67
BuzzerBeater - Online Kosárlabda Manager
  • LoSA
    Nem valami nagy a mozgás itt.... :)
  • LoSA
    Valaki játszik még ezzel a játékkal? Én most regeltem magam... :)
  • umate
    Kicsit elhanyagolódott ez a topic mostanában.

Pedig kár lenne veszni hagyni, mert most van a legjobb lehetőség az új regisztrációkra. Már csak pár nap van hátra a szezonból, így minden új csapat tiszta lappal kezdhet, de még van ideje a drafton is böngészni.

Emellett az U21-es válogatott Magyarország legnagyobb sikere előtt áll, hiszen egyetlen győzelem választja el a csapatot attól a torna megnyerésétől, amivel elnyerheti egy ország a következő évi világbajnokság rendezési jogát. Jelenleg csak a belga nemzeti csapat állja útját a fantasztikusan küzdő magyaroknak, és hétfőn az ellenük vívott gigászi küzdelem után derül ki, hogy Belgiumban vagy Magyarországon rendezik a VB-t a következő szezonban.

Regisztrálj és légy részese a sikernek, nevelj válogatott játékost, légy szövetségi kapitány (az U21 válogatott szövetségi kapitány választás is a következő szezon elején lesz), vagy csak küzdj a csapatod sikeréért!

Ne feledjétek: Mindenkinek jár egy kosárlabda-csapat!
  • LasDen #64
    végül csak a 2. meccset nyertem... .(
    mind1.....majd jövőre.... .D
  • umate
    Megújult (inkább elkészült) a BuzzerBeater HUN oldal: http://buzzerb.extra.hu/

A blog tartalma is átkerült ide, valamint a válogatott fórum is innen érhető el ezentúl. Emellett egyéb érdekességeket is találhattok itt.
  • LasDen #62
    79-121-re kikaptam.....de nem baj.....majd a köv meccsen nyerek :D
  • LasDen #61
    ha a mai meccset nem is, de a következőt mindenképp be kell húznom :D
  • GPoWeR
    Gratula, nyerd is meg!
  • LasDen #59
    bejutottam a döntőbe..... :D
  • GPoWeR
    Én mostanság lazázva nyerek :)
  • LasDen #57
    én most győztem :D
  • John Cena
    sorozatba 4x kaptam ki..
  • John Cena
    90-97 szopacs.. 2negyedbe 9pontot dobtunk..
  • LasDen #54
    88-76-ra kikaptam :( :D
  • John Cena
    tudom olvastam de más az edzőmeccset en mfogadja el cska én saját magamtól:D
  • GPoWeR
    Hát azért ezt nem kéne, bőven elég 1 reg, a másikhoz ne lépj be, különben ban lesz...
  • John Cena
    2x regeltem sé amásik regemmel jácottamXDDDDD
  • umate
    Az nem számít :d, persze jót tesz az ember hangulatának (megfelelő partnert kell választani, és biztos a győzelem :D)
  • John Cena
    ező meccs ki kaptam..:S:S
  • LasDen #48
    Flash of lightning - Dobó Gimnázium KC 133-112

ezt is behúztam :D
  • John Cena
    95-84 a végén uccsó 1:30percben folyto nsuzabálytalnkodott az ellenfél össze jöt neki emberem 19 büntetőből 10 beszórt:D és így tudtunk el húzni ők meg próbálgatták atriplákat ahajrában d enem jüött össsze
  • John Cena
    ... eszméletlen 8pontos hátrányt mindne negyed végére le dolgoznak... most 62-62 4negyedjön és lehet OT is:S
  • John Cena
    na 38-38 jól nyomják a srácok:D
  • John Cena
    2negyed közepe.. 31-23-ra szívok..
  • umate
    LasDen jól mondja, azt a taktikát kell játszani, amit az edzés ad. Te belső játékosokat edzel, tehát a 2pontos erőltetése, vagy higgadtan közelről ajánlott.
    A védekezést az ellenfél támadó taktikája határozza meg, ha kint támad, akkor 3-2, ha benn, akkor 2-3.

Persze sok mindent befolyásol az ellenfél játékereje, a csapatszellem, hazai vagy idege-e meccs. Általános jó taktika nincs, mindig mérd fel a következő ellent és annak fényében dönts.
  • John Cena
    3 vereség zsinórban..:S
  • LasDen #41
    de sztem ez csapat függő is, hogy kinek melyik jön be jobban....nekem talán szerencsém volt, hogy ez bejött eddig... :D
    Mondjuk az edzések is erre vannak kihegyezve :D
  • John Cena
    okok thx megpróbálom
  • LasDen #39
    én ezt használom: Támadó stratégia: Gyorspasszos játék
    Védekezési stratégia: Egész pályás letámadás
  • John Cena
    valaki tudna mondani 1 tuti taktikát?:S msozt szívtma ki idegenben
    97-95re (fő emberem 21pontot dobott)
  • LasDen #37
    tv-s meccsemet 132-120-ra nyertem.....kemény volt....
    2-n 20 pont fölé jutottak...1 pedig 32-t szórt :D
  • umate
    Cikkek, érdekességek a blog-on: http://www.buzzerbeater.blog.hu
  • umate
    Ne eddz ilyen sokat, vagy csak belső posztokat (C+ECS), vagy szélsőket (BD+DH), vagy védőket (IR+DH). Ha a belső játékot erősítenéd, akkor jó a 2pontos, és állítsd be C+ECS-re. Aztán figyelj, hogy akit edzeni szeretnél, az ezen posztok valamelyikén legalább 48 percet játsszon a heti 3 meccsen összesen.
  • John Cena
    értem center erőcsatár és aszem dobóhátvéd őket nyomtam kétpontosra már vagy 1héten át kb. mindegyik 5 és 7 közt van de va n1-2 kivétel de az lenen ajó ham idnneki
    5-7körül lenne azt bele látok a többibe
  • umate
    Az edzésnél, csak az edzés pillanatában beállított edzés számít, ha akkor 2 pontos volt beállítva, akkor azt kapják meg.

Arra is figyelj, hogy nem minden poszt kap edzést. Akit edzeni akarsz, azt azon poszton játszasd, amit edzel.
  • John Cena
    124 - 99

kikaptam... hihhetetlen..

kedvenc játékosom 32pontot szórt.. 3 emccs 30pontos átlag:)

edzésnél nagy baj hogy 1héten át csak 2pontos-t gyakorolják a srácok azaz 3ember az 5ből??
  • LasDen #31
    KK Moskanjci-Flash of Lightning 108-128... :D
    megin 3 játékosom 20 pont fölött :D
  • John Cena
    okok köszii!!
  • GPoWeR
    Igen az a tulajdonság a 3 pontosok pontosságát jelzi.
  • John Cena
    Dobótáv azok a 3 pontosok??