65
  • passatgt
    nálam 23 most
  • tarBubbles
    Mennyi memót eszik az itunes?
  • Narxis
    Nálam is gyors.
  • mflex #22
    nálam villámgyors, egyéb kifogás?
  • cateran
    Felsökategória? Hahahahaha......jajj az oldalam...
  • Mice007
    ... ettől függetlenül a magyar árakat kicsit túlzónak érzem, még ha az amerikai árra a vámot és áfát számolok akkor is.
  • Mice007
    Nálam az itunes egyforma kb vista és osx alatt (PC-n) de nem mondhatnám, hogy lassú, talán ahol nem jól fut valami más oka van a dolognak. az imac vs PC összehasonlításból azt azért ne felejtsük ki, hogy az imac egy igen jó minőségű LCD-be van beépítve, ennek az árát mellé téve már közel sem tünik olyan drágának, főleg ha egy legális oprendszert is számolunk hozzá, meg a viszonyított PC-hez is mondjuk egy vistát.
  • magus
    elviselhetetlenül lassú, percekbe telik egy-egy művelet végrehajtása vele (ez állítólag windows sajátosság, dehát érted, nehogymár ne optimalizáljanak valamit a világ legjobban elterjedt oprendszerére).
    iPodot kezelni csak idegesítő macera az esetek nagy részében.
  • mflex #17
    azt én is szerteném tudni....
  • passatgt
    mi a baj vele?
  • ssdb
    lehet szidni az apple-t, ső sokaknak közelező, de be kell látni-h ár érték arányban a felsőkategóriában verhetetlenek. Nem a magyar átlagembernek készülnek a termékeik ezt aláirom, sőt megvásárolhatatlan mondjuk a 300-400 ezres iMac a többi magyar ugyanolyan teljesítményű PChez képest, amik már 200 alatt vannak. De az iPod verhetetlen. Én ezért vettem. 2 hnapig tartott mire rábeszéltem magam. de 70e-ért olyan minőséget ad amit semmi más. Nincs hasonló 120GB-t biro ilyen kijelzőjű, egyszerűen kezelhető hordozható lejáccó egyse.
    iPhone már más kérdés mivel a piacon igaz h az első volt, de mamár több telefon is veri ami tud annyit vagy többet. Tény h 1. megjelenésekor nagyon nagyon ujnak tünt. Most már fejleszteni kell rajta sokat, h ő legyen a legjobb... pl szabad bluetooth használat mindenre, copy-paste, mms és flash a mobilinternetbe... ha ezek megvannak ő lesz a fullkirály a piacon.
  • slickboy
    Először bután néztem amikor olvastam a hírt, mert azt hittem, hogy maga az Apple rendezi ezt a kiállítást, lévén Macworld a neve, tehát a Mac köré épülő hardver meg szoftverpiacot kívánja bemutatni. Ezek szerint mégse ő a házigazda.
    Ennek ellenére mégis olyan, mintha rendeznék egy bulit, csak én nem mennék el rá. Esetleg a tiszteletemre rendezett vacsorán nem vennék részt...Már az is cinikus, ahogy a bejárat felett lehet bámulni a iMac-ek képét, csak maga a gyártó sehol.
  • magus
    az, de az iTunest nem lehet alulmúlni
  • coolbboy83
    A win media player is egy rakás hulladék
  • coolbboy83
    Érdekes dolgok zajlanak, amióta Intelre váltottak. A gépeik bár gyorsabbak, de minőségeik estek vissza, éspróblémásabbak, mint PowerPC időszakban. Pedig csak 4 hetet kellett volna várni a low voltage Dual G5 -re az IBM-nél.
    Kellett a szar X86..........

Esik a minőség..
  • kjhkmn
    Nekem nagyon tetszik egy-két almás termék, mert szeretem az egyszerű letisztult formákat. De nem valószínű, hogy befektetek akár egybe is, mert tényleg vannak jobb ár/teljesítmény -el rendelkező készülékek. Ha egy kis szerencsém is lesz, akkor talán külalakra is lehet, hogy találok hasonlót, mert ez a nagy ájfón őrület több gyártót is arra csábít, hogy "nézzünk ki mi is úgy".
    Szóval várok egy kicsit, hátha lesz valami ájklón, ami okos is, meg klón is. :D
  • Alwares
    Itunes akkor lenne a legjobb ha megszüntetnék a francba az egészet. A világ egyik legidegesítőbb programja nem vitás....
  • waterman
    kissé off
    tudom, hogy az a divat mostanság, hogy minél szakadtabban álljanak ki ország világ elé az mánágerek, de azért ez a lehordott farmernadrág eddig a csúcs. miért nem lehet legalább egy értelmes szövetnadrágot felvenni?
  • magus
    megtehetik, egy versenytársuk sincs

ipod - ki a versenytársa, aki ugyanilyen minőségű dolgot tud legyártani? zune? lol. a kis szar flashesek? lol. nem is beszélve a touchról

iphone - htc? LOL. Nokia - még csak nem is közel

a pc-jük tényleg nevetséges, azt aláírom
  • eaposztrof
    már számos területen bebizonyította az apple h nem érdemes arra, hogy termékeit használjam. sokkal boldogabb vagyok a thinkpad, sonyericsson, palm, panasonic kompozíciómmal, mit ha almákkal lennék telepakolva. nem vagyok hajlandó hatalmas összegeket kifizetni egy logóért, nekem minőség kell, és szóba sem jöhet az apple.
  • NEXUS6
    Ez több mint bunkóság, ez hiba!

Karácsony táján én is vizuáltam a zipodokat, volt valami 8 GB-os tök minimál koncepciós 50 rongyért.
    Xerintem sokan hülyének néztek, amikor roppant hangosan felkacagtam.;DDD
  • szvini
    meg a márkát is meg kell fizetni :), de azt általában mindenhol
  • Athlon64
    Na mi a szösz?! Le van gatyásodva az Apple?
    Hát lehet hogy változtatni kellene az üzletpolitikájukon.
    De nem sajnálom őket...

Ja és tőlem nyugodtan hihetik azt hogy ők szarták a spanyol viaszkot... én leszarom. Mindenki mondja a magáét én meg az igazat! :)
  • Derapo
    Igaza van az idézett kiállítónak. Az Apple tényleg azt hiszi,hogy ő szarta a spanyol viaszt.A ájfonnál ezerszer jobb mobilok is vannak ennyiért,és ugye az ipodnál is léteznek jóval olcsóbb,nagyobb tudású készülékek.És most jöhetnek a Macesek nyavajogni,hogy a minőséget megkell fizetni...de nekik csak annyit,hogy hasonló árfekvés mellet ugyanolyan,vagy jobb minőséget kapsz *****reklám*****
  • asdasdasd
    Én még eddíg csak $0-ért töltöttem le zenét, és egyiken sem volt másolásvédelem. Igaz a QuickTime-on kívül nincs Apple termékem...