51
-
tomcsa4 #11 De jobban hangzik, csak ez a vásárló becsapása. Öcsém vett egy 750 GB-os Samsung F1-et és 50 giga pápá. Nem lehetne 700 gigásként árulni? Olyan nagy kérés ez?
A 200 gigás is 190 giga csak. De már mondtam régebben is, hogy ebből kurva nagy balhé volt az Unióban. -
#10 Pedig nem nagy dolog megtölteni avinyót. Nálam pl ott a tuner, amivel rendzseresen veszek fel tv műsorokat. 1 óra kb 2 gb. Szóval hamar össze tud jönni. -
tmisi #9 A kerekítés szabályát alkalmazzák. :D
De nem jobban hangzik, hogy 1TB (vagy akár 1000GB) mint 954??? -
#8 Nekem az 1TB-os Samum 954GB. -
#7 Nemrég vettem 500Gb-os vinyót és meglepve tapasztaltam hogy csak 460Gb-os volt. Seagate 7200.11-es ha valakit érdekel. Szóval lehet hogy az az 1Tera valójában 800-900Giga körül mozog (bár már az is baromi sok.) Jelenleg az 460-bol 60 le van választva csak úgy (jó lesz még valamire.) és a 400 gigából még 160 giga szabad helyem van amit még csak ötletem sincs hogy fogok betölteni. (lehet berenderelek egy filmet tömörítetlen avi-ba... ) -
Mcsiv #6 kérdés az hogy éppen milyen váltószámmal dolgoznak;]. A cégek 90%-a nem szereti az 1024-es váltószámot, hanem kibékélnek az 1000-el, esetleg kevesebben;] így egy kis vinyóra is rányomják az '1Tb' cimkét;] -
WinG #5 Terrásat pláne. Az terabájt. Ez nem Starcraft :P -
Nonix #4 1000GB-osat nem fogsz kapni :) -
#3 Na ez jó hír minél előbb jöjjenek ki az 1,5 és 2terrásak és akkor az 1terrás ára lejebb megy mert majd be akarok ruházni egy új vinyóra ami 1000GB-os. -
#2 Én kb egy éve vettem egy 500GB-osat maganak, de azóta már ez is megtelt. Egyszerűen klényelmesebb, ha asok film a gépen van és nem kel kiirkálni őket DVD-re. Ugyanakkor a fontosabb doksijaim elférnek kevesebb mint 100GB-on. -
WinG #1 Kemény, hogy múltkor szedtem szét a régi 680 megás vinyómat. Pfejj, be gyorsan fejlődik a tekkkknika.