Engedj be!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A könyv megjelenését várom már nagyon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tényleg, ez a film valami csoadálatos, maradandó! Nem holmi "megnéztem 10X és elfelejtem".
hatalmas pont a színészeknek!
Ez csak ajánlható, a mai alkonyat meg saw kutyaszarok közepette!!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
2 napja hogy láttam a filmet de még mindig ezen gondolkodok... 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Érdekelne hogy a könyvet magyarul be lehet szerezni valahonnan?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
engedj be! DVD
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Magyar premier júniusban. Hamarosan a regény is kijön nálunk.
Az év egyik legjobb filmje szerintem éppen lecsúszik a Wrestler miatt az 1. helyrõl.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Az uszodás jelenet abszolút nem gáz, végülis nem látjuk, hogyan jut be Eli.
A könyvet nagyon sürgõsen be kéne szerezni az amazonról...
Pár aprósággal kiegészíteném a spoilert:
Amúgy meg, mikor elõször láttuk, néhányan végig azt találgatták, hogy Eli lány-e vagy fiú, mert a hangja nagyon fiús. Persze a meglesõs jelenetnél megnyugodtunk, mert a monitoron nem látszott rendesen a vízszintes sebhely és hogy semmi más nincs azon kívül. Utána olvastam én is az igazságot, meg azt is, hogy utószinkronizáltak a színész lányt egy fiúval.
Az igazi hangja lányosabb:
http://www.youtube.com/watch?v=RXXf8SW-20s
http://www.youtube.com/watch?v=zXP6i-jdLSk
én ajánlom mindenkinek a BenX-et is...engem nagyon megfogott, csak nehogy elolvassatok elõtte, filmkritikát, ami lelövi a slusszpoént a végérõl...eszméletlen, fiú létemre majdnem megkönnyeztem a Ben-t...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Még egy kis apróság a film végével kapcsolatban:
Igazából az izgat, hogy mi a történet vége?!
Nem éreztem erõs feloldásnak a végén a " "lány" a dobozból morzézik a srácnak, akirõl tudjuk, hogy sosem marja meg" jelenetet.
A klasszikus "vámpír-klisék" tetszettek és innen a para.
Számomra a leginkább megindító jelenetek azok, ahol a gyermekek világának "minden lehet valóság" képei beleágyazódnak a valódi hétköznapokba. A vért könnyezõ lány reakciójára úgy reagáló Oscar, hogy "bármikor bejöhetsz" egyenesen arcul csapja az embert, mégpedig azzal, hogy a gyermeki gondolkodás mennyire más lényeget ragad meg. Ebben a szituációban egy felnõtt biztosan elbukna.
Megérte megvárni míg elcsendesül a ház és így végignézni!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A Let the Right One In-t ajánlanám itt is mindenkinek, egyszer mindenképpen érdemes megpróbálkozni vele a horrorrajongóknak és a megható drámák kedvelõinek egyaránt.
Kevés érzelmes film van, amely ennyire tetszett, mióta pedig olvastam a regényt, egyszerûen teljesen el vagyok varázsolva a sztoritól.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tomas Alfredson: A horrorfilmek nem izgatnak
(Forrás: Origó - Filmklub)
Itt meg egy kritika, elég részletes, érdemes elolvasni:
Engedj Be! ( Let the Right One In )
(Forrás: Fear Huggers)
Minden esetre nagyon elvarázsolt és elolvastam a második kommentben a könyvbõl kiollózott magyarázatokat. Azért jó lenne ha magyar honban is megjelenne igazán érdekelne végig a könyv.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Azt írjátok, hogy leszedhetõ a netrõl.
Szinkronizálva?
Ingyen?
Tudtok adni egy linket ahonnan letölthetõ?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
-tRs-Landor
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
-tRs-Landor
"...rám ez a film volt 2008ban a legnagyobb hatással..nagyon szép film a szó bizarrabb formájában..^^"
elõtte még valamikor a lilja4ever hatott így rám, szintén zenész illetve svéd))), napokat rágodva egy filmen)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ezt a sort biztos a szinvonalas magántanulói éveid alatt jegyezted meg
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Idioták kiméljenek!!! :)