48
  • fecg21
    #48
    Egyszerűen nevetséges hogy ez a tehetségtelen idióta Uwe Boll , a legjobb ötletekből a legsilányabb "filmeket" készíti. Vajon ki az a hülye, aki finanszírozza ennek a kontárnak a film - vagyis a sz.r gyártást.
  • Atisz #47
    Hát mi moziban néztük a Bloodrayne-t és olyan rossz volt hogy sírtunk a röhögéstől. A többi kb. 15 fő a teremben komoly szándékkal ült be és meg voltak győződve róla hogy egy kalandfilmet fognak látni (tipikus "fogalmam sincs mi ez de azért beülök rá" kategória), így ők sajnos nem bírtak velünk együtt kacagni. Eleinte hülyének néztek minket, de aztán a végére ráéreztek az ízére :)
    Nem tagadom kellett hozzá egy alaphangulat, mert amúgy annyira azért nem vicces a film. Ott rontja el Boll, hogy nem direkt csinálja ilyenre a filmjeit (ha így tenne akkor még szánalmasabb/humorosabb lenne az egész), hanem ő tényleg véresen komolyan veszi.
    A színészek között is látszott hogy ki hova teszi magában a produkciót. Michael Madsenen pl. állandóan ott volt a "legyünk már túl rajta" ábrázat, míg pl. Michelle Rodriguez halálosan komolyan vette, akárcsak Ben Kingsley. A legviccesebb szegény Kristanna Loken volt aki a Terminator 3 dögös robotja után itt egészen konkrétan egy trampli benyomását keltette. Említésre méltóak még a vívójelenetek, amik arról tettek tanúbizonyságot hogy vivóedző tuti nem vett részt a produkcióban és a béna vágások még lagymatagabbá tették a jeleneteket (elvileg ugye a cél éppen ennek az ellenkezője lenne).
  • winnie
    #46
    valahol önellentmondás az egész. kábé egy filmet láttam tőle, az pocsék volt, de hogy milyen lett a többi, azt passzolom. itt viszont mindenki őgy szidja, mintha kívülről vágná a munkásságát. most vagy csak a szokásos levegőbe beszéléssel van dolgunk vagy pedig látens rajongókról, akik megnézik a filmjeit, mert imádják utálni őt:)
  • Atisz #45
    Egyébként meg nem tudom miért utálják az emberek a Dr-t. Nem kötelező megnézni a filmjeit. Csak úgy kell nézni a filmeket mintha vígjátékot nézne az ember. Sokkal jobb a kretén amerikai vígjátékoknál. Tipikusan az "annyira rossz, hogy már jó" kategória...
  • Atisz #44
    Hmm a Postal-t meg a Farcry-t megnéztenm volna. Postal-ból eddig 1 német nyelvű verzióhoz volt csak szerencsém, amit így abortálni kellett, mivel német nyelvtudásom finoman is szólva hiányos.
    Ahogy elnézem ebből megint töltike lesz...
  • Danecay
    #43
    Itt a Petíció Uwe Boll ellen című cikk linkje is, ha valakit érdekel.
  • Danecay
    #42
    Anno, a "Petíció Uwe Boll ellen" című cikkhez írtam 2 hozzászólást ami ide vág, pontosabban a commentek között felmerül és még mindig tartom hozzájuk magam. Így hangoztak:

    "Én csak azt nem tudom, hogy a sok kedves szavazó mire számít? Arra, ha összegyűlne az 1M szavazat, Uwe barátunk tényleg azt fogja mondani, hogy gyerekek, akkor itt most feladom a megélhetésemet, és messziről elkerülöm a filmes szakmát? Ezt ti sem gondoljátok komolyan, pláne szem előtt tartva azokat a kijelentéseket amiket szokott tenni Dr. Boll. Ez egy hatalmas reklám neki. Szerintem rengeteg olyan szavazó van aki hamarabb hallott Uwe Boll-ról, a körülötte zajló fikázás miatt, mintsem, hogy látta volna egy filmjét is. Hát igen, már megint a divatfikázáshoz lyukadtunk ki mit ahogyan már ez itt szóba is került. Én sem vagyok oda a rendező filmjeiért, de szerintem vannak sokkal rosszabb filmek is annál mint amiket ő csinál, persze vannak sokkal jobbak is. Petíció, LOL, még ha a légszennyezés visszaszorításáról és a globális felmelegedés megelőzéséről lenne szó. Ha annyira irritálja Boll bácsi és filmjei azokat akik szavazásra adják a fejüket, akkor leírom én a tuti módszert: Nem kell elmenni moziba, letölteni és főleg megnézni a filmjeit, ennyi!"

    "Feltételezhetően sokan komolyan vették azokat a kijelentéseket és videókat is amiben a legújabb Indiana Jones filmnek és Harrison Ford-nak üzennek Boll-ék, miszerint a Postal le fogja nyomni Indy-t, továbbá azokat a feliratokat amik az egyik Postal előzetesben olvashatók, pl.: Uwe Boll a legjobb éló rendező és mindenki más az ő árnyékában él, és ez ráadásul Steven Spielberg idézetként volt feltűntetve.
    Ez a Boll csávó szándékosan provokálja az embereket ami láthatóan igen jól sikerül neki, közben meg jókat röhög magában miközben mindenki róla beszél, hiszen pont ez volt a cél :) Egyre szimpatikusabb nekem ez az Uwe Boll, lehet csinálni kellene egy rajongói klubbot :D
    Na és az üzenet a videó végén amiben reagál a petícióra, miszerint az őt fikázók adják meg a nevüket és a címűket, hogy meg tudja keresni és lezúzni őket :D
    Egyébként ez nem az első petíció amit Boll bácsi ellen indítottak, a többinek sem volt semmilyen jelentősége, ennek sem lesz, csak annyi, hogy amíg össze nem gyűlik az 1M szavazat (aláírás) addig is vele lesznek elfoglalva az emberek."
  • L3zl13
    #41
    És ha 6 milliárd aláírás lesz az hogy fogja megállítani Bollt?

    Mellesleg volt már bármi amit sikerült ilyen online peticióval elérni?
  • senoy
    #40
    Stop Dr. Uwe Boll petition:

    http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html

    Sajna meg csak ~300 ezren irtak ala.
  • VoneOut
    #39
    Sajnálom, hogy a Far Cry-t ilyen gyatrán csinálták meg...legalábbis a trailer alapján
  • Majadi
    #38
    Honnan van ennek a fasznak ennyi pénze, inkább osztogatná szét.
  • Hegi90
    #37
    Nekem úgy adták ide a Király nevében-t, hogy olyasmi mint a Gyűrűk Ura, és hogy nem olyan rossz film, meg Statham is játszik benne. (már beláttam, hogy rossz kritikus volt :D). Beraktam a lejátszóba, popcorn és kóla elő, pókróc meg párna is. Play. 10 perc múlva ilyen lett tőle kb az ábrázatom: . Najó, mondom nézek róla neten valamit, hátha később jobb lesz. Imdb -> Director: Uwe Boll. ok. köszönöm szépen a filmet. :D
  • geronemo
    #36
    Hát én eddig egy filmet láttam Uwe-tól ez pedig Bloodrayn volt, amibe annyi pozitívumot találtam, hogy láthattuk Kristanna Loken melleit:D. Valaki írta, hogy jók a harci jelenetek. Én ezzel vitatkoznék, most megnéztem ezt a két bemutatót és már ezen eluntam magam. Nem tudom, de szerintem Uwe ne rendezzen vagy ha még is akkor szerezzen egy kis tehetséget.
  • polarka
    #35
    Sztem A király nevében is katasztrófa volt. Eluntam magam...
  • NiGhTM4R3
    #34
    Ugatni a kutya szokott, vagy aki téged a világra hozott.

    Játszottam a játékkal, ezért is írtam a véleményem.
  • Barakukk
    #33
    Kiadhatnának már egy Uwe Boll díszdobozt, ami tartalmazza vagy 6 filmjét...
  • winnie
    #32
    mintha német rip lett volna belőle nemrég (lehet, hogy másmilyen is). gondolom mozis, csak nem könnyű keresni, mert mindenhol a játékot dobja ki.
  • grebber
    #31
    Far Cry filmet nem lehet valahonnan leszedni?
  • Griphons
    #30
    Csodálom, hogy egyáltalán vannak szinészek, akik hajlandóak vele dolgozni. Az eddigi filmjei annyit rontottak a játszó szinészek ázsióján, hogy az szörnyű. Elég csak belegondolni a bloodrayne iszonyataira, vagy Stathamre a Király visszatérben - ez utóbbi annyira nem lett rossz, de uwe-nek csak sikerült elcsesznie az egész filmet a komolytalanságaival.
    Szal én uweboll filmet már elvből nem nézek meg, nehogy rombolja az izlésemet. Meg most így betegen még a végén összehánynám a klaviatúrámat
  • Talley
    #29
    Boll filmjei amúgy nem olyan rosszak. Már ha az ember kiveszi a harci jeleneteket (azt szerintem képtelen forgatni). Igaz, így a film kb. fele olyan hosszú lesz, de már egész tűrhető is.
  • FoodLFG
    #28
    aszki ?

    Egyébként direkt megnéztem két uvi ból filmet is, hogy szenvedjek.
    Érdekes volt. :D
    Bár a Dungeon Siege váratlanul "jó" volt a másikhoz képest, aminek a címére már nem emlékszem. Ilyen zombikat lőttek benne, vagymi..
  • exxile
    #27
    Uwe ma mar masodrangu!
    Leigh Scott az ISTEN! :D
  • m minnifield
    #26
    nem őt kell karóba húzni, hanem aki pénzt képes adni neki, hogy filmet forgasson.amíg lesz egy majom aki zsét ad neki, addig ti látni fogjátok a legújabb "atomic ninja blood war apámfasza 4." -et is.
  • hodobaj
    #25
    Sztem egyszer megtanul filmet készíteni ez a csávó de még nagyon sokat kell tanulnia.
  • bippo
    #24
    Számomra akkor a 'szar menedzsereik van' választ adtad ezzel. A 2-3. mondatoddal egyetértek, de hát pont erre lenne a (jó) menedzser, hogy ezt a munkát elvégezze a színésze számára. Szerintem azért mondjuk a Bloodrayne vagy a Dungeon Siege nevesebb színészei (filmenként ~8 név) nem hiszem, hogy Uwe Boll pénzére lennének rászorulva. Aztán lehet, hogy mégis így van, csak én néztem ki többet belőlük.
  • freemanone
    #23
    hát wazeg.... :D nemcsodálom a FarCry filmről nemigan hallottunk, összevissz a fricceknél és az ausztráloknál mutatták be.... nem is igen találtam még warezt se rá. Szánalmas lehet...
    FARCRY - IMDB
  • InfectedMann
    #22
    Ezt az embert még senki se végezte ki tarkónlövéssel.
    Ha valaki sokat fizet érte és ad hozzá felszerelést én vállaom a feladatot :D
  • winnie
    #21
    azért ne hidd, hogy egy színész válogathat a munkák közül. neki az egyik film olyan, mint a másik, legtöbbször a végeredményt sem látja. (azt meg főleg nem tudják, ki az az uwe boll) gondolom mindenki végzett a munkahelyén nem éppen glóriával kecsegtető melót.
  • winnie
    #20
    "de Boll doki akkor is szar filmeket csinál."

    lehet, nem tudom. csak a house of the dead-et láttam. de biztos vannak mazochisták, akik direkt boll-filmeket néznek.
  • bippo
    #19
    Én azt nem értem, hogy többre érdemes színészek hogyan tudnak annyira lealacsonyodni, hogy szerepeljenek a filmjeiben. Ennyivel fontosabb a pénz, mint a szakmai karrier? Vagy csak ennyire szar menedzsereik vannak?
  • Aldo Moro
    #18
    Én nem toltam, hanem egyenesen húztam a játékot, de Boll doki akkor is szar filmeket csinál.
  • DaemoonHunter
    #17
    Inkább foglalkozna pornófilmmel az biztos siker...
  • bertino
    #16
  • winnie
    #15
    "Amúgy a filmjei sohasem készültek igazából eladásra, üzletileg amolyan átmenetet képeznek a pénzmosás és a filmtörvények biztosította adókedvezmények kiaknázása között."

    és ez, miközben a magyar fórumozók kívülről vágják, még mindig csak bollnak jutott eszébe a filmvilágban. logikus.
  • sweech
    #14
    toltam a játékot, és ugyanaz a véleményem. egy rakás szar, méghozzá nagy.
  • avman
    #13
    ha toltad volna a játékot, nem ugatnád le.
  • kpbendi
    #12
    Uwe Boll a modern Ed Wood, csak míg az utóbbi jópofa volt, addig Uwe szimplán ellenszenves.
    Amúgy a filmjei sohasem készültek igazából eladásra, üzletileg amolyan átmenetet képeznek a pénzmosás és a filmtörvények biztosította adókedvezmények kiaknázása között.
  • Bimbike
    #11
    Csak a nosztalgia kedvéért(akinek még beugrik:) :
    Gyűlik az új Uwe Boll-film szereplőgárdája. Az új Harry Potter?
  • Vamp17
    #10
    sztm ez a ficko kamuzik. Valojaban oltari jo rendezo, aztan egyszer majd csinal egy uberbrutal jo filmet es mindenkinek a pofaja is leszakad! Mekkora poen lenne mar!
  • koschwarz
    #9
    én csak azt nem értem, pusztán üzleti szempontból, hogy ki ad ezekre a buktákra pénzt. jó, egy 5 millás büdzsé még akkor is visszajön, ha egy ember hasmenéséről csinálsz filmet, mert biztos hogy lesz pár idióta, aki kiveszi a tékából, mert arra izgul szexuálisan, de hát mégis már...ki érti ezt?