67
BuzzerBeater - Online Kosárlabda Manager
-
#67 Nem valami nagy a mozgás itt.... :) -
#66 Valaki játszik még ezzel a játékkal? Én most regeltem magam... :) -
umate #65 Kicsit elhanyagolódott ez a topic mostanában.
Pedig kár lenne veszni hagyni, mert most van a legjobb lehetőség az új regisztrációkra. Már csak pár nap van hátra a szezonból, így minden új csapat tiszta lappal kezdhet, de még van ideje a drafton is böngészni.
Emellett az U21-es válogatott Magyarország legnagyobb sikere előtt áll, hiszen egyetlen győzelem választja el a csapatot attól a torna megnyerésétől, amivel elnyerheti egy ország a következő évi világbajnokság rendezési jogát. Jelenleg csak a belga nemzeti csapat állja útját a fantasztikusan küzdő magyaroknak, és hétfőn az ellenük vívott gigászi küzdelem után derül ki, hogy Belgiumban vagy Magyarországon rendezik a VB-t a következő szezonban.
Regisztrálj és légy részese a sikernek, nevelj válogatott játékost, légy szövetségi kapitány (az U21 válogatott szövetségi kapitány választás is a következő szezon elején lesz), vagy csak küzdj a csapatod sikeréért!
Ne feledjétek: Mindenkinek jár egy kosárlabda-csapat! -
#64 végül csak a 2. meccset nyertem... .(
mind1.....majd jövőre.... .D -
umate #63 Megújult (inkább elkészült) a BuzzerBeater HUN oldal: http://buzzerb.extra.hu/
A blog tartalma is átkerült ide, valamint a válogatott fórum is innen érhető el ezentúl. Emellett egyéb érdekességeket is találhattok itt. -
#62 79-121-re kikaptam.....de nem baj.....majd a köv meccsen nyerek :D -
#61 ha a mai meccset nem is, de a következőt mindenképp be kell húznom :D -
GPoWeR #60 Gratula, nyerd is meg! -
#59 bejutottam a döntőbe..... :D -
GPoWeR #58 Én mostanság lazázva nyerek :) -
#57 én most győztem :D -
#56 sorozatba 4x kaptam ki.. -
#55 90-97 szopacs.. 2negyedbe 9pontot dobtunk.. -
#54 88-76-ra kikaptam :( :D -
#53 tudom olvastam de más az edzőmeccset en mfogadja el cska én saját magamtól:D -
GPoWeR #52 Hát azért ezt nem kéne, bőven elég 1 reg, a másikhoz ne lépj be, különben ban lesz... -
#51 2x regeltem sé amásik regemmel jácottamXDDDDD -
umate #50 Az nem számít :d, persze jót tesz az ember hangulatának (megfelelő partnert kell választani, és biztos a győzelem :D) -
#49 ező meccs ki kaptam..:S:S -
#48 Flash of lightning - Dobó Gimnázium KC 133-112
ezt is behúztam :D -
#47 95-84 a végén uccsó 1:30percben folyto nsuzabálytalnkodott az ellenfél össze jöt neki emberem 19 büntetőből 10 beszórt:D és így tudtunk el húzni ők meg próbálgatták atriplákat ahajrában d enem jüött össsze -
#46 ... eszméletlen 8pontos hátrányt mindne negyed végére le dolgoznak... most 62-62 4negyedjön és lehet OT is:S -
#45 na 38-38 jól nyomják a srácok:D -
#44 2negyed közepe.. 31-23-ra szívok.. -
umate #43 LasDen jól mondja, azt a taktikát kell játszani, amit az edzés ad. Te belső játékosokat edzel, tehát a 2pontos erőltetése, vagy higgadtan közelről ajánlott.
A védekezést az ellenfél támadó taktikája határozza meg, ha kint támad, akkor 3-2, ha benn, akkor 2-3.
Persze sok mindent befolyásol az ellenfél játékereje, a csapatszellem, hazai vagy idege-e meccs. Általános jó taktika nincs, mindig mérd fel a következő ellent és annak fényében dönts. -
#42 3 vereség zsinórban..:S -
#41 de sztem ez csapat függő is, hogy kinek melyik jön be jobban....nekem talán szerencsém volt, hogy ez bejött eddig... :D
Mondjuk az edzések is erre vannak kihegyezve :D -
#40 okok thx megpróbálom -
#39 én ezt használom: Támadó stratégia: Gyorspasszos játék
Védekezési stratégia: Egész pályás letámadás -
#38 valaki tudna mondani 1 tuti taktikát?:S msozt szívtma ki idegenben
97-95re (fő emberem 21pontot dobott) -
#37 tv-s meccsemet 132-120-ra nyertem.....kemény volt....
2-n 20 pont fölé jutottak...1 pedig 32-t szórt :D -
umate #36 Cikkek, érdekességek a blog-on: http://www.buzzerbeater.blog.hu -
umate #35 Ne eddz ilyen sokat, vagy csak belső posztokat (C+ECS), vagy szélsőket (BD+DH), vagy védőket (IR+DH). Ha a belső játékot erősítenéd, akkor jó a 2pontos, és állítsd be C+ECS-re. Aztán figyelj, hogy akit edzeni szeretnél, az ezen posztok valamelyikén legalább 48 percet játsszon a heti 3 meccsen összesen. -
#34 értem center erőcsatár és aszem dobóhátvéd őket nyomtam kétpontosra már vagy 1héten át kb. mindegyik 5 és 7 közt van de va n1-2 kivétel de az lenen ajó ham idnneki
5-7körül lenne azt bele látok a többibe -
umate #33 Az edzésnél, csak az edzés pillanatában beállított edzés számít, ha akkor 2 pontos volt beállítva, akkor azt kapják meg.
Arra is figyelj, hogy nem minden poszt kap edzést. Akit edzeni akarsz, azt azon poszton játszasd, amit edzel. -
#32 124 - 99
kikaptam... hihhetetlen..
kedvenc játékosom 32pontot szórt.. 3 emccs 30pontos átlag:)
edzésnél nagy baj hogy 1héten át csak 2pontos-t gyakorolják a srácok azaz 3ember az 5ből?? -
#31 KK Moskanjci-Flash of Lightning 108-128... :D
megin 3 játékosom 20 pont fölött :D -
#30 okok köszii!! -
GPoWeR #29 Igen az a tulajdonság a 3 pontosok pontosságát jelzi. -
#28 Dobótáv azok a 3 pontosok??