Vírusokkal az illegális letöltés ellen?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doktorbácsi látott már?

bertino
gecibuta vagy makrók használata terén, odafigyelhetnél néha micsinálsz bazeg <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vajon kiki
majd nézd meg a viszta szervizcsomag 2-est vagy egy automatiukus frissítést és minden DVD másolásvédelemmel ellátott lemez kalóz másolásáról jelentést küld a központba sõt szándékosan fagyogatni fog bosszúból,ha illegális programot érzékel, vagy ha megpróbálod kiiktatni belõle a trójai megfigyelõ rendszert

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

zyppy
Vorpal
Akkor nálad valami más lehet a gond - mert az én Vistám simán felenged ezekre az oldalakra - menstruáltál már?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

vajon kiki
"Vírusokkal az illegális letöltés ellen?"

az egyik legismertebb ilyen vírust Windows Vistának hívják

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Nem lopnál táskát..., Nem lopnál autót...,
Hát nem lopnék, de ha valahogy le lehetne másolni akkor...
Vírust gyártani nem büntetendõ? Mert ha igen akkor a Zuhanórepülés készítõit már felelõsségre is lehetne vonni kapásból.
...és mit kezdenek a LINUX-os gépekkel?

Ennek ellenére nem ez a legjobb módja a kalózkodás elleni küzdelemnek. >>
nemhogy nem a legjobb módja, hanem szimplán bûncselekmény bármilyen ilyen jellegû tevékenység.

Sanyix
blokkolnák blokkolnák!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Narxis
Egy jó antivírus, antispyware kell és próbálkozhatnak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.