67
BuzzerBeater - Online Kosárlabda Manager
  • John Cena
    nekem van iylen Kobe Bryant feelingű játékosom:D 30pont fölött volt eddig mind 2 meccsem volt eddig msot kaptam ki 3pontal 94 97 re:S
  • LasDen #26
    a tegnapi meccsemen 127-101-re nyertem.... :D
    3 játékosom jutott 20pont fölé.... .D
  • GPoWeR
    Szép volt mind a két győzelem, első meccses csapathoz képest még az értékelés is jónak mondható, csak így tovább :)
  • John Cena
    jeee nyertem
    111-100 csapatom neve Budapest Lakers
    és legjobb playerem: Krakker Ödön XD 31pont:) 10triplából 6-ot beszort:D
    (első negyedben ha jól emléxem 32-15re vezettek):D
  • LasDen #23
    115-88-ra nyertem.... :D jó bemutatkozás :D
    Csonka Tibor 26 pontig jutott (ő dobta a legtöbbet) :D
    Csapatom: Flash of Lightning :D
  • GPoWeR
    Hogy alakult a meccsed, nyertél?

Amúgy mi a csapatod neve?
  • LasDen #21
    nah az első félidőben 62-44-re vezetek....mondjuk elég rossz hogy a drágáé vett center eddig egyetlen pontot sem dobott.... :D
  • LasDen #20
    nah elkezdődött az első meccsem :D
    remélem jól sikerül :D
  • GPoWeR
    Pontosabban hetente van pénzügyi frissítés, még pontosabban hétfőn. Pl ha kedden van meccsed, akkor kedden fogo megkapni a pénzt, amennyiben otthon játszol :)
  • John Cena
    jó neked és IV.25-ben vagyok!!!

#16 szóval hetente kapoklóvét??
  • moor09
    egyesek milyen csapatokat kaptak, én :

Ebben a szezonban 4-9 mutatóval állsz a IV.23-ban, 4. liga 64 csoportjában Magyarország-on.

:)

• umate
    Minden héten vannak fix bevételek és kiadások (szponzor pénz, tv-s bevétel és kiadás oldalon a fizetések), valamint van jegybevétel a hazai meccsekből.

A barátságos meccsért nem jár pénz.
  • John Cena
    2 pontos edzést tartok arra "gyúrok" és msot igazoltam 2 Spanyolt elég jók meg személyzetre 2db Svédet
    és izé milyen sűrűn kapok pénzt??a játékba meccsek bavétele?? mert ha ige nakkro edzőmeccsel is lehet lovét kaszírozni??
  • GPoWeR
    Próbálj meg minden posztra megfelelő ember beállítani, és olyan taktikát használj, amiben jó vagy. Pl jó a tempód, akkor fuss és tüzelj, ha jó a 2 pontosod, akkor 2 pontos erőltetése :)
  • John Cena
    én is bent vagyok most csináltam klubbot
    10-4 mérleges csaptot kaptam IV.25(negyed osztályban)
    elvileg holnap lessz meccs de szerintem ki kapok mint állat:S
  • GPoWeR
    Ha kell tanács, akkor írj :)
  • LasDen #11
    nah 3 év hattrick aztán 2 év manager játék szünet után elkezdtem egyet ezzel :D
    Kicsit meglepett, hogy mikor beléptem a cspatom az első helyen áll 10-3-as mérleggel :D úgyhogy remélem megtudok felelni a korábbiaknak :D Átnézte a dolgokat és vettem egy jobb centert...a többi játékos viszont egész jó :D várom a szombati meccset :D
  • Palinko
    rendben nem is szeretnék senkit bírálni, sőt sajnálom hogy nem sikerült magamtól megtalálnom a megfelelő hibajelentő topicot. volt már kis tapasztalatom, hogy milyen is a fejlesztői munja,tiszteletem a fejlesztőknek és a fordítóknak is!
  • umate
    Palinko: ha ilyen van nyugodtan szólj, a belső fórumon is van nyitva topic az ilyen hibáknak. Sajnos elég sok a szöveg és csak használat közbe derül fény az ilyen malőrökre, legtöbbször olyan helyen, amik ritkán használatosak, vagy csak 1x jut el oda az ember (pl. regisztráció).
  • GPoWeR
    Az e-mailban lévő dolgokat mi nem látjuk csak forráskódként, ezért előfordulhatnak ezek, de igyekszünk kijavítani :)
  • Palinko
    nem csak annyi, hogy mikor magyar nyelven köszöni meg a regisztrálást abban is van helyesírási hiba, a mailben is van egy látszó br tag
    "A legjobbakat,[/br] A BuzzerBeater Csapat "
    meg ilyesmik, mondjuk engem nem zavarnak csak gondoltam tudjatok róla, van még sok más csak nem jut eszembe most hirtelen, de meg lehet találni őket könnyen.
  • umate
    Ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan, én GM-ként működöm közre, ha tudok, segítek.
  • Palinko
    ha bármi közöd van a fejlesztéshez kérlek szólj mert voltak problémáim...
  • GPoWeR
    Nem lassu az, az edzés gyors, és így van esély utolérni a hamarabb regisztráló csapatokat - nem úgy, mint Hattrickban.
  • DarkHorSe
    "Minden csapatnak 3 mérkőzése lehet egy adott héten"

Tul lassu :/
  • GPoWeR
    A BuzzerBeater természetesen magyar nyelven is elérhető! :)
  • GPoWeR

A BuzzerBeater egy online, böngésző alapú, kosárlabda menedzser játék (MMOG). Jelenleg 86 országban elérhető, mindegyikben saját bajnoksággal, 34 különböző nyelven, köztük magyarul is. Jelenleg mintegy 27.000 felhasználó rendelkezik saját csapattal. A BuzzerBeater jelenleg az 7. szezonjánál tart 2007 Április 15 óta. 2008 márciusa óta, amikor a BuzzerBeater partneri szerződést kötött a Baseball szimulátor oldallal CSFBL, mindkét oldalon nagy létszámnövekedés tapasztalható.
    A játék mindenki számára ingyenes, de rendelkezik opcionális támogató rendszerrel. A menedzsernek gyenge keretből kell felépíteni egy sztárcsapatot, valamint kereskedhet játékosokkal, edzheti őket és apró tornateremből hatalmas arénát hozhat létre.

A BuzzerBeaterbe bárki regisztrálhat. Az egyetlen kikötés, hogy mindenki csak egy csapatot regisztrálhat, valamint, hogy csak abba az országba regisztrálhatsz, ahol élsz. Ha Te országod nincs a választható 84 között, akkor regisztrálhatsz valamelyik szomszédos ligába. A regisztráció megtörténte után kevesebb, mint 24 órával már kezedbe is veheted a csapatod irányítását. Általánosságban az egész procedúra csak néhány órát vesz igénybe.

A ligák felépítése
    Minden országnak saját bajnoksága van. Minden újonnan regisztrált felhasználó megkapja a saját csapatát, ami ekkor még a piramis alján helyezkedik el. Az osztályok száma országonként eltérő, függ az országból regisztrált felhasználók számától. A legmagasabb osztályt 16 csapat alkotja. A másodosztályban 64 csapat található, a harmadosztályban 256, és így tovább. Minden osztály csoportokra, csoportonként két 8 fős konferenciára oszlik. Miután az alapszakasznak vége, a 2 konferencia legjobb 4-4 csapata jut a rájátszásba, ahonnan a legjobb csapat elnyeri a jogot a magasabb osztályba kerülésre. Mindkét konferencia utolsó helyén végző csapatai automatikusan kiesnek az alsóbb osztályba. A 6. és 7. helyen végzett csapatok osztályozó mérkőzést kénytelenek játszani, melynek vesztese kiesik, győztese pedig az adott osztály tagja marad.

Kupa és barátságos mérkőzések
    Minden ország rendelkezik a saját kupasorozatával. Minden szezon elején a liga csapatai automatikusan beneveznek ebbe a kupasorozatba. A sorsolás az előző szezon eredményei alapján történnek. Barátságos mérkőzéseket a kupa találkozókkal egy időben rendeznek, tehát aki még érdekelt a kupasorozatban, az a kieséséig barátságos mérkőzéseket nem játszhat.

B3: BuzzerBeater Legjobbja
    A BuzzerBeater Legjobbja egy nemzetközi megmérettetés, amin a kupagyőztesek és a legmagasabb osztály bajnokai vesznek részt minden szezonban. Ez az ún. "klub-világbajnokság" az 5. szezonban indult útjára. Az első kiírásban minden korábbi kupagyőztes és bajnok részt vett, a 6. szezontól azonban már csak a regnáló győztesek indulnak.

Egy szezon felépítése

Minden szezon 14 hétig tart (valós időben). Minden csapatnak 3 mérkőzése lehet egy adott héten. A bajnoki fordulókat szombaton és kedden rendezik. A kupamérkőzések és a barátságos mérkőzések csütörtökön kerülnek megrendezésre. Minden csapat 22 mérkőzést játszi az alapszakaszban, 14-et a saját konferenciájában levő csapatok ellen, míg 8-at a másik konferencia csapatai ellen. Az alapszakasz végeztével a konferenciák legjobb 4-4 csapata jut a rájátszásba. A 12. játékhéten kezdődik a rájátszás, ahol az adott konferenciában 1. helyen végzett csapat játszik a 4. helyezettel, valamint a 2. a 3-al. Az elődöntők valamint a döntők mind 1 mérkőzésen dőlnek el minden konferenciában. A győztes jut tovább, a vesztes pedig egy újabb tapasztalattal gazdagodva készülhet a következő szezonra. A konferencia bajnokok játszanak az abszolút bajnoki címért (és a feljutásért), amely párharc valamelyik fél 3. győzelméig tart. A szezon 14. hete szünet.

All-Star mérkőzés
    A szezon 7. hetében a csoportok top játékosai részt vesznek az All-Star megmérettetésen. A legjobb dobók a 3pontos-dobó versenyen vehetnek részt; később tervezzük zsákolóbajnokság bevezetését is.
    A játékosok a szurkolók szavazatai alapján kerülnek kiválasztásra. Az All-Star hét szombatján hozzák nyilvánosságra ezen szavazás végeredményét. A 3pontos-dobó verseny 1 órával az All-Star mérkőzés előtt kerül megrendezésre, ami a szokásos mérkőzés időpontban kerül lebonyolításra.

Méret és eloszlás
    A BuzzerBeater jelenleg kb. 42.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik a világ 86 országából. 4538 felhasználóval Spanyolország a legnépesebb BB nemzet. Minden ország saját fórummal rendelkezik.

A fórumok
    Jónéhány különböző fórum típus áll a felhasználók rendelkezésére. A BB fórumok nyújtják az egyik alternatívát, hogy a játékkal kapcsolatban értekezzetek. Minden országnak saját fóruma van. Van néhány globális BB fórum, ahol a többi ország felhasználóival tudsz érintkezésbe lépni (angolul, spanyolul vagy németül). Ezek mellett van néhány ún. Non-BB fórum, ahol a játékon kívüli dolgokról beszélgethettek.
    Végezetül vannak speciális fórumok, például a "Help Forum", ahol a játékkal kapcsolatos kérdéseket lehet tisztázni, vagy a "Bugs" fórum , ahol a játék közben tapasztalható esetleges hibajelenségeket jelezheted.

A BuzzerBeater magyarországi történelme
    A BB magyarországi történelme a 3. szezonban kezdett íródni, azóta létezik ugyanis a magyar liga. Először 3 osztállyal indult a bajnokság, azóta azonban a felhasználók folyamatos beáramlásának köszönhetően már a 4. osztály létrehozása is szükségessé vált. Jelenleg kb. 860 magyar felhasználó és csapat van a rendszerben, és remélhetően a számuk folyamatosan bővül.

Több infó:

BuzzerBeater Wiki
    BuzzerBeater Blog

És végül:

BuzzerBeatervagy
    BuzzerBeater