Az új Indiana Jones megverte Harrison Fordot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen. Viktor az új évben is egy fax. Megkapta a szokásos egyeset. Valóban én vagyok a farok, hogy elolvasom ennek az idiótának a cikkeit. De persze Jack Hunter az új Indiana, simán összehasoníthatóak. Mondjuk ez igaz.
A trailer alapján ez a Jack Hunter egy baromigyenge, B kategóriába készült, de C-be csúszott, Indi koppintás TV-re alkalmazva. A Végveszélyben pedig egy igazi klasszikus.
Valamiért a többség zyigerbõl néz szerintem Retek Klub-ot, de nem értem miért, ezek bármivel képesek megverni a TV2-t. Nem értem miért. Persze az esetek nagy részében egyik kutya, másik eb.

Egy ilyen gagyi filmet nem kéne hasonlítgatni!!Nyolcadvonalbeli alkotás nyolcadvonalbeli színészekkel!De persze sokan nézték mert még nem volt a tv-be!Ez itt a lényeg!Viktorkának is!A GAGYI LEGYÕZTE A NAGYOT kiabálja verve a mellét mint King Kong!Szánalmas egy teremtmény!

valami nekem is rémlik az Alexandrából...
Nem ezt árulják akciósan 990 Ft-ért Indiana Jones alapján címmel, ugyanolyan borítóval?
Én a Végveszélyben szünetében oda-oda kapcsoltam erre a másikra (még a nevét sem lehet megjegyezni akkora lame)...
hát kiköpött koppintása Doktor Jones-nak...azt csodálom, hogy ostort nem adtak a csávó kezébe, hogy még nagyobb fokú ötletgazdagságot bizonyítsanak..
Az a gond ezzel, hogy ez maximum az esetek felében igaz. Nem spanyol viasz, amit mondasz. Ráadásul a Végveszélyben eddig háromszor volt.
Szerintem sokan azért nézték, mert egy itthon még nem bemutatott filmrõl van szó, míg a Végveszélybent már számtalanszor leadták.
Barpi
Én vagyok a barom, hogy elolvasom Viktor cikkeit. Ilyenkor mindig felhúzom az agyamat. 😞 A cikkei 99%-nak semmi köze a tartalomnak a címhez.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Elnézést, de ez a cím nagy fasság<#szomoru1>

az a cikk korábban nagyon kiverhette a biztosítékot😊😊

\"The voices are back... Excellent.\"

"Ennek ezúttal Harrison Ford itta meg a levét." Hát ez kész... Vicc az egész cikk 😄<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Asszittem már hogy a Kristály koponya királysága... 😊 Mondjuk akkor az azt jelentette volna, hogy Ford felül múlta önmagát 😄
de már megint! Én még ilyet nem láttam! Ilyen hülye félrevezetõ címet... Jack Hunter az új Indiana Jones? Kicsit személyiség-zavaros lehet :-P
edios
<#nevetes1><#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szekeres Viktor - az új Harry Potter 😄DD

DBZ is My Favourite

m minnifield
ne feledjük 2008 nagy klasszikusát
jack hunter-az új harry potter?

Na most aztán nagy bajban van Harrison Ford... Indítsunk gyûjtést a nagy bukta okozta trauma kikezelésére!
Milyen volt az a film? Én nem néztem.
Egy noname kincskeresõs filmet nem kellene Indiana Joneshoz hasonlítani. Ez kb olyan, mintha a prisonbreak akarna versenyezni az Remény rabjaival.
De, mégis. Az "RTL ellen", helyett "RTL-en"-t olvastam. Nem hiába, még korán van...😊

"a TV2 már az újév elsõ hétvégéjén bevetette az RTL ellen" - ez valahogy nem értem...

<#wilting>