BuzzerBeater

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Nem valami nagy a mozgás itt.... :)

LoSA
Valaki játszik még ezzel a játékkal? Én most regeltem magam... :)

Kicsit elhanyagolódott ez a topic mostanában.

Pedig kár lenne veszni hagyni, mert most van a legjobb lehetõség az új regisztrációkra. Már csak pár nap van hátra a szezonból, így minden új csapat tiszta lappal kezdhet, de még van ideje a drafton is böngészni.

Emellett az U21-es válogatott Magyarország legnagyobb sikere elõtt áll, hiszen egyetlen gyõzelem választja el a csapatot attól a torna megnyerésétõl, amivel elnyerheti egy ország a következõ évi világbajnokság rendezési jogát. Jelenleg csak a belga nemzeti csapat állja útját a fantasztikusan küzdõ magyaroknak, és hétfõn az ellenük vívott gigászi küzdelem után derül ki, hogy Belgiumban vagy Magyarországon rendezik a VB-t a következõ szezonban.

Regisztrálj és légy részese a sikernek, nevelj válogatott játékost, légy szövetségi kapitány (az U21 válogatott szövetségi kapitány választás is a következõ szezon elején lesz), vagy csak küzdj a csapatod sikeréért!

Ne feledjétek: Mindenkinek jár egy kosárlabda-csapat!
LasDen
végül csak a 2. meccset nyertem... .(
mind1.....majd jövõre.... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megújult (inkább elkészült) a BuzzerBeater HUN oldal: http://buzzerb.extra.hu/

A blog tartalma is átkerült ide, valamint a válogatott fórum is innen érhetõ el ezentúl. Emellett egyéb érdekességeket is találhattok itt.
LasDen
79-121-re kikaptam.....de nem baj.....majd a köv meccsen nyerek :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha a mai meccset nem is, de a következõt mindenképp be kell húznom :D

Gratula, nyerd is meg!
LasDen
bejutottam a döntõbe..... :D

Én mostanság lazázva nyerek :)
LasDen
én most gyõztem :D

John Cena
sorozatba 4x kaptam ki..

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
90-97 szopacs.. 2negyedbe 9pontot dobtunk..

LasDen
88-76-ra kikaptam :( :D

John Cena
tudom olvastam de más az edzõmeccset en mfogadja el cska én saját magamtól:D

Hát azért ezt nem kéne, bõven elég 1 reg, a másikhoz ne lépj be, különben ban lesz...
John Cena
2x regeltem sé amásik regemmel jácottamXDDDDD

Az nem számít :d, persze jót tesz az ember hangulatának (megfelelõ partnert kell választani, és biztos a gyõzelem :D)
John Cena
ezõ meccs ki kaptam..:S:S

LasDen
Flash of lightning - Dobó Gimnázium KC 133-112

ezt is behúztam :D

John Cena
95-84 a végén uccsó 1:30percben folyto nsuzabálytalnkodott az ellenfél össze jöt neki emberem 19 büntetõbõl 10 beszórt:D és így tudtunk el húzni õk meg próbálgatták atriplákat ahajrában d enem jüött össsze

John Cena
... eszméletlen 8pontos hátrányt mindne negyed végére le dolgoznak... most 62-62 4negyedjön és lehet OT is:S

John Cena
na 38-38 jól nyomják a srácok:D

John Cena
2negyed közepe.. 31-23-ra szívok..

LasDen jól mondja, azt a taktikát kell játszani, amit az edzés ad. Te belsõ játékosokat edzel, tehát a 2pontos erõltetése, vagy higgadtan közelrõl ajánlott.
A védekezést az ellenfél támadó taktikája határozza meg, ha kint támad, akkor 3-2, ha benn, akkor 2-3.

Persze sok mindent befolyásol az ellenfél játékereje, a csapatszellem, hazai vagy idege-e meccs. Általános jó taktika nincs, mindig mérd fel a következõ ellent és annak fényében dönts.
John Cena
3 vereség zsinórban..:S

LasDen
de sztem ez csapat függõ is, hogy kinek melyik jön be jobban....nekem talán szerencsém volt, hogy ez bejött eddig... :D
Mondjuk az edzések is erre vannak kihegyezve :D

John Cena
okok thx megpróbálom

LasDen
én ezt használom: Támadó stratégia: Gyorspasszos játék
Védekezési stratégia: Egész pályás letámadás

John Cena
valaki tudna mondani 1 tuti taktikát?:S msozt szívtma ki idegenben
97-95re (fõ emberem 21pontot dobott)

LasDen
tv-s meccsemet 132-120-ra nyertem.....kemény volt....
2-n 20 pont fölé jutottak...1 pedig 32-t szórt :D

Cikkek, érdekességek a blog-on: http://www.buzzerbeater.blog.hu
Ne eddz ilyen sokat, vagy csak belsõ posztokat (C+ECS), vagy szélsõket (BD+DH), vagy védõket (IR+DH). Ha a belsõ játékot erõsítenéd, akkor jó a 2pontos, és állítsd be C+ECS-re. Aztán figyelj, hogy akit edzeni szeretnél, az ezen posztok valamelyikén legalább 48 percet játsszon a heti 3 meccsen összesen.
John Cena
értem center erõcsatár és aszem dobóhátvéd õket nyomtam kétpontosra már vagy 1héten át kb. mindegyik 5 és 7 közt van de va n1-2 kivétel de az lenen ajó ham idnneki
5-7körül lenne azt bele látok a többibe

Az edzésnél, csak az edzés pillanatában beállított edzés számít, ha akkor 2 pontos volt beállítva, akkor azt kapják meg.

Arra is figyelj, hogy nem minden poszt kap edzést. Akit edzeni akarsz, azt azon poszton játszasd, amit edzel.
John Cena
124 - 99

kikaptam... hihhetetlen..

kedvenc játékosom 32pontot szórt.. 3 emccs 30pontos átlag:)

edzésnél nagy baj hogy 1héten át csak 2pontos-t gyakorolják a srácok azaz 3ember az 5bõl??

LasDen
KK Moskanjci-Flash of Lightning 108-128... :D
megin 3 játékosom 20 pont fölött :D

John Cena
okok köszii!!

Igen az a tulajdonság a 3 pontosok pontosságát jelzi.
John Cena
Dobótáv azok a 3 pontosok??

John Cena
nekem van iylen Kobe Bryant feelingû játékosom:D 30pont fölött volt eddig mind 2 meccsem volt eddig msot kaptam ki 3pontal 94 97 re:S

LasDen
a tegnapi meccsemen 127-101-re nyertem.... :D
3 játékosom jutott 20pont fölé.... .D

Szép volt mind a két gyõzelem, elsõ meccses csapathoz képest még az értékelés is jónak mondható, csak így tovább :)
John Cena
jeee nyertem
111-100 csapatom neve Budapest Lakers
és legjobb playerem: Krakker Ödön XD 31pont:) 10triplából 6-ot beszort:D
(elsõ negyedben ha jól emléxem 32-15re vezettek):D

LasDen
115-88-ra nyertem.... :D jó bemutatkozás :D
Csonka Tibor 26 pontig jutott (õ dobta a legtöbbet) :D
Csapatom: Flash of Lightning :D

Hogy alakult a meccsed, nyertél?

Amúgy mi a csapatod neve?
LasDen
nah az elsõ félidõben 62-44-re vezetek....mondjuk elég rossz hogy a drágáé vett center eddig egyetlen pontot sem dobott.... :D

LasDen
nah elkezdõdött az elsõ meccsem :D
remélem jól sikerül :D

Pontosabban hetente van pénzügyi frissítés, még pontosabban hétfõn. Pl ha kedden van meccsed, akkor kedden fogo megkapni a pénzt, amennyiben otthon játszol :)
John Cena
jó neked és IV.25-ben vagyok!!!

#16 szóval hetente kapoklóvét??

Oldal 1 / 2Következő →