenni a filmeket. Azt nem tudom, h így több fér-e rá, de ekkora képernyõnél biztos, h nem kell 700 mega sem egy filmhez.
Asszem mpeg4-ben kell rátenni a filmeket. Azt nem tudom, h így több fér-e rá, de ekkora képernyõnél biztos, h nem kell 700 mega sem egy filmhez.
Ha memóriakártyára írunk, akkor miért nem u.az a hangminõség?
8gb-ra sztem simán ráfér nem h 1-2 film, hanem több is, ha divx formátumban vannak. akkor 8 film is ráfér asszem.
Miért ne férne rá? Jó pár film ráfér az biztos!
1600 zeneszámot meg sem tudok nevezni... nem hogy hallgatni
akkor már inkább 1-2 filmet tenném a kártyára.
vagy az meg nem fér már rá?
akkor már inkább 1-2 filmet tenném a kártyára.
vagy az meg nem fér már rá?
legalább, ha nem többet. Annyi csak elég. 😊
Benny04: a mem kártyára írtuk, h nem ugyanaz a minõség. De ha nem vagy vájtfülû, akkor mindegy.
Benny04: a mem kártyára írtuk, h nem ugyanaz a minõség. De ha nem vagy vájtfülû, akkor mindegy.
és ki hallgat egyidejûleg 1600 számot?😊 nekem 2 Gb-s kártyám van és azt sem használom ki teljesen
hát, már egy 8 Gb-os memóriakártyán is tárolhatsz vagy 1600 számot, nem?
jól látod.
szerinted miért írtam? Sony Minidisc lejátszóm van. És más minõség, mint az mp3...
Egyetlen elõnye, hogy több ezer számot tárolhatok egyszerre.
Egyetlen elõnye, hogy több ezer számot tárolhatok egyszerre.
Minidisc az soha nem terjedt el. túlságosan drága technológia volt. Ehhez képes az Mp3 lejátszás filléres dolog.
Sztem sem lenne túl olcsó megoldás. Ezért tökéletes az MP3, és az új telefonokra fér bõven. Vagy ha nagyon minidiscet szeretnél akkor vegyél erre alkalmas készüléket.😛
Én bakelitet hallgatnék legszívesebben mindenhol.
A legjobb lenne, ha mini cd-t lehetne a mobilokba rakni. vagy minidisc-et.
De komolyan.
A legjobb lenne, ha mini cd-t lehetne a mobilokba rakni. vagy minidisc-et.
De komolyan.
Sõt van, aki még bakelitrõl hallgat muzsikákat... De ha vonaton, buszon vagy séta közben szeretnél zenét hallgatni, akkor tökéletes választás egy olyan telefon amelyik lejátsza az MP3-akat. És még külön MP3 lejátszó sem kell.
Helló!
VAn egy Nokia 6234-esem és mindig mikor felrakok egy alkalmazást(pl. DocWiever) és meg akarok nyitni vele valamit, akkor kiírja, hogy "Alkalmazás hozzáférés nem engedett", vagy valami ilyesmi.
Meg lehet ezt oldani valahogy? Mert nagyon idegesít...
VAn egy Nokia 6234-esem és mindig mikor felrakok egy alkalmazást(pl. DocWiever) és meg akarok nyitni vele valamit, akkor kiírja, hogy "Alkalmazás hozzáférés nem engedett", vagy valami ilyesmi.
Meg lehet ezt oldani valahogy? Mert nagyon idegesít...
ribot: nem kell vájtfülûnek lenned, csak kell hozzá egy normális hangcucc és akkor hidd el te is egybõl észreveszed a különbséget...
fry day fry day sálálálláláá
A CD elkopik ha sokat hallgatod, ha pedig karcos lesz akkor aztán megnézheted (hallhatod) a minõségkülönbséget..
Oldal 1 / 13Következő →