Alternatív Sasszem befejezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat ez egy kegyetlenül gagyi vég lett volna.
Here it goes againt énekelnek a kis gyerekek guitar heron, amibõl már levágod hogy mi fog történni, ráadásul maga a jelenet is gagyi, nem illik a filmbe, aztán jön a HIHETETLEN fordulat, és tényleg here it goes again.
Meg tudom érteni, hogy ezt kivágták. 😛
Here it goes againt énekelnek a kis gyerekek guitar heron, amibõl már levágod hogy mi fog történni, ráadásul maga a jelenet is gagyi, nem illik a filmbe, aztán jön a HIHETETLEN fordulat, és tényleg here it goes again.
Meg tudom érteni, hogy ezt kivágták. 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez aztán a fordulat...<#szomoru2>#szomoru2>
ehh, még jó hogy nem ezt rakták bele az eredeti filmbe, mert akkor felgyújtottam volna valamnit....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
*mûholdra nem internetre
LOL pont tegnap este néztem a filmet és direkt végignéztem a stáblistát valami folytatásra utaló jelenetre várva...de nem jött.
SPOILER
amúgy én valami olyat vártam, hogy félig meddig sikerült feltöltenie magát az internetre ARIA nak ami elegendõ, hogy folytassa a dolgát...
SPOILER
amúgy én valami olyat vártam, hogy félig meddig sikerült feltöltenie magát az internetre ARIA nak ami elegendõ, hogy folytassa a dolgát...