48
  • saxicola
    Szerintem manapság nagyon lehúzzák az EA-s játékokat. Biztos ez a divat. Az NFS:UC -ről annyit, hogy valóban nem lett kiváló, de azért a Pro Street-nél jobb. Nekem a grafika tetszik, bár a HDR effektet túlzásba vitték. A történet és az átvezetők igen jól sikerültek. A nehézség szerintem a játék gyenge pontja.
    Én 80 %-ot adnák rá, én ezt tartom reálisnak.
  • bertino
    "A bejárható terület óriás. 240 km/h val bő 8-10 perc mire körbeérünk az autópályán (körgyűrű)"
    láttad már a test drive-ban mekkora a pályaterület ?
    örülhetsz, ha 40 perc alatt padlógázzal körbejárod.
    még az autók is szebbek abban, mint ebben a fosban.
    ez nem divatfikázás, hasonlítsd össze a két játékot nyugodtan.

"Ami a legjob hogy végre akad élet."

valakinek ez tetszik, valakinek az :P
  • menetrend
    A zene is eléggé jó lett bár az én ízlésemnek nem felel meg mind de ez mind1. Ami tré: El lehet vele lenni sokáig de meg tudja unni az ember a végtelen autózást. Meg előfordul néha egy-két érdekes eset. Pl driftelgetnek a civil autók, elég röhelyes de hála égnek én kétszar ha láttam ilyet, ezenfelül az elenfelek frusztrálóak. sugárhajtású mágnesautóval közlekedik némeik. Elég durván lehagynak ilyenkor de ilyen se volt túl gyakran de ha előjött akkor idegesítő volt. Ezenkívül hajlandó a fagyásra, főleg autosculpt-nál, vagy kicsit késve tölti be a pálya texturákat. Pl előttünk felbukkanó épület, vagy belemész szó szerint a semmibe, ilyenkor megáll, betölt mindent majd megy tovább mintha mi sem történt volna. Ami érthetetlen viszont hogy a kettő vagy többmagos procikkal töketlenkedik. Hiába van ott a több mag nem használja ki, nemtudom, hogy azóta lett e javítva, mindenesetre könnyű megoldani a problémát egy CPUcontrol nevü progival.

Összevetve: Hangulatos, jól sikerült játék és lazán megéri a pénzét. Sokkal jobb mint az eddigi NFS ek (az 1 et leszámítva). Vannak ugyan hibái de ezek inkább technikai problémák és nem gyakoriak, maga a játék jól van megcsinálva. Egyetlen komolyabb negatívum hogy huzamosabb játék után kicsit megunhatja az ember de egy kicsi szünet után folytatható. Sokal jobb mint az Underground carbon meg többi.
    Személy szerint 90% ot adnék neki.

Huhh remélem emészthető amit írtam ha valai veszi a fáradtságot és elolvassa :D
  • menetrend
    Messze ez a legjobb NFS az első óta. Hangulatos, nem olyan erőltetett a történet mint a többinél és kevésbé művi. Az autók kidolgozottsága nagyon jó, bőven egyenértékü a Flatout 2 Ultimate carnage-al. A kocsik törnek. nem annyira mint egy roncsderbis játékban de azért elég szépen meg lehet zúzni, és a civil, hétköznapi autók is törnek aminek nekimegy olykor véletlen az ember. A játék grafikailag is megállja a helyét simán. Akinek meg kevés az letöltheti hozzá a HD texture pack-ot. Amiket eddig olvastam fórumokon, hogy a minimumkonfignál szarabb gépeken is fut a játék. A bejárható terület óriás. 240 km/h val bő 8-10 perc mire körbeérünk az autópályán (körgyűrű) A versenyek változatosak, látszik hogy úgy vannak belőve az útvonalak hogy lehessen bámulni a tájat, mellesleg a hossz is változó van rövidebb gyorsan letudható vereny de akad két-háromszorosa is pl az underground vagy carbon pályáknak. A civil autók tanultak minimális kresz-t. Indexelnek ha sávot váltanak, és ha száguldunk akkor gyakorta megvárják míg elmegyünk és nem vágnak be elénk. ( persze kivételek akadnak de sokkal ritkábak mint a régiekben). Ami a legjob hogy végre akad élet. Az autópályákon van forgalom alapból, de ha ott versenyzünk akkor mégtöbb autó közlekedik. Rettentő hangulatos 260-al kerülgetni a járműveket. Néhány versenyen is van forgalom dögivel. A belvárosban is nőtt a forgalom de ott még kevés maradt így is.
  • Rocko
    azér a flatouthoz hasonlítani elég kemény, de tény, hogy ez egy SZAR játék :D
  • roliika
    Kezdem azt hinni, hogy a fejlesztők nem tudnak/nem akarnak optimailzálni. Mi ez a gépigény? Erre a szarra??? Milyen a táj? Ocsmány. Autók :tök átlagos kidolgozás. Nézzétek meg a Flatout2-t. Rommá lehet törni az autókat, a fűszálakat lehet látni, ha gumifalnak mész a gumik szanaszét repülnek...gépigény... 2GHz proci 512mega ram 64mega video...ehhez képest eszméletlen szar az NFS.
  • MEdievil
    Szánalmas amit ezzel a sorozattal csinálnak De amíg ennyien megveszik simán megéri az EA-nak hisz semmi fejlesztés vagy ráfordítás és még is annyit hoz mint egy olyan játék amin éveken át dolgoznak és igazi tartalom van mögötte. (persze az ilyen egyre ritkább)
  • bertino
    ok, ha már törlitek a hsz-t, akkor csak ennyit írok:
    ez még annyira nem sértő.
    korántsem a cikkre értendő, hanem a gamera ugyebár.