Hatodik születésnapját ünnepli az isoHunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kanada nem hiszem, hogy védelmet nyújtana, a Demonoid-ot pont a kanadai jogvédõk miatt kellett egy idõre bezárni.
nem kötelezõ használni, majd rajtad kívül használja itt mindenki más.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
én is ezt kasználom höjjöj kanada höjjöj
Még a bírósági per elõtt okozott meglepetést az AMD azzal, hogy vadonatúj négymagos Opteron chipjeit a portál rendelkezésére bocsátotta, hogy élesben próbálják ki azokat - ezzel némi legitimitást kölcsönözve az oldalnak.
Ez széép xP
Most már AMD nyakába is tehetnek pert a RIAA, mert "támogatja" íllegális megosztást <#mf1>#mf1>
Ez széép xP
Most már AMD nyakába is tehetnek pert a RIAA, mert "támogatja" íllegális megosztást <#mf1>#mf1>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Boldog születésnapot ^^
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
<#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#nezze>#nezze><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Én pedig további jó kalózkodást kívánok minden kedves kalóz warezolónak !
Én pedig további jó kalózkodást kívánok minden kedves kalóz warezolónak !
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
a speckly is keres rajta, nemhiába.
további jogvédõmentes éveket kívánok. 😄
további jogvédõmentes éveket kívánok. 😄
legjobb torrent . szinte mindent innen töltök . még soha nemhagyott cserben . egyszerûen imádom. (L) :d