Szekeres Viktor

Megvan az új doki

Bár itthon a Ki vagy, doki? címen futó kultikus, több évtizedes múltra visszatekintő angol scifisorozat, a Doctor Who csak az első szezonját tapossa, Angliában már azt is tudják, hogy ki fogja követni a 2-4. évadokban a főhőst játszó David Tennantet.

Ahogy azt már megszokhatták a nézők az 1963-ig visszanyúló sorozat esetében, a készítők időről-időre lecserélik a címszereplőt.

Ennek köszönhetően 2010-ben, a széria 5. szezonjában már a 11. Doktor fog debütálni, akit a 26 éves Matt Smith fog alakítani, aki ezzel a legfiatalabb dokivá válhat.

Nyilván nem lesz könnyű a fiatal színésznek az "újkori" doktorok, Christopher Eccleston és David Tennant nyomába lépnie, de a színész elmondta, hogy (természetesen) mindent meg fog tenni a nézők meggyőzése érdekében.

A nyáron kezdődő forgatásig egyébként a BBC-nek még meg kell találnia a Doktor új partnerét alakító hölgyet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    a doctor who-nak ez a lényege kábé. ez már majdnem a 30. évad.
  • torcipepe #6
    máshol 9-10 évadokat leforgatnak ugyanazzal a szereplőgárdával. a BBC meg állandóan cserélget. elég idiótaság.

  • TeDDyRuSh #5
    Szeressük? Mióta olvasol SG-t? Viktort senki sem szereti:) MIatta vezette be az SG a cikkcsillagozást, annyi szidást kapott:) Persze jogosan...néha egy az egyben vesz át kritikákat máshonnan úgy, h meg sem nézi a filmet
  • Etinger #4
    "szal tojok rá hogy a retekklubbon hanyadik évadját tapossa!"

    De te - gondolom - nem vagy újságíró és nem cikkezel ezekről :)

    Na de nem szidom a Viktort. Szeressük ám őtet.
  • Sance231 #3
    Igazad van, közeleg az apokalipszis.
  • Victor1103 #2
    Ne bántsd a druszám!
    Ez nem egy sorozatjunkie vagy guru szal nem tudom mit vársz tőle.Ez a részleg az sg-n csak azért van hogy ilyen is legyen ne várj tőle olyat amivel egy adott oldal amblock foglalkozik.
    Azzal meg hogy nem tudja hány évad ment le belőle nem hozta el az apokalipszist.Én sok sorozatot nézek aktuálisba szal tojok rá hogy a retekklubbon hanyadik évadját tapossa!
  • Szkifi #1
    Kedves Viktor! Eddig bírtam ki...
    Az egy dolog, hogy már pár napos a hír, meg már mindenhol kitárgyalták a dolgot, de hogy annyira nem vagy képben, hogy azt sem tudod, mennyit adtak le itthon a sorozatból, amiről éppen írsz (vagyis egy gyenge próbálkozást hoztál össze szokás szerint).
    Már a 2. évad is lement a sorozatból és ráadásul nem is egy Mucsaröcsökei kábeltévén...

    Köszönjük!