25
  • BaLeeX
    Megnéztem tegnap, bár bántam amikor haverjaim ezt választották a Jim Carrey film helyett. Ha gülüke nem lett volna bent akkor a kicsiknek sem nagyon lett volna min röhögni, a történet is elég uncsi és kiszámítható volt, a végén az a méhcsípéses dolog meg inkább már gáz volt mint vicces. Gyenge film sajnos.
  • csomi
    Tudom, disney film az lesut. De az en benyomasom az volt, hogy a gyerekes tortenet megsem igazan elvezheto gyerekeknek.Raadasul ketsegeim vannak afelol, hogy egy gyerek megerten minden (sot!) poent benne. De egyszer el fogok menni egy ilyen filmre moziba is mert tenyleg kivancsi vagyok a gyerekek reakciojara.
  • winnie
    ?? a buena vista walt disney label alatt készítette direkt karácsonyra. ez a gyerekfilm definíciója. látványos, gyerekek vannak benne és cuki állat.
  • csomi
    Szerintem meg kurvara nem gyerekfilm. Csak gyerekes tortenete van de attol meg nem gyerekfilm. En nem hiszem, hogy felfognak a poenok nagy reszet a lurkok. A tortenet is inkabb egy meseszeru zagyvalek az se eppen egyszeru egy gyereknek. Persze nem is felnottfilm de ugy erzem, igazan jol csak egy felnott ember, aki kepes a helyzetkomikumokat felismerni es meglatni, tud jol szorakozni rajta. Mondjuk en szeretem Adam S. filmjeit igy egy kicsit elfogult vagyok. Nalam siman egy gyenge 7-es a film figyelembe veve a mostanaban szuletett termest a filmvigjatek palettan.
  • diiii
    Gülükeee 4ever
  • 05lampard
    Gülüke annyira édi :)
  • diablo1336
    Sztem meg az jó gyerekfilm-mese ami leköti a lurkot és még utánna is megnézné szívesen.Nekem például a Neverending story nagyon tetszett amikor kicsi voltam,most már anniyra nem jön be ,de régebben megnéztem vagy 10 -szer.
  • magus
    "jó gyerekfilm ismérve a korosztálytól független fogyaszthatóság"

na te ezt már megint honnan ollóztad ki? legalább elolvasod amit leírsz?
  • kozik
    irigylem, azokat az embereket, akik képesek így filmet nézni. nem kérdés, hogy jobban élvezik, mint én. majd igyekszem megtanulni a dolgot ;-)
    és köszönöm, hogy nem támadásként értékelted az írásom, holott volt benne némi érzelem (az biztos érződik) :-)
    egyébként a legnagyobb bajom a hiteltelen történetekkel/fordulatokkal van, és sajna főhősünkre ez jellemző. ez most nem az, hogy nem nézek sci-fit vagy fantasyt, hanem ha számomra elképzelhetetlenül viselkednek a karakterek egy jól körülhatárolt világban (ugye a Sandler filmek leginkább real-life szagúak, ami a settinget illeti, kivéve távkapcs, az elég jól el volt vonatkoztatva, nincs is ilyen jellegű kifogásom vele kapcsolatban).
    pl ha engem akarnának dühterápia címszóval ilyen kényszerítősen/megalázóan kezelni, teljes nyugalommal darálnám le a csávót kiskanállal, és jogosnak is érezném. na az ilyen filmeken felbosszantom magam, ami mint megbeszéltük, egy nagyon kicsit a szórakozás rovására megy :-)
  • Chocho
    Mondtam, hogy egyenlő vele?
  • samuzsolt
    ehhez csak annyit, hogy persze, lehet komolyan felfogni a férj és férj szituját, meg buzireklámnak mondani, és a többi és a többi.. valszeg én azért élvezem adam sandler filmjeit, mert nem gondolok bele? :D lehet:) mert ezeket úgy kell nézni :D de nagyon korrekt vélemény, szeretem az ilyeneket olvasni^^
  • kozik
    nekem meg hányingerem van az egész embertől
    rühellem a témaválasztásait, számomra teljesen elfogadhatatlan jellemű "szeretnivaló" karaktereit, vallási meggyőződését és értékrendbeli torzulásait, hiteltelen történeteit. pl. emlegetett férj és férj. hát lássuk. a családi értékek hangsúlyozása (ehh, egy nap hat nő, másik főhős nem próbál gyermekeinek anyapótlót szerezni, jó egy alávaló házvezetőnő helyette), mi kipában esküszünk, mert az fontos, de a katolikus pap csak degeneráltként, a főhősök primitív ellenségeként szerepelhet. igazából a film homokosreklám, mint felvilágosult, nyitott, életvidám, magasabbrendű létforma. az alapsztori, hogy a rendszert kijátszva csalni szeretnének, hát kérem ez börtön, ne pedig még nekik szurkoljunk, aki el szeretné kapni őket, az csak kretén lehet, a természetben előforduló homoszexualitáson meghatódó bíró pedig úgy csípte a szemem, hogy majdnem sírtam. mellesleg ez szerintem a legjobb filmje, pedig engem is belerángattak zohantól csondarálóig távkapcson át (hassel the hoff 4ever) dühterápiába, ami így hirtelen eszembe jut.
    mint színész szerintem arcjátéka Seagal mesterrel közel egyenértékű, van a három alapfej, a meghökkent, a határozott megmondó, valamint az ellágyult, ja és mindet áthatja a Simple Jack életérzés, ha az utcán szembejönne, már nyúlnék is a muszájdzseki után, jobb neki egy gumiszobában felkiáltással.

nyilván ez az én személyes, maximálisan szubjektív véleményem, attól még szerintem sem feltétlen hülye, aki szereti Sandler urat, csak én nem értem...
  • tyuklepes
    Szerintem meg pont egyértelmű, hogy aki másra mutogat, hogy nem fogadja el egy harmadik tag véleményét, az semmivel sem jobb ...
  • Loverman
    az meg hogy mennyi pénztárcát ürít ki nem egyenlő a minőséggel..
  • Glutamin
    Én ismerősökkel néztem meg moziban (barátnő + haverok). A Zohan után nem sokat vártam tőle, de egész nézhető volt. Mondjuk a vége számomra elég sablonos volt de addig egész jól szórakoztam rajta.
  • samuzsolt
    ui.: ne egyedül a frissen letöltött filmet bámuljátok a monitoron, hanem barátnő vagy haverok vagy mind2 +1-2 sör és máris nem vagytok ennyire finnyásak!
  • samuzsolt
    az a helyzet hogy divat adam sendlert kritizálni, meg hogy ő nem tud jó filmet csinálni.. nem a f*szt nem... Chuck and Larry(Férj és férj) eszméletlen jó, az 50 első randin is iszonyatosakat nevettem, The longest yard is nagyon jó volt... egyszerűen túl sok az olyan ember aki azt hiszi ha egy egyszerű vígjátékot nem bír végignézni undor nélkül, akkor nem elég sznob(mert ez már sznobság..)
    családi vígjátéknak, vagy gyerekfilmnek tökéletes alkotás. amúgy meg kb 10/6-7. természetesen nem lesz kult. film, de adam sendlernek sztem sose az volt a célja, hogy olyan filmet gyártson amit 20 év múlva is elővesznek!
  • Chocho
    Az imdb pártízezer szavazója messze nem egyenértékű a mozibajáró közönség pénztárcájával.
  • berserk87
    Érdekes, hogy a Kótyagos szerelem és az Üres város című filmjeit nem fogadja el a közönség, mert pont ez a két filmje kapott messze a legtöbbet imdb-n. Előbbi 7.4, utóbbi pedig 7.8. A többi filmje át se lépte a 7.0-ás határt. Nekem például egyik kedvencem Sandlertől az Üres város, de a Kótyagos szerelem már annyira nem tetszett. Szerintem egyértelmű, hogy ezek nem vonzanak annyi embert a mozikba, mert ő humorista, méghozzá az egyik legjobb és ezt az oldalát még nem ismerjük annyira.

Az Esti mesék pedig ugyanannyit kapott imdb-n, mint a legjobb vígjátékai, szóval annyira nem lehet rossz. Én még nem láttam, szóval erről véleményt nem mondhatok. Csak könnyen bele lehet kötni ebbe a cikkbe.
    Lehet én is egy hasonlót írtam volna, ha nekem se tetszene a film, ezért megértelek, de ami neked nem tetszik az még nem biztos hogy rossz vagy hogy másoknak se tetszik. Például szerintem az Alien versus Predator a világ legrosszabb mozifilmje, másoknak meg tetszett(bár szerintem ők nem normálisak:D).
    Nem mindenkinek ugyanolyan az izlése(szerencsére). A legjobb barátommal ugyanazokat a filmeket szoktuk megnézni és még mi se vagyunk mindig azonos véleményen.
  • Lyan Kyj
    Szerintem Cekrény így érti:

"A jó film ismérve, sőt a jó gyerekfilm ismérve a korosztálytól független fogyaszthatóság.."
    "..akkor az a gyerek-, vagy ahogy mostanság mondani szokás, a családi film"

Az előbbi idézet helytállólenne, ha a jó családi filmre utalna.
    Az utóbbiból meg látszik, hogy cikkíró egybemosta a két kategóriát és a filmet egyszer egyik kategória szülötteként véleményezte, másszor a másikként. Ezért lett ilyen az eredmény.

Gyerekfilm és családi film között akad különbség, ha egynek tekintjük őket, akkor lehet helytelenül értékelni a filmet, ahogy ez történt itt is. Nem a személyes vélemények különbözőségéről van most szó. Talán Cekrény sem a negativitás miatt kommentált, hanem a fentiek miatti rossz értékelésre szerette volna felhívni a figyelmet.
  • kalapos01
    Volt érve? Csak az ő szavait használva ironizáltam. Azt hittem, egyértelmű.
  • tyuklepes
    Zavar, hogy más véleményen vagy, közben Te sem fogadod el az övét. Paradoxon? Vagy csak beleestél saját érvelésed csapdájába :P
  • tunyo902
    Nekem nagyon tetszett!!!!!!
  • kalapos01
    Miért nem lehet elfogadni, hogy a te véleményeden kívül létezik másé is?

Ami rossz, le kell húzni. Ez nem rossz volt, csak..., majd találok rá másik szót. Nem jó. Ez kettő volt. (Igenis nem kell "nem jó" film.)
  • Cekrény
    mért nem lehet elfogadni, hogy készülnek gyereknek szánt filmek, éa nen lehúzni, hogy ez nem való felnötteknek. Igenis kell ilyen film is. Személyszerint nekem nagyon jó mókázás volt és elég ennyi.