Megvan az új doki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a doctor who-nak ez a lényege kábé. ez már majdnem a 30. évad.
máshol 9-10 évadokat leforgatnak ugyanazzal a szereplõgárdával. a BBC meg állandóan cserélget. elég idiótaság.

Szeressük? Mióta olvasol SG-t? Viktort senki sem szereti😊 MIatta vezette be az SG a cikkcsillagozást, annyi szidást kapott😊 Persze jogosan...néha egy az egyben vesz át kritikákat máshonnan úgy, h meg sem nézi a filmet<#action>
"szal tojok rá hogy a retekklubbon hanyadik évadját tapossa!"

De te - gondolom - nem vagy újságíró és nem cikkezel ezekrõl 😊

Na de nem szidom a Viktort. Szeressük ám õtet. <#puszis>
Igazad van, közeleg az apokalipszis.
Victor1103
Ne bántsd a druszám!<#hehe>
Ez nem egy sorozatjunkie vagy guru szal nem tudom mit vársz tõle.Ez a részleg az sg-n csak azért van hogy ilyen is legyen ne várj tõle olyat amivel egy adott oldal amblock foglalkozik.
Azzal meg hogy nem tudja hány évad ment le belõle nem hozta el az apokalipszist.Én sok sorozatot nézek aktuálisba szal tojok rá hogy a retekklubbon hanyadik évadját tapossa!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kedves Viktor! Eddig bírtam ki...
Az egy dolog, hogy már pár napos a hír, meg már mindenhol kitárgyalták a dolgot, de hogy annyira nem vagy képben, hogy azt sem tudod, mennyit adtak le itthon a sorozatból, amirõl éppen írsz (vagyis egy gyenge próbálkozást hoztál össze szokás szerint).
Már a 2. évad is lement a sorozatból és ráadásul nem is egy Mucsaröcsökei kábeltévén...

Köszönjük!