18
-
GG #18 Az a szörnyű, hogy egyik tévé se volt olyan kreatív az elmúlt 2 évben mint előtte. Basz nak ránk gazdasági válság ide vagy oda. Ez a baj. Még az irigymirigy is harmat gyenge volt :S -
nessboth #17 Meglepődtem volna, ha Sas elvtárs új kabarét csinál...nem a sitten kéne már ülnie adócsalás miatt?! WTF?! -
05lampard #16 Az új még mindig hosszú. -
WinG #15 A cikkből dől az irónia, nem hiszem, hogy neked nem tűnt fel :) -
rudymester #14 Mit néztek volna az emberek? Tök alsót, amit már ezerszer leadtak. Paris Hilton filmet, ami elhasalt a mozikasszáknál??? M1-es csináljuk a fesztivált? Mi a családdal kártyapartit rendeztünk. Mellette ment a Sas kabaré és most már értem, hogy miért emlegette a jövő évi választásokat... :S -
winnie #13 90%? :O noormális? -
neoG #12 jóvanna!van aki minden hétvégén bulizik,meg van aki csak szilveszterkor.Ő az utóbbi!nem kell már ezért bántani -
pauly #11 Tudod vannak akik le*arják a szilvesztert.Engem is hidegen hagy... -
Skyline #10 HUmorista.....Humorfergeteg....
Sas Józsefnek annyi köze van a jó poénhoz mint egy 2napos csibének a quantum fizikához...
"nem csak a teljes lakosság körében, hanem még a kevésbé Sas-kompatibilis fiatalságnál is győzedelmeskedett" Ergo a kevésbé saskompatibilis fiatalság nem tartozik a lakossághoz?:D
"a szilveszterkori tévéző 18-49-esek több mint harmada kísérte figyelemmel a bolondériát" Kapásból szerintem a 18-30 évesek kb 90%-a nem otthon szilveszterezett vagy házibulit tartott mi nemhinném hogy tv nézésből állt...
Arról nembeszélve hogy akkor ezexerint a teljes lakosságba csak az otthontvnézők harmada tartozik:DDD
Sas József egy erőltetett vén buzi egyszer nem láttam műsorában jó poént és meglehet figyelni kik kajálják az idióta szar poénjait az előadásain--> nyugdíjas vén bohócok...
-
#9 Öregedik Mo népessége így többen nézik az eagle-t. Nem sok 20as ül a nézők között, max 1920-as. A fiatalság nézettségét (ha valós adat) a reklámokban látható meztelen csajszinak tudom be. Egyébként szánalmas volt az egész retek klub és csiga tv szüneti műsora, ismétlések, ugyanazon adások mint előző években. -
Aldo Moro #8 Na, mert te aztán tudod, hogy kinek milyen anyagi lehetőségei és milyen baráti köre van. Haverom pl. dolgozott Szilveszterkor. Ekkora egy öntelt barmot - már meg ne haragudj. -
#7 "Ismét Sas Józseffel szilveszterezett Magyarország"
ez egy nagyon durva általánosítás, ha ez így lenne, akkor én nem vagyok magyar ... -
winnie #6 a számok ki tudja, hogy mit jelentenek, de az nem meglepő, hogy sas nézettebb volt, mint egy random film - fordítva lenne döbbenet. a mikroszkóp színpadon nem is tudni melyik este volt utoljára nem teltház, a népszerűsége töretlen. (más kérdés, hogy szerntem is nézhetetlen, de nem én vagyok a célcsoport:) -
sirpalee #5 Kossuth rádión jó volt a kabaré :) Azt hallgattam végig, színvonalasabb (1-2 előadó kivételével) mint Sas bármikor is volt. -
AZTA #4 Hát mindig mondják itt hogy jaj biztos jól mér az az 1000 készulék ami van az országban, de ha vmikor akkor szilveszterkor biztos hogy nem valós adatokat mér országos szinten.. -
aRoma #3 Sas 1 ripacs
+kaka az egész műsor -
#2 omg de utálom ezt a sast annyira erőltetett és szar az egész... a poénokon inkább sírni lehet. Hogy lehet ezt nézni? -
#1 Ráadásul állítólag a most szilveszteri saskabaré ismétlése volt a 2005-ös szilveszterinek. No comment...
Mondjuk aki szilveszterkor nem tud jobb elfoglaltságot találni magának, mint a tévénézés, az megérdemli a sorsát. Mi 5 percig bírtuk a Josibarátot, utána inkább kiraktam a Winamp visualization-t a tévére és egy német internetes rádiót hallgattunk full hangerőn mielőtt elmentünk itthonról.