23
-
uTomi #23 Hát igen. Viktor az új évben is egy fax. Megkapta a szokásos egyeset. Valóban én vagyok a farok, hogy elolvasom ennek az idiótának a cikkeit. De persze Jack Hunter az új Indiana, simán összehasoníthatóak. Mondjuk ez igaz. -
marcee #22 A trailer alapján ez a Jack Hunter egy baromigyenge, B kategóriába készült, de C-be csúszott, Indi koppintás TV-re alkalmazva. A Végveszélyben pedig egy igazi klasszikus.
Valamiért a többség zyigerből néz szerintem Retek Klub-ot, de nem értem miért, ezek bármivel képesek megverni a TV2-t. Nem értem miért. Persze az esetek nagy részében egyik kutya, másik eb. -
zoltannemeth #21 Egy ilyen gagyi filmet nem kéne hasonlítgatni!!Nyolcadvonalbeli alkotás nyolcadvonalbeli színészekkel!De persze sokan nézték mert még nem volt a tv-be!Ez itt a lényeg!Viktorkának is!A GAGYI LEGYŐZTE A NAGYOT kiabálja verve a mellét mint King Kong!Szánalmas egy teremtmény! -
CaptainRumi #20 valami nekem is rémlik az Alexandrából... -
Etinger #19 Nem ezt árulják akciósan 990 Ft-ért Indiana Jones alapján címmel, ugyanolyan borítóval? -
CaptainRumi #18 Én a Végveszélyben szünetében oda-oda kapcsoltam erre a másikra (még a nevét sem lehet megjegyezni akkora lame)...
hát kiköpött koppintása Doktor Jones-nak...azt csodálom, hogy ostort nem adtak a csávó kezébe, hogy még nagyobb fokú ötletgazdagságot bizonyítsanak.. -
kalapos01 #17 Az a gond ezzel, hogy ez maximum az esetek felében igaz. Nem spanyol viasz, amit mondasz. Ráadásul a Végveszélyben eddig háromszor volt. -
Banderas1990 #16 Szerintem sokan azért nézték, mert egy itthon még nem bemutatott filmről van szó, míg a Végveszélybent már számtalanszor leadták. -
#15 Én vagyok a barom, hogy elolvasom Viktor cikkeit. Ilyenkor mindig felhúzom az agyamat. :( A cikkei 99%-nak semmi köze a tartalomnak a címhez. -
Reg5 #14 Elnézést, de ez a cím nagy fasság -
waterman #13 az a cikk korábban nagyon kiverhette a biztosítékot:):) -
Etinger #12 "Ennek ezúttal Harrison Ford itta meg a levét." Hát ez kész... Vicc az egész cikk :D -
Etinger #11 Asszittem már hogy a Kristály koponya királysága... :) Mondjuk akkor az azt jelentette volna, hogy Ford felül múlta önmagát :D -
sugarman #10 de már megint! Én még ilyet nem láttam! Ilyen hülye félrevezető címet... Jack Hunter az új Indiana Jones? Kicsit személyiség-zavaros lehet :-P -
#9 -
DarkEvilPiccolo #8 Szekeres Viktor - az új Harry Potter :DDD -
#7 ne feledjük 2008 nagy klasszikusát
jack hunter-az új harry potter? -
emp #6 Na most aztán nagy bajban van Harrison Ford... Indítsunk gyűjtést a nagy bukta okozta trauma kikezelésére! -
Aldo Moro #5 Milyen volt az a film? Én nem néztem. -
dzsagon #4 Egy noname kincskeresős filmet nem kellene Indiana Joneshoz hasonlítani. Ez kb olyan, mintha a prisonbreak akarna versenyezni az Remény rabjaival. -
papyszabi #3 De, mégis. Az "RTL ellen", helyett "RTL-en"-t olvastam. Nem hiába, még korán van...:) -
papyszabi #2 "a TV2 már az újév első hétvégéjén bevetette az RTL ellen" - ez valahogy nem értem... -
pauly #1