Hat részes lesz a Bioshock?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezzel szerintem nagyon sokan nem értenek veled egyet, nekem nagyon tetszett végig a játék, szerintem egyátalán nem fogytak ki az ötletebõl, már ha csak a pályákat is megnézed. Plussz akkor kezd kibontakozni a sztori is. Nekem nagyon tetszett végig.
6 rész...pfff...Már az elsõ résznél kifogytak az 5letekbõl a játék felétõl alig történik valami csak hentelni kell a bigdediket sorba egyre többet...
Jobban örültem volna egy System shocknak,de vártam ezt,hát nekem egy csalódás volt,a játék felétõl csakúgy minden élmény nélkül végigvittem és annyi,emlékek inkább a játék elejébõl maradtak.
A régi system shock játékot meg sem közelíti semmilyen téren.
Jobban örültem volna egy System shocknak,de vártam ezt,hát nekem egy csalódás volt,a játék felétõl csakúgy minden élmény nélkül végigvittem és annyi,emlékek inkább a játék elejébõl maradtak.
A régi system shock játékot meg sem közelíti semmilyen téren.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Na igen, a baj az, hogy így jön át, holott a készítõk elvileg egy paráztatós kalandnak szánták. Így is van varázsa a dolognak, csak jóval kevesebb.
"Ellenben ott a Star Wars-saga" A Star Wars elsõ három része (vagyis az új trilógia) egy nagy fos, még megközelíteni sem tudja a Mátrixot(még a 3. gyengébb részt sem).
A Bioshock-ot remélem nem szúrják el, mert kár lenne érte... De majd meglátjuk. Én már nagyon várom a következõ részt.
A Bioshock-ot remélem nem szúrják el, mert kár lenne érte... De majd meglátjuk. Én már nagyon várom a következõ részt.
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
A Bioshock szerintem sem horror játék,inkább ilyen elvont,agybeteg,vagy csak BETEG játék.Pont az én világom😊Nekem nagyon tetszett.A második részt meg már tûkön fosva várom😊
Nálam a Matrix 1-2-3 az bármikor ötször jobb mint a Star Wars 1-2-3. Nem is értem az ellenben példát. A zseniális 4-5-6 után nézve ugye az új részeket én pont azon gondolkodtam, hogy vajon a régieket is Lucas csinálta és az újakra elitta az eszét, vagy a régieket nem is õ csinálta, vagy azokat õ csinálta és a régieket nem. Mindenesetre nehéz elhinni, hogy mind a 6 rész ugyanannak az embernek a munkája, az 1-2 az konkrétan egy blõdi gagyi... 😞
Node itt a Bioshock a téma, szerintem nagyon elõreszaladtak, elõször legyen meg a 2 és nézzük az hogyan sikerült.
Jah és Rambóból is a 2 volt a legjobb 😄
Node itt a Bioshock a téma, szerintem nagyon elõreszaladtak, elõször legyen meg a 2 és nézzük az hogyan sikerült.
Jah és Rambóból is a 2 volt a legjobb 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Osztom Imyke véleményét. Szuper játék volt a Bio, de 6 rész nem kell belõle. 3-ra gondoltam én is, addig nyújthat olyan élményt ami még felcsigáz.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Korai most bármit mondani, bárkinek. Majd meglátjuk, meg majd a készítõk is meglátják. Örülök, hogy úgy állnak hozzá, hogy -> Fölöslegesen nem csinálunk majd szar folytatást. :-)
Csakhogy a BioShock nem horror játék.
Hat része ne legyen! 3 elég.
Hat része ne legyen! 3 elég.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A HL alatt a Half-Life-ra gondolsz? Csak mert akkor nem értelek: Az elsõ résznek 2 kiegészítõje volt, a 2.-nak 3. A HL2 meg sztem überelte az elsõ részt, és ezt a minõséget az epizódok is tartják (sõt, szvsz az Ep2 a világ legjobb FPS-e, tehát még a HL2-n is túlmutat). Legendának meg egyértelmûen legenda már a 2. rész is, már ha ezt arra lehet érteni, hogy kõkeményen megtartotta a rajongótáborát.
Rambo meg egészen más részta, fõleg az ütõs 4. résszel, ami az elsõ 2 után ismét nagyon jól sült el, bár egyértelmûen önismétlõ.
Bioshock meg nagyon ütõs, jó hangulata van, viszont szerintem horror-szempontból nem lett jó, nincsen benne elég rémisztõ elem, ellentétben a System Shock 2-vel. A játékmenet viszonylag változatos, azonban szörnyen repetitív tud lenni a dolog kis idõ elteltével. Tehát ha már HL, akkor a HL2 egyértelmûen oda-vissza veri a Bioshock-ot majdnem minden tekintetben.
Rambo meg egészen más részta, fõleg az ütõs 4. résszel, ami az elsõ 2 után ismét nagyon jól sült el, bár egyértelmûen önismétlõ.
Bioshock meg nagyon ütõs, jó hangulata van, viszont szerintem horror-szempontból nem lett jó, nincsen benne elég rémisztõ elem, ellentétben a System Shock 2-vel. A játékmenet viszonylag változatos, azonban szörnyen repetitív tud lenni a dolog kis idõ elteltével. Tehát ha már HL, akkor a HL2 egyértelmûen oda-vissza veri a Bioshock-ot majdnem minden tekintetben.
Na a Star Warsnak azer varjuk mar a folytatasat nagyon. Lucas bacsi igazan nekifoghatna mar a kovetkezo trilogiat forgatni...<#fogmosas>#fogmosas>
Amugy a BioShockot most akarom kiprobalni.
Amugy a BioShockot most akarom kiprobalni.
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
A bioshock éppúgy legenda gyanús, mint a system shock összes része. Nincsen "legenda gyilkosabb" mint ronggyá gyûrni egy alkotást. Tipikus eset rambó, vagy HL. (az elsõ rész legenda lett, a második már sosem lesz, hiába jó a game. 8 rész nem tud az lenni)