Left 4 Aliens?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van, ha 6-an játszotok, de az egyik közben elmegy WC-re... és õ az, akinek ki kellene nyitnia egy ajtót, miközben a hátatok mögött szörnyek cammogva közelednek...
Nem-nem <#ejnye1>#ejnye1>
Eleve ez a "coop" játékmód egy szánalom. Látszik, hogy minél olcsóbban akarnak sokat kaszálni - a L4D is ilyen akart lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
L4D-rõl inkább nem nyilatkozok, szerintem eléggé legalja.
Ott a story amúgy abban is, ellepték a földet a zombik, ki kell menekülniük, mi ebben a rossz? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De a hentelés nem jellemzõ az Alien univerzumra. Lassan kell megdögleni és szarni egész idõ alatt...
AvP2 nekem mondjuk nem bejövõs.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha olyan lesz mint az L4D akkor bukta,egy szar...
L4D-vel semmibajom tökéletes multimóka.....De Alien játékot ugyanarra a játékmódra építeni.....Garantált fos lesz,nulla para....
AvsP szintü játékot vártam...remélem olyan lesz és ez csak rémhír...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AZ AVP tényleg király!
Amikor a katonával <#violent>#violent> és hátulról jön az <#alien>#alien> rendesen mintha kaparná a hátamat! <#buck>#buck>