6
-
sandor8206 #6 hogyne lehetne meghatározni egy cég nyereségét, most nem film nyereségről beszélünk, beszéltünk. Egy cég nyeresége az most mindegy, hogy film vagy a gumióvszer iparban dolgozik, AZ UNIVERSAL is ugyanolyan cég mint bármelyik más, 2008.január 1-től 2008. december 31-ig tökéletesen meghatározható.
"..a bevétel is épp olyan lényeges, sőt..." semenyire nem lényeges a végeredmény szempontjából -
perverztata #5 igen, ebben én is biztos vk
2834 mrd, na az egy kicsit durva lenne! -
torcipepe #4 elég becsapós a cikk címe. az én olvasatomban azt jelenti, hogy a Universal teljesített tavaj a legjobban a nagyok közül, de ez nagyon sántít, mivel a sötét lovag egymaga 1000milliós bevételt hozott össze a Warnernek -
kids #3 "2008-ban ugyanis összesen 2834 milliárd dolláros összbevételt könyvelhettek el."
Ezt csak én nem vagyok képes elhinni? erősen el lett irva a milliárd a millióról. -
winnie #2 a bevétel is épp olyan lényeges, sőt. (a nyereség amúgy sem meghatározható, lévén rengeteg a "titkos" adat, évekig, évtizedekig termeli a film a pénzeket, plusz a mozis bevétel is mikor hogy oszlik el. -
sandor8206 #1 "..összbevételt könyvelhettek el." a bevétel nem lényeg, hanem a nyereség!